reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
My mamy 15 tetrowych takich kolorowych i 3 białe, i flanelowych z 5. W ciągłym użyciu były. Z flanelową Zuzka do dziś zasypia. Flanele dokupie teraz.

Dziewczyny które butle lepsze: avent czy tommee tpipee? Używałam tylko TT i nie mam porównania do innych, a teraz kusi mnie zeby wypróbować avent...

tak ... nie ma co brac 1 bo to na szpital tylko wystarczy ...
ja pampersow nie kupuje bo zawsze uda sie cos upolowac w promocji ... i na 100% tylko oryginalne pampki zadne inne ...

Tak 2 :-) 1 kupie jedna paczke tylko noi 3 bo one chyba najdluzej i tez tylko pampersy. Dady zaczelam jak zuza miala 2 lata skonczone ze na 1 sika wystarczala. Wczesniej odpazenia no i wogole twarde jakies

Mika u mnie dady odparzaly ja uzywalam tylko pampersow tych zielono niebieskie (inne przelewala no i 1 sa zolte chyba) dady duzo mam sobie chwali ale dla mnie sa sztywne jak i reszta. Teraz daje dady ale moja panna to juz duza dziolcha i tylko kupke do nich robi:-) trzeba wyprobowac

reklama
ja raz sprobowalam dady jak bylam u kolezanki (poczatki tych pieluszek) istna tragedia przelane byly zanim zdazylam sie obrocic wokol wlasnej osi !!!
potem jak juz byla duza i do spania tylko potrzebowalam to wlasnie dady kupilam i na nich odzwyczajalam agate od pieluch - uwazam ze do tego nadaja sie niezle ...
huggiesy u nas skonczyly sie MEGA ODPARZENIAMI WRECZ BOMBLAMI!!

Do góry