reklama
Ardzesh zawsze mozna wypalic z propozycja zrzutki!
Niech kazy da ile moze i wtedy bedzie upragniony prezencik!:-)
tez bym wolala aby rodzina zlozyla sie na drozszy prezent, niz dostac cala mase mniejszych prezentow ;-)
No a ja jutro wybiore sie do sklepu i moze kupie juz ten prezent butelke LOVI360, a teraz wpadl mi do glowy jeszcze jeden prezent jako moge dac Mackowi - lampke nocna taka do zawieszania na scianie obok lozeczka bo nasze lampki noce swieca dosc mocnym bialym swiatlem. Chaialbym cos bardziej stonowanego. Np taka fajna :-)
DISNEY DZIECIECA LAMPKA NOCNA KUBUS I PRZYJACIELE (876989036) - Aukcje internetowe Allegro
a u mnie w sklepie byly podobne takie
Nocna lampka z KUBUSIEM PUCHATKIEM I OSIOŁKIEM (876940661) - Aukcje internetowe Allegro
Lampka nocna DISNEY - MYSZKA MICKEY 3 - MAGIC !!! (877213239) - Aukcje internetowe Allegro
MAGICZNA LAMPKA NOCNA DISNEY - Kubuś i prosiaczek (884900833) - Aukcje internetowe Allegro
mary105
Fanka BB :)
od dzisiaj w tesco jest znowu promocja na pampersy 84,99 za dwie paczki
deserki bobowity 3 w cenie 2:-)
http://download.tesco.pl/promocje/g...14.01-20.01.2010/gazetka-14.01-20.01.2010.swf
deserki bobowity 3 w cenie 2:-)
http://download.tesco.pl/promocje/g...14.01-20.01.2010/gazetka-14.01-20.01.2010.swf
maltanka
nimfii dobry pomysł z lampką, my też nie mamy takiej co by słabo świeciła
ta 1 najbardziej mi się podoba
ja się dzisiaj wybieram do Tesco po pampersy, jak zdążę, ostatnio była u nas w Realu promocja dnia, pampersy po 40 zł za paczkę, aby tylko babki wywiozły to ludzie się rzucili nja to, nawet palety nie rozpakowały
ta 1 najbardziej mi się podoba
ja się dzisiaj wybieram do Tesco po pampersy, jak zdążę, ostatnio była u nas w Realu promocja dnia, pampersy po 40 zł za paczkę, aby tylko babki wywiozły to ludzie się rzucili nja to, nawet palety nie rozpakowały
maltanka
nio ja też koło 17.00 się wybieram, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie
a nam przyszedł fotelik, wykonanie solidne mam nadzieję że tylko młodemu będzie wygodnie
a nam przyszedł fotelik, wykonanie solidne mam nadzieję że tylko młodemu będzie wygodnie
zapmarta
Karolkowa mama
O jakie mój mąż ostatnio upolował ciuszki w Tesco z przeceny:-):-), koszulki po 8 zł, podwójny dres za 19 zł, i super koszulę z T-shirtem (komplet) za 9 zł.
Jeśli chodzi o prezent, to zabawek mam po kokardkę, a Karol też się nie bawi nimi specjalnie. Jedynie to sprawdził się jeździk, który dostał na gwiazdkę.
Jeśli dostaniemy kaskę to kupimy mu nowy fotelik samochodowy.
Zamawiamy młodemu zdjęcie z masy cukrowej na tort (nie mogę podać wam odnośnika, bo w pracy mam zablokowane allegro) ale są po 25 zł i fajnie to wygląda.
Larkaa, sanki boskie !!! niech Kalina się dobrze bawi !!!
Jeśli chodzi o prezent, to zabawek mam po kokardkę, a Karol też się nie bawi nimi specjalnie. Jedynie to sprawdził się jeździk, który dostał na gwiazdkę.
Jeśli dostaniemy kaskę to kupimy mu nowy fotelik samochodowy.
Zamawiamy młodemu zdjęcie z masy cukrowej na tort (nie mogę podać wam odnośnika, bo w pracy mam zablokowane allegro) ale są po 25 zł i fajnie to wygląda.
Larkaa, sanki boskie !!! niech Kalina się dobrze bawi !!!
reklama
kurde! ja chce do tesco!!!!
mówicie że są przeceny ciuszków i pieluchy w promocji:-):-):-).
A ja z dzieciem uziemiona w domu jutro koło południa wpada moja mama to może bym się wyrwała, ale nie będę mieć autka, bo mąż do pracy zabierze kurka flaczek!
mówicie że są przeceny ciuszków i pieluchy w promocji:-):-):-).
A ja z dzieciem uziemiona w domu jutro koło południa wpada moja mama to może bym się wyrwała, ale nie będę mieć autka, bo mąż do pracy zabierze kurka flaczek!
Podziel się: