reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
H&m ma fajne i dobre gatunkowo rzeczy ale rozmiary są zawyżone. 56 u nich to jak w innych sklepach 62. Mi wszycy w prezentach dawali z tamtąd ciuchy, wiec niektórych nawet nie załozyła, bo bylay duzo za duze a potem,m zminiła sie pora roku hehe. Bardzo lubiałm dresiki czapki miala zasze za duze ale są słodkie.To samo tesco rozmiarówka. ze smyka ja trafialam na jakies badziewia po praniu porażka.

a to jak w h&m kupujesz to pewnie te '62' dopiero na 3 miesiace ubierzesz - ja corce tez kupowalam wlasnie i pozno ubierala - pewnie na wrzesien dopiero :) Wiec i dlugi rekaw sensowny sie robi. -

Na metce jest 0-2 miechy czy 2-4 ?
te na 62 mają na metce 2-4 miesiące
a te na 56 mają 1-2 m-ce

Maja wcale sie nie dziwie ze sie stresujesz:p jak wszystko kupujesz w h&m;P ja to chyba bardziej oszczedna jestem:p
no mi na ubranka nie szkoda ponieważ planuje drugie dziecko :) A poza tym h&m mam sprawdzony :) ubranka są bawełniane i sie nie łachają. :)
A u mnie stres zakupowy to związany jest bardziej z tym czy dobre rzeczy kupuje...każdy doradza cos innego. Największy problem mam z tymi rozmiarami. :confused::dry:

W F&F w Tesco są super ciuszki i bardzo często są tam też fajne promocje. Ja zakupiłam tam pajacyki, ale nie dużo, bo sporo rzeczy mam po dzieciach kuzyki, więc kupowanie ciuszków trochę mnie ominie, ale sporo też zaoszczędzę ;D

W h&m sa zajefajne ubrania. Ja upatrzalam spodnie jeansowe z krokiem i szelkami i koszula w krate ale to jak brzdac podrosnie. Jakbym miala kase tot ez bym tam kupowala. Co do jakosci sie zgodzr niuni kupilam polara i jest megasny

ja też już kupiłam kilka ciuszków i polecam sklep PEPCO są tam bardzo tanie ciuszki i dobrej jakości :) jak ktoś nie chce wydawać majątku na ciuszki:) ja na szczęście dużo ciuszków dostałam od rodziny wiec już nic nie muszę kupować :) tylko raz na jakiś czas jak nie mogę się opanować ;)

te na 62 mają na metce 2-4 miesiące
a te na 56 mają 1-2 m-ce

no mi na ubranka nie szkoda ponieważ planuje drugie dziecko :) A poza tym h&m mam sprawdzony :) ubranka są bawełniane i sie nie łachają. :)
tak myslalam mi z tych '62' cora korzystala dopiero na 4 miesiace gdzies CHOCIAZ byla duza po urpdzeniu :4200 / 63 cm

pamietaj ze pierwsze ciuszki sie krotko nosi i srednio sie oplaca duzo kasy na nie wywalac - zwlaszcza body.
Ja kupowalam wielopaki w 'penisie' lub 'dansie' [w irlandii] i prxynajmniej ja mi sie dziecko obsralo to w kosz takie body :D Zal nie bylo :D Moze sie zdzaryc tez ze dzidzia bedzie delikatna i duzo nie bedziesz potrzebowac - a czasem dziecko co chwile tzeba cale przebierac bo kupa albo ulewanie i wtedy wiecej ciuchow trzeba

Dziewczyny taki oto zakup swojej małej gwiazdeczce zrobiłam :

IMG_20140203_140407.jpg

IMG_20140203_140437.jpg

Załączniki

• IMG_20140203_140407.jpg
    IMG_20140203_140407.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_20140203_140437.jpg
    IMG_20140203_140437.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry