reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Właśnie mam zamiar jutro pochodzić po lumpeksach u mnie w mieście. Może uda mi się coś fajnego wyhaczyć, aczkolwiek w poniedziałek byłam w dwóch i nie mieli dla dzieciaczków prawie nic. No ale zobaczę jutro, fajnie by było coś tanio znaleźć

reklama
Ja to jakos tak.nie umiem szukac w lumpkach ale moja mamka to normalnie takie perelki wychaczy ze szok. Ja mam zamiar sie obkupic na carbootach to takie jakby amerykanskie wyprzedaze garazowe tylko ze na jednym.wielkim polu stoja setki aut i wystawiaja z bagaznikow na stolach co maja do sprzedania. Ostatnio dla chrzesiaka kupilam fotelik maxi cosi uzywany 3iesiace z gwarancja za 20f :) ciuszki to przewaznie od 50p za sztuke albo i mniej czasem jest tak ze np 10szt za 2f :) no.i tam.jest doslownie wszystko hhehe lubie tam chodzic nawet jak.mam tylko popatrzec :)

Hehe, ja tez znam ten na Dąbrowskiego, nad Rosmannem :) Kiedys blisko pracowałam i dla córy sporo pokupowałam. Teraz nie kupuje za dużo ciuchów, dostałam cały karton od kolezanki, wiec używanych mam sporo :) Jedynie jakies pojedyncze nówki sztuki kupie, żeby zrobić sobie przyjemność :)

Dzięki za informację, o tym na Wildzie, muszę się przejechać :) ciuszki są na prawdę w dobrych cenach, i niektóre wyglądają jak nowe i każdy jest na wieszaczku więc można dokładnie obejrzeć:) też dostałam od rodziny i znajomych ciuszki, ale te były takie ładne i tanie, że nie mogłam się opanować :) nowych kupiłam malutko i przestanę bo teraz w porównaniu z lumpkami wydają mi się za drogie i chyba będę kupować tylko w lumpkach :D

możecie mi doradzić, który jest lepszy z tych podgrzewaczy, może któraś z was używała, używa, planuje kupić albo coś o nich wie :)
http://allegro.pl/podgrzewacz-elektryczny-do-butelek-babyono-219-i3932712801.html

http://allegro.pl/avent-podgrzewacz-elektryczny-do-butelek-scf-255-i3916144241.html

Ostatnia edycja:
Klaudyna ja mialam z Aventu moja kuzynka z baby ono. Roznica 70 zl w sklepie. Moj 2.5 roku 24 h podlacxony do pradu bedzie dla drugiejvmalej. Mojej kuzynce zepsul soe pierwszy raz po 8 mce oddala na gwarancji poznij kilka razy jej sie psul.
Ja lumpka okupie w okresie wiosenno letnim. Juz sie ciesze.

zadnego nie widzialam w praktyce ani nie mam znajomych ktory uzywaja.
Ja uzywam 'tommee tippee' i jest super, tez do proadu podlaczony na okraglo zadnych awarii - mam dwa :D Bo jeden mialam 'na gore' a jeden 'na dol'

Dzięki za informację, o tym na Wildzie, muszę się przejechać :) ciuszki są na prawdę w dobrych cenach, i niektóre wyglądają jak nowe i każdy jest na wieszaczku więc można dokładnie obejrzeć:) też dostałam od rodziny i znajomych ciuszki, ale te były takie ładne i tanie, że nie mogłam się opanować :) nowych kupiłam malutko i przestanę bo teraz w porównaniu z lumpkami wydają mi się za drogie i chyba będę kupować tylko w lumpkach :D

możecie mi doradzić, który jest lepszy z tych podgrzewaczy, może któraś z was używała, używa, planuje kupić albo coś o nich wie :)
podgrzewacz elektryczny do butelek BabyOno (219) (3932712801) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

AVENT PODGRZEWACZ ELEKTRYCZNY DO BUTELEK SCF 255 (3916144241) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Klaudyna ja też używałam avent i nadal bede używac bo jak sie okazało po 6 latach nadal działa.

ten drugi miała moja znajoma i też jej sie bez przerwy psuł :-)

reklama
Do góry