reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Aga świetna ta zabawka i wcale nie taka droga.... zastanowię się nad nią. Chyba że prościej będzie iść do jakiegoś marketu i naznosić samych kartonów :))) tanio przynajmniej

reklama
Ardzesh zawsze mozna wypalic z propozycja zrzutki!
Niech kazy da ile moze i wtedy bedzie upragniony prezencik!:-)

:tak: tez bym wolala aby rodzina zlozyla sie na drozszy prezent, niz dostac cala mase mniejszych prezentow ;-)

No a ja jutro wybiore sie do sklepu i moze kupie juz ten prezent butelke LOVI360, a teraz wpadl mi do glowy jeszcze jeden prezent jako moge dac Mackowi - lampke nocna taka do zawieszania na scianie obok lozeczka bo nasze lampki noce swieca dosc mocnym bialym swiatlem. Chaialbym cos bardziej stonowanego. Np taka fajna :-)

DISNEY DZIECIECA LAMPKA NOCNA KUBUS I PRZYJACIELE (876989036) - Aukcje internetowe Allegro

a u mnie w sklepie byly podobne takie

Nocna lampka z KUBUSIEM PUCHATKIEM I OSIOŁKIEM (876940661) - Aukcje internetowe Allegro

Lampka nocna DISNEY - MYSZKA MICKEY 3 - MAGIC !!! (877213239) - Aukcje internetowe Allegro

MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY - Kubuś i prosiaczek (884900833) - Aukcje internetowe Allegro

nimfii dobry pomysł z lampką, my też nie mamy takiej co by słabo świeciła:no:
ta 1 najbardziej mi się podoba

ja się dzisiaj wybieram do Tesco po pampersy, jak zdążę,:baffled: ostatnio była u nas w Realu promocja dnia, pampersy po 40 zł za paczkę, aby tylko babki wywiozły to ludzie się rzucili nja to, nawet palety nie rozpakowały:baffled:

no ja dziś zacieram ręce na Tesco, bo jeszcze promocje ciuszków są spore, tylko nie wiem czy zdążymy, bo jazdy kończę o 18, w tesco jak dobrze pójdzie będziemy 18:40, a młoda o 19:10 juz jest mega zmęczona zawsze :|

Dla mnie Tesco za daleko ;-) ja poluje na Pampersiaki w kartonach :tak: Aaa i mama mi mowila ze w Almie jest tez promocja Pampersow. 29zl za ok 50szt

O jakie mój mąż ostatnio upolował ciuszki w Tesco z przeceny:-):-), koszulki po 8 zł, podwójny dres za 19 zł, i super koszulę z T-shirtem (komplet) za 9 zł.

Jeśli chodzi o prezent, to zabawek mam po kokardkę, a Karol też się nie bawi nimi specjalnie. Jedynie to sprawdził się jeździk, który dostał na gwiazdkę.
Jeśli dostaniemy kaskę to kupimy mu nowy fotelik samochodowy.

Zamawiamy młodemu zdjęcie z masy cukrowej na tort (nie mogę podać wam odnośnika, bo w pracy mam zablokowane allegro) ale są po 25 zł i fajnie to wygląda.

Larkaa, sanki boskie !!! niech Kalina się dobrze bawi !!!

reklama
kurde! ja chce do tesco!!!!
mówicie że są przeceny ciuszków i pieluchy w promocji:-):-):-).
A ja z dzieciem uziemiona w domu :( jutro koło południa wpada moja mama to może bym się wyrwała, ale nie będę mieć autka, bo mąż do pracy zabierze :( kurka flaczek!

Do góry