reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Aga świetna ta zabawka i wcale nie taka droga.... zastanowię się nad nią. Chyba że prościej będzie iść do jakiegoś marketu i naznosić samych kartonów :))) tanio przynajmniej

reklama
Ardzesh zawsze mozna wypalic z propozycja zrzutki!
Niech kazy da ile moze i wtedy bedzie upragniony prezencik!:-)

:tak: tez bym wolala aby rodzina zlozyla sie na drozszy prezent, niz dostac cala mase mniejszych prezentow ;-)

No a ja jutro wybiore sie do sklepu i moze kupie juz ten prezent butelke LOVI360, a teraz wpadl mi do glowy jeszcze jeden prezent jako moge dac Mackowi - lampke nocna taka do zawieszania na scianie obok lozeczka bo nasze lampki noce swieca dosc mocnym bialym swiatlem. Chaialbym cos bardziej stonowanego. Np taka fajna :-)

DISNEY DZIECIECA LAMPKA NOCNA KUBUS I PRZYJACIELE (876989036) - Aukcje internetowe Allegro

a u mnie w sklepie byly podobne takie

Nocna lampka z KUBUSIEM PUCHATKIEM I OSIOŁKIEM (876940661) - Aukcje internetowe Allegro

Lampka nocna DISNEY - MYSZKA MICKEY 3 - MAGIC !!! (877213239) - Aukcje internetowe Allegro

MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY - Kubuś i prosiaczek (884900833) - Aukcje internetowe Allegro

nimfii dobry pomysł z lampką, my też nie mamy takiej co by słabo świeciła:no:
ta 1 najbardziej mi się podoba

ja się dzisiaj wybieram do Tesco po pampersy, jak zdążę,:baffled: ostatnio była u nas w Realu promocja dnia, pampersy po 40 zł za paczkę, aby tylko babki wywiozły to ludzie się rzucili nja to, nawet palety nie rozpakowały:baffled:

no ja dziś zacieram ręce na Tesco, bo jeszcze promocje ciuszków są spore, tylko nie wiem czy zdążymy, bo jazdy kończę o 18, w tesco jak dobrze pójdzie będziemy 18:40, a młoda o 19:10 juz jest mega zmęczona zawsze :|

Dla mnie Tesco za daleko ;-) ja poluje na Pampersiaki w kartonach :tak: Aaa i mama mi mowila ze w Almie jest tez promocja Pampersow. 29zl za ok 50szt

O jakie mój mąż ostatnio upolował ciuszki w Tesco z przeceny:-):-), koszulki po 8 zł, podwójny dres za 19 zł, i super koszulę z T-shirtem (komplet) za 9 zł.

Jeśli chodzi o prezent, to zabawek mam po kokardkę, a Karol też się nie bawi nimi specjalnie. Jedynie to sprawdził się jeździk, który dostał na gwiazdkę.
Jeśli dostaniemy kaskę to kupimy mu nowy fotelik samochodowy.

Zamawiamy młodemu zdjęcie z masy cukrowej na tort (nie mogę podać wam odnośnika, bo w pracy mam zablokowane allegro) ale są po 25 zł i fajnie to wygląda.

Larkaa, sanki boskie !!! niech Kalina się dobrze bawi !!!

reklama
kurde! ja chce do tesco!!!!
mówicie że są przeceny ciuszków i pieluchy w promocji:-):-):-).
A ja z dzieciem uziemiona w domu :( jutro koło południa wpada moja mama to może bym się wyrwała, ale nie będę mieć autka, bo mąż do pracy zabierze :( kurka flaczek!

Do góry