reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja chyba juz tym razem kupie pieluszki bo po agacie juz mialam malo fajnych ...
rruurrkkaa
Mama Misiatków
My mamy 15 tetrowych takich kolorowych i 3 białe, i flanelowych z 5. W ciągłym użyciu były. Z flanelową Zuzka do dziś zasypia. Flanele dokupie teraz.
Dziewczyny które butle lepsze: avent czy tommee tpipee? Używałam tylko TT i nie mam porównania do innych, a teraz kusi mnie zeby wypróbować avent...
Dziewczyny które butle lepsze: avent czy tommee tpipee? Używałam tylko TT i nie mam porównania do innych, a teraz kusi mnie zeby wypróbować avent...
karolq8
Fanka BB :)
Ja mialam avent zadowolona bylam.
Ja za to bede zaczynala powoli kupowac pampersy
Pierwsze pampersy to 2 są?Ja mialam avent zadowolona bylam.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
tak ... nie ma co brac 1 bo to na szpital tylko wystarczy ...
ja pampersow nie kupuje bo zawsze uda sie cos upolowac w promocji ... i na 100% tylko oryginalne pampki zadne inne ...
ja pampersow nie kupuje bo zawsze uda sie cos upolowac w promocji ... i na 100% tylko oryginalne pampki zadne inne ...
izabela...
ja właśnie mam zamiar kupić do szpitala 1a do domu 2, i preferuję także pampersy, ale mogę także z czystym sumieniem polecić dadę z biedronki
karolq8
Tak 2 :-) 1 kupie jedna paczke tylko noi 3 bo one chyba najdluzej i tez tylko pampersy. Dady zaczelam jak zuza miala 2 lata skonczone ze na 1 sika wystarczala. Wczesniej odpazenia no i wogole twarde jakies
karolq8
Mika u mnie dady odparzaly ja uzywalam tylko pampersow tych zielono niebieskie (inne przelewala no i 1 sa zolte chyba) dady duzo mam sobie chwali ale dla mnie sa sztywne jak i reszta. Teraz daje dady ale moja panna to juz duza dziolcha i tylko kupke do nich robi:-) trzeba wyprobowac
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja raz sprobowalam dady jak bylam u kolezanki (poczatki tych pieluszek) istna tragedia przelane byly zanim zdazylam sie obrocic wokol wlasnej osi !!!
potem jak juz byla duza i do spania tylko potrzebowalam to wlasnie dady kupilam i na nich odzwyczajalam agate od pieluch - uwazam ze do tego nadaja sie niezle ...
huggiesy u nas skonczyly sie MEGA ODPARZENIAMI WRECZ BOMBLAMI!!
potem jak juz byla duza i do spania tylko potrzebowalam to wlasnie dady kupilam i na nich odzwyczajalam agate od pieluch - uwazam ze do tego nadaja sie niezle ...
huggiesy u nas skonczyly sie MEGA ODPARZENIAMI WRECZ BOMBLAMI!!