reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

była w tesco, wydalliśmy tyle kasy, że szok :|
pampersy za 85 zł, ale były wszystkie rozmiary oprócz 4+, wiez wzielismy 5, nie wiem czy nie za duże będą.
wziełam pajaca do spania ślicznego za 15 zł, bodziaki z myszką miki 3 sztuki za 21zł,duuuuuuużo słoików, soczków, masakraaaa :D
herbatki Bobovita po 6 zł były, słoiki 2+3 gratis.
Wziełam jeszcze jakiś 6-pak dużych słoików za 20 zł z miseczką bobovity gratis.

Załączniki

• DSC_8855.jpg
    DSC_8855.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
ja też byłam w Tesco. kupiłam pampersy, mleko, chusteczki, kaszki, słoiki, soczki, z ubranek nic nie wybrałam, jakoś nie chciało mi się myśleć, a i dużo poprzebierane było.

larkaa widziałam właśnie tą miseczkę podobała mi się, ale były z samymi obiadkami i do tego aż 6 słoików i nie wzięłam, bo Hubert tego nie je.

a przy kasie to mało co oczy mi nie wyskoczyły jak zobaczyłam ile mam zapłacić. niby po promocji, ale te rzeczy sa takie drogie:baffled:

Ja też byłam w Tesco :-):-) kupiłam pampersy kaszki i dwie książeczki :tak::tak: Patrzyłam na ciuszki ale u nas nie było nic fajnego

Ja też oglądałam ofertę z TESCO i słoiczki opłacają się, w porównaniu do cen w innych sklepach. W Tychach mamy dwa TESCO -małe i duże, całodobowe i z tego co wyczytałam, gazetka dotyczy tego dużego. Warto też korzystać, jak np. z firmy Bobovita są dwupaki słoiczków w tym jeden za 50% ceny, takie okazje częściej można spotkać. Pampersy kupuje w LIDLU i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, choć ostatnio podrożały.

My już nie mamy czego szukać w stiskach niemowlęcych ubranek, nie ma naszych rozmiarów ( 92-98). Za to byłam dzisiaj w Mothercare tak się rozejrzesć i żałuje że tam weszłam bo mąz mnie chyba zabije jak zobaczy co kupiłam. Były takie promocje i przeceny że szok: spódniczki po 40 zł, krótkie spodenki z rajstopkami, komplety, sukieneczki na szelkach. Kupiłam jej dwie spódniczki i jedne krótkie spodenki z rajstopkami i taką fajną plisowaną sukieneczkę kremową. Musiałam jej to kupić bo nie ma prawie żadnych kobiecych fatałaszków i wszyscy mówią że mam ślicznego dużego synka:nerd:

reklama
Do góry