halina1982
Fanka BB :)
kaira serce mięknie jak się słyszy takie wyznania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my na 90% wezniemy tutek triso a wy jakiego? ale bez fotelika-nosidelka. Bedziemy jeszcze tu w uk patrzec ale raczej z polski bedziemy brac.Poza tym oglądaliśmy naszego tutka. Fajnie się prowadzi, zwrotny i leciutki, na pewno go kupmy, cena 1600 za 3w1 posprawdzam na allegro, ale na jedno chyba wyjdzie.
Korba my TUTEK Tambero, w wersji czerwono czarnej. Jak sobie go poprowadzałam w sklepie normalnie rewelacja, leciutki, zwrotny i akurat fajnie do mojego wzrostu rączka dopasowana ale jeszcze nie wiem kiedy kupimy, chyba na początku maja, bo teraz nie miałabym go gdzie postawić jeśli na sklepie go nie będzie to producent max w dwa tygodnie dostarcza, cena za 3w1 1600, to w zasadzie tyle ile na allegro.my na 90% wezniemy tutek triso a wy jakiego? ale bez fotelika-nosidelka. Bedziemy jeszcze tu w uk patrzec ale raczej z polski bedziemy brac.
a gdzie taki fajny sklep jest?