reklama
A ja z własnego doświadczenia powiem że narazie nie kupuję żadnych butelek ani smoczków ani podgrzewaczy ponieważ kacperek za żadne skarby nie chciał pić z butelki a o podaniu smoczka nie było w ogóle mowy a próbowałam długo i w końcu stwierdziłam że jak nie to nie, będę miała z głowy oduczanie od smoczka.
No ale każde dziecko jest inne więc nie wiem jak będzie teraz, w ogóle nie wiem czy będę próbować ze smoczkiem
No ale każde dziecko jest inne więc nie wiem jak będzie teraz, w ogóle nie wiem czy będę próbować ze smoczkiem
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
larkaa wklej link z jednej z tych aukcji żebym mogła namierzyc tego sprzedającego może też coś wybiorę
larkaa
Fanka BB :)
Podgrzewacz do butelek Tommee Tippee + BUTELKA!!! (455968845) - Aukcje internetowe Allegro
to ten, ale na allegro to hurtowni dla dzieci jest milion, więc można śmiało szukać takich, co najlepiej odpowiadają i maja najwięcej rzeczy co by zrobić hurtowe zakupy
to ten, ale na allegro to hurtowni dla dzieci jest milion, więc można śmiało szukać takich, co najlepiej odpowiadają i maja najwięcej rzeczy co by zrobić hurtowe zakupy
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
larkaa dzięki właśnie chodzi mi o takiego sprzedającego, który ma w swoim "zbiorze" dużo rzeczy bardzo lubię zakupy na allegro, ale dziś jakos nie chce mi się szukac
lajfik
Kuba i Kaja;*
asus.. ja akurat nie kupowałam silikonowych..bo wydawały mi się za twarde
Masz rację , że z kauczukowych może zrobić sie balon..ale ja miałam na to sposób i wymieniałam go jak zaczął się robić "wycyckany" i używałam NUK-a..a teraz chyba będę kupować rzeczy z AVENT-u Moja szwagierka używa od 2 m-cy i jest zadowolona
larkaa śliczne rzeczy;-)
jezyk jak moje drugie dziecko ..nie będzie miało kolek..to też nie zaczne podawać smoka...bo po co? Bo czasy po Kubusiu wspominam strasznym płaczem:-(;-)
Masz rację , że z kauczukowych może zrobić sie balon..ale ja miałam na to sposób i wymieniałam go jak zaczął się robić "wycyckany" i używałam NUK-a..a teraz chyba będę kupować rzeczy z AVENT-u Moja szwagierka używa od 2 m-cy i jest zadowolona
larkaa śliczne rzeczy;-)
jezyk jak moje drugie dziecko ..nie będzie miało kolek..to też nie zaczne podawać smoka...bo po co? Bo czasy po Kubusiu wspominam strasznym płaczem:-(;-)
W listopadowym numerze Mamo to ja jest na temat smoczkow (ale tych "butelkowych") i pisza, ze lepsze sa silikonowe, bo ssie sie go trudniej niz kauczukowy i dziecko musi sie wiecej napracowac, tym samym jest mniejsze ryzyko, ze oduczy sie ssania piersi. A tak w ogole to w gazecie jest fajna wkladka "Leksykon lekow" bez recepty, ktore mozemy podawac maluszkowi na rozne dolegliwosci.
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
lajfik Kacperek też miał kolki dlatego starałam się go nauczyć ale się nie dał;-) dlatego na kolki u nas się sprawdził Esputicon
Ja stosowałam wszystko co możliwe ... więc znam to ...tylko nie zawsze skuteczne..każde dziecko inne..teraz będzie lepiej..czuję tak;-);-);-)
Podziel się: