reklama
anna_kas
Fanka BB :)
A mi 2! Chyba ze masz bardzo stonowane wnętrze, wtedy 1)
Dziewczyny widziałam ze tu toczyła sie dyskusja o materace. A co powiecie na temat materaca termoelastycznego? Ktoś miał dla dziecka? Ja osobiście na takim śpię i jest rewelacyjny...a dla dziecka?
Dziewczyny widziałam ze tu toczyła sie dyskusja o materace. A co powiecie na temat materaca termoelastycznego? Ktoś miał dla dziecka? Ja osobiście na takim śpię i jest rewelacyjny...a dla dziecka?
klaudynaaa
ja niestety nie wiem nic na temat materacy, co do ochraniaczy do łóżeczka to ja nie potrzebuję bo małą będę mieć w łóżeczku turystycznym kupuję tylko kołderkę i poduszkę(komplet) i pościele :-)
Majaaa85
A ja wypatrzyłam takie lampy do pokoju dziecięcego.
10 kul kosztuje 59 zł.
Mam tylko dylemat ktory kolor wybrac
Gdybym misła córkę to bez zastanowienia wzięlabym z tymi rózowymi a ze mam synka to cieżko podjąć decyzje moze doradzicie
pokoik bedzie z przewagą szarości i bieli.
10 kul kosztuje 59 zł.
Gdybym misła córkę to bez zastanowienia wzięlabym z tymi rózowymi a ze mam synka to cieżko podjąć decyzje moze doradzicie
Załączniki
ciastkozkremem
mama Ignasia
Kochane podpowiedzcie mi, którą pościel wybrać
1)
a to u innego sprzedawcy
który model wybrać??
Czy to 1 to drewex? Moja mam mi kupiłą ten komplet tylko niebieski, bardzo ładny i ładnie wykonany
klaudynaaa
A ja wypatrzyłam takie lampy do pokoju dziecięcego.
10 kul kosztuje 59 zł.
mi się podobają te ostatnie i te przed nimi
karolq8
Mi te przedostatnie
Klaudyna a jakie lozeczko masz? My tez chcemy turystyczne tylko materac kupimy do niego
Klaudyna a jakie lozeczko masz? My tez chcemy turystyczne tylko materac kupimy do niego
reklama
Asica86
Czy to 1 to drewex? Moja mam mi kupiłą ten komplet tylko niebieski, bardzo ładny i ładnie wykonany
Kochana znalazłam na allegro sprzedawca MILPOL się nazywa. Komplet ma 10el. akurat to co mi najpotrzebniejsze i kosztuje 190zł.