reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

była w tesco, wydalliśmy tyle kasy, że szok :|
pampersy za 85 zł, ale były wszystkie rozmiary oprócz 4+, wiez wzielismy 5, nie wiem czy nie za duże będą.
wziełam pajaca do spania ślicznego za 15 zł, bodziaki z myszką miki 3 sztuki za 21zł,duuuuuuużo słoików, soczków, masakraaaa :D
herbatki Bobovita po 6 zł były, słoiki 2+3 gratis.
Wziełam jeszcze jakiś 6-pak dużych słoików za 20 zł z miseczką bobovity gratis.

Załączniki

• DSC_8855.jpg
    DSC_8855.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
ja też byłam w Tesco. kupiłam pampersy, mleko, chusteczki, kaszki, słoiki, soczki, z ubranek nic nie wybrałam, jakoś nie chciało mi się myśleć, a i dużo poprzebierane było.

larkaa widziałam właśnie tą miseczkę podobała mi się, ale były z samymi obiadkami i do tego aż 6 słoików i nie wzięłam, bo Hubert tego nie je.

a przy kasie to mało co oczy mi nie wyskoczyły jak zobaczyłam ile mam zapłacić. niby po promocji, ale te rzeczy sa takie drogie:baffled:

Ja też byłam w Tesco :-):-) kupiłam pampersy kaszki i dwie książeczki :tak::tak: Patrzyłam na ciuszki ale u nas nie było nic fajnego

Ja też oglądałam ofertę z TESCO i słoiczki opłacają się, w porównaniu do cen w innych sklepach. W Tychach mamy dwa TESCO -małe i duże, całodobowe i z tego co wyczytałam, gazetka dotyczy tego dużego. Warto też korzystać, jak np. z firmy Bobovita są dwupaki słoiczków w tym jeden za 50% ceny, takie okazje częściej można spotkać. Pampersy kupuje w LIDLU i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, choć ostatnio podrożały.

My już nie mamy czego szukać w stiskach niemowlęcych ubranek, nie ma naszych rozmiarów ( 92-98). Za to byłam dzisiaj w Mothercare tak się rozejrzesć i żałuje że tam weszłam bo mąz mnie chyba zabije jak zobaczy co kupiłam. Były takie promocje i przeceny że szok: spódniczki po 40 zł, krótkie spodenki z rajstopkami, komplety, sukieneczki na szelkach. Kupiłam jej dwie spódniczki i jedne krótkie spodenki z rajstopkami i taką fajną plisowaną sukieneczkę kremową. Musiałam jej to kupić bo nie ma prawie żadnych kobiecych fatałaszków i wszyscy mówią że mam ślicznego dużego synka:nerd:

reklama
Do góry