reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Poza tym oglądaliśmy naszego tutka. Fajnie się prowadzi, zwrotny i leciutki, na pewno go kupmy, cena 1600 za 3w1 posprawdzam na allegro, ale na jedno chyba wyjdzie.
my na 90% wezniemy tutek triso :) a wy jakiego? ale bez fotelika-nosidelka. Bedziemy jeszcze tu w uk patrzec ale raczej z polski bedziemy brac. :)

UWAGA!!!!! :)

byłam w Pepco.kupiłam body. I okazuje się , że część mają takich zwykłych,a część firmowych np.z H&M.:)

Trzeba patrzeć po materiale, te inne firmowe widać gołym okiem , że miały wyciętą metkę, a te z H&M, mają naprasowankę z polskimi napisami ,ale pod światło widać ze pod spodem jest znak H&M.
No i widać po jakości materiału. I one faktycznie są po 5,99.

Nawet zapytałam koleżanki co tam pracuje, i mówiła mi właśnie, że czasami się zdarza że mają firmowe ubrania, pewnie jakieś końcówki kolekcji czy coś. Tylko właśnie muszą usuwać metki.

Też właśnie słyszałam o tym, że w pepco się zdarzają firmowe ubranka. Widziałam te body po 5,99 i faktycznie niektóre są lepsze gatunkowo od innych. Na razie body mam chyba dużo, więc muszę się wstrzymać z zakupami.

ja mam już kilka body z Pepco, właśnie te za 5,99zł bardzo fajne, polecam :-) a ja w piątek odbieram paczkę, którą odkupiłam od koleżanki z ciuszkami i innymi pierdołkami, wstawię zdjęcie jak rozpakuję :-)

my na 90% wezniemy tutek triso :) a wy jakiego? ale bez fotelika-nosidelka. Bedziemy jeszcze tu w uk patrzec ale raczej z polski bedziemy brac. :)
Korba my TUTEK Tambero, w wersji czerwono czarnej. Jak sobie go poprowadzałam w sklepie normalnie rewelacja, leciutki, zwrotny i akurat fajnie do mojego wzrostu rączka dopasowana :) ale jeszcze nie wiem kiedy kupimy, chyba na początku maja, bo teraz nie miałabym go gdzie postawić :) jeśli na sklepie go nie będzie to producent max w dwa tygodnie dostarcza, cena za 3w1 1600, to w zasadzie tyle ile na allegro.

Moja mama pracuje w '2,99' sklepie,
i nieraz im sie zdarzaja rzeczy z pimkie, stradivariusa czy bereshki [takie maja akurat teraz]
Resztki jakies lub 'odrzuty' jak jakas dziurka byla np.
Tak samo bizuterie z 'claire's' w irlandi sie po 10-15 euro lub wiecej placi a u mamy za 2,99 :)

reklama
Witam Czerwcówki, nie wiem czy tutaj mogę wyjść z taką propozycją, ale jestem zdesperowana:rofl2: jestem Lipcówką 2014:tak: W brzuchu mam synka, a po córce zostało pół strychu ubranek - tym samym chciałabym się pobyć tych typowo dziewczęcych. W linku poniżej znajdziecie album z ubrankami. Córka urodziła się w sierpniu, więc ubranka powinny być dobre wg pór roku na Wasze maleństwa. Dla kupujących większe ilości rabaty i gratisy. Rzeczy są niezniszczone, większość w stanie idealnym. Zapraszam serdecznie! https://picasaweb.google.com/z.zdun...authkey=Gv1sRgCNPurM6U0aHuwgE&feat=directlink

Do góry