reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
ania ja polowe rzeczy mam a robilam z listy naszej i wyszlo mi z wozkiem ze mniej wiecej 1600zl musze wydac na wyprawke;) az strach pomyslec jakbym nic nie miala;P wozek juz mam wiec srednio 1000 na wydanie;)

Widze , że Maja pokupowałas wszystko na długi rękaw - a przeciez my rodzimy w czerwcu :) Córe urodziłam w czerwcu i prawie non stop była w bodziaku z krótkim rękawem, bo czerwiec i lipiec były upały. Długi rękaw sie przyda, ale na pewno sporo krótkich powinnas miec. Mi sie tez wydawalo ze noworodek musi miec długi rękaw, ale po 5 dniach jak córa była cała w potówkach, dostałam opierdziel od połoznej - ze nawet noworodki nie znosza upałów :)

emotion_sickness...
ja kupuje wszystkie rzeczy w h&m a oni chyba troche zawyżają rozmiary :)

Monisiaa....
ja od początku miałam zamiar kupować rzeczy jak tylko poznam płeć :)

anna_kas...
kupuje rzeczy z tego względu ze jak zrobiłam listę wyprawkową to przeraziła mnie suma końcowa. Musze rozłożyć sobie kupno rzeczy w czasie. :)

karolq8 i inne dziewczyny....
zazdroszczę wam ze macie rzeczy po pierwszym dziecku :) Mi kompletowanie wyprawki wcale nie sprawia przyjemności tylko mnie stresuje.

a_aparatka...
kupiłam ubrania z długim rękawem ponieważ w sklepach nie ma jeszcze tych z krótkim. A pomyslalam sobie ze te z długim bede używała na noc, w nocy jest chłodniej :)

Tez czuje ze to bedzie frajda!! I juz nie moge sie doczekać! Ale sie boje ze dla córci to bedą chciała wszystko!!! Juz chce! Wiec witam zakupocholizm!!)))...musze mieć kogoś doświadczonego zeby mnie powstrzymywał!)

reklama
emotion_sickness...
ja kupuje wszystkie rzeczy w h&m a oni chyba troche zawyżają rozmiary :)

a to jak w h&m kupujesz to pewnie te '62' dopiero na 3 miesiace ubierzesz - ja corce tez kupowalam wlasnie i pozno ubierala - pewnie na wrzesien dopiero :) Wiec i dlugi rekaw sensowny sie robi. -

Na metce jest 0-2 miechy czy 2-4 ?

Do góry