reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Poza tym oglądaliśmy naszego tutka. Fajnie się prowadzi, zwrotny i leciutki, na pewno go kupmy, cena 1600 za 3w1 posprawdzam na allegro, ale na jedno chyba wyjdzie.
my na 90% wezniemy tutek triso :) a wy jakiego? ale bez fotelika-nosidelka. Bedziemy jeszcze tu w uk patrzec ale raczej z polski bedziemy brac. :)

UWAGA!!!!! :)

byłam w Pepco.kupiłam body. I okazuje się , że część mają takich zwykłych,a część firmowych np.z H&M.:)

Trzeba patrzeć po materiale, te inne firmowe widać gołym okiem , że miały wyciętą metkę, a te z H&M, mają naprasowankę z polskimi napisami ,ale pod światło widać ze pod spodem jest znak H&M.
No i widać po jakości materiału. I one faktycznie są po 5,99.

Nawet zapytałam koleżanki co tam pracuje, i mówiła mi właśnie, że czasami się zdarza że mają firmowe ubrania, pewnie jakieś końcówki kolekcji czy coś. Tylko właśnie muszą usuwać metki.

Też właśnie słyszałam o tym, że w pepco się zdarzają firmowe ubranka. Widziałam te body po 5,99 i faktycznie niektóre są lepsze gatunkowo od innych. Na razie body mam chyba dużo, więc muszę się wstrzymać z zakupami.

ja mam już kilka body z Pepco, właśnie te za 5,99zł bardzo fajne, polecam :-) a ja w piątek odbieram paczkę, którą odkupiłam od koleżanki z ciuszkami i innymi pierdołkami, wstawię zdjęcie jak rozpakuję :-)

my na 90% wezniemy tutek triso :) a wy jakiego? ale bez fotelika-nosidelka. Bedziemy jeszcze tu w uk patrzec ale raczej z polski bedziemy brac. :)
Korba my TUTEK Tambero, w wersji czerwono czarnej. Jak sobie go poprowadzałam w sklepie normalnie rewelacja, leciutki, zwrotny i akurat fajnie do mojego wzrostu rączka dopasowana :) ale jeszcze nie wiem kiedy kupimy, chyba na początku maja, bo teraz nie miałabym go gdzie postawić :) jeśli na sklepie go nie będzie to producent max w dwa tygodnie dostarcza, cena za 3w1 1600, to w zasadzie tyle ile na allegro.

Moja mama pracuje w '2,99' sklepie,
i nieraz im sie zdarzaja rzeczy z pimkie, stradivariusa czy bereshki [takie maja akurat teraz]
Resztki jakies lub 'odrzuty' jak jakas dziurka byla np.
Tak samo bizuterie z 'claire's' w irlandi sie po 10-15 euro lub wiecej placi a u mamy za 2,99 :)

reklama
Witam Czerwcówki, nie wiem czy tutaj mogę wyjść z taką propozycją, ale jestem zdesperowana:rofl2: jestem Lipcówką 2014:tak: W brzuchu mam synka, a po córce zostało pół strychu ubranek - tym samym chciałabym się pobyć tych typowo dziewczęcych. W linku poniżej znajdziecie album z ubrankami. Córka urodziła się w sierpniu, więc ubranka powinny być dobre wg pór roku na Wasze maleństwa. Dla kupujących większe ilości rabaty i gratisy. Rzeczy są niezniszczone, większość w stanie idealnym. Zapraszam serdecznie! https://picasaweb.google.com/z.zdun...authkey=Gv1sRgCNPurM6U0aHuwgE&feat=directlink

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry