reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Ale poszalałyście Mamuśki:tak::tak:
nimfii my też mamy taką huśtawkę(różową):-)

Co niektóre brzdące noszą takie rozmiary że:szok::szok::szok: Nika podobnie jak Piotruś 74/80 i mówią mi że ona jest duża:-D:-D

reklama
no wielkie te dzieci Wasze zgadzam się :) ja kupiłam te pajace na 12-18 m tj. 92, dlatego bo te rozm. 86 są na styk i lada chwila z nich wyrośnie. Także 92 są na Kaline jeszcze przyduże ;)

ana a w Tesco widziałam też rozmiary 12-24 tj. 98 oraz 2 yers i 2 1/2 yers.

Pewnie to zależy od Tesco, nasze Bielańskie jest bardzo duże i wybór też ogromny.

no wielkie te dzieci Wasze zgadzam się :) ja kupiłam te pajace na 12-18 m tj. 92, dlatego bo te rozm. 86 są na styk i lada chwila z nich wyrośnie. Także 92 są na Kaline jeszcze przyduże ;)

ana a w Tesco widziałam też rozmiary 12-24 tj. 98 oraz 2 yers i 2 1/2 yers.

Pewnie to zależy od Tesco, nasze Bielańskie jest bardzo duże i wybór też ogromny.

Na a w moim Tesco wiocha:-D szkoda ze nie ma takiego wyboru a o sklepie jak mothercare moge tylko pomarzyc no ale jak sie przeniesiemy do Krakowa to sobie odbije:tak:

śpieszę donieść,ze kupiliśmy dzis fotelik Tobi. Rewelacja!!! Zastanawialismy sie w ostateczności jeszcze nad Romerem ale Tobi przeważył :tak:

reklama
Co niektóre brzdące noszą takie rozmiary że:szok::szok::szok: Nika podobnie jak Piotruś 74/80 i mówią mi że ona jest duża:-D:-D
no ja też się dziwię;-);-);-), my nosimy niektóre ubranka jeszcze 74 (dresy, bluzy), body to faktycznie duże kupuje od zawsze, obecnie roz. 18-24m, te 12-18 są akurat, a nie będę za trzy miechy kupować znów. Myślę, że te 18-24 starczą jeszcze na jesień. A mamy jedne bodzaki 4-6miesięcy, które dopiero przestałam zakładać, były z one z firmy H&M, a oni zawsze mają jakieś duże ubranka.
Ja dziś dopiero byłam w tesco i mam dwie paki pampków, i ominęło mnie grzebanie w mega ilości paczek za rozmiarem, bo stały ładnie poukładane na półce. Ubranek żadnych nie widziałam w promocji, a też szczególnie nie szukałam.

Do góry