reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

WolfiA śliczna ta pościel ale pięknie wygląda razem z baldachimem a nie wiem czy ja źle doczytałam czy zestaw NIE zawiera go i nic nie pisze czy można go dokupić .

Asus ja nie chce baldachimu, bo nie uważam tego za praktyczne i potrzebne, ale to moje zdanie, no fakt ale ładnie wygląda;-) Wypełnienia mam jeszcze po Vicku, a do tego kompletu chce jeszcze tylko dokupić przybornik na łóżeczko. Można kupić komplety z większą ilością elementów, np.:
8-ele. pościel z *HAFTAMI* MIŚ z SERDUSZKIEM (454282514) - Aukcje internetowe Allegro
11-ele. pościel z *HAFTAMI* z *****SZYFONEM****** (455687214) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Pieknie wyglada lozeczko z baldachimem i ochraniaczem .ale zbiera sie tam duzo kurzu .nie nadaje sie dla alergikow.a wiekszosc dzieci rodzi sie teraz z alergia.

Mi wyjmowanie góry stelażu i wytrzepanie baldachimu dwa razy w tyg. zajmowało 7 minut..więc to żaden problem;-);-);-) a ślicznie wygląda :-D:-D:-D

Yawla juz mam i zdaje relacje, nawet fotoreleacje;-)Moge juz powiedziec, ze wg mnie wozio nadaje sie i na polska zime...:tak:
W oparciu spaecerowki znajduje sie zamek, ktory po rozpieciu odkrywa dodatkowa zawartosc, nalezy ja rozwinac i to bedzie czesc gondolki. Pozniej trzeba spiac jeden brzeg, tak, by 'owinac' barierke z czescia spod podnozka. Nastepnie podniesc drugi brzeg, przyczepic bude, zalozyc oslonke i juz.;-)
Pozniej 'gondolke' zamykamy w oparciu i nie potrzeba juz dodatkowej przestrzeni na jej przechowywanie kiedy Maluch podrosnie.;-)
Uf, opisalam to...:-D

Załączniki

• HPIM1770.JPG
    HPIM1770.JPG
    75,8 KB · Wyświetleń: 49
  • HPIM1773.JPG
    HPIM1773.JPG
    96,1 KB · Wyświetleń: 53
  • HPIM1775.JPG
    HPIM1775.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 52
  • HPIM1778.JPG
    HPIM1778.JPG
    69,5 KB · Wyświetleń: 49
  • HPIM1780.JPG
    HPIM1780.JPG
    72,6 KB · Wyświetleń: 54
Yawla z tą gondolką też miałam zagwostkę i jednak wybrałam usztywnianą i jestem bardzo zadowolona. Jedna bardzo fajna rzecz to taka, że możesz bez problemu ją wypiąć i wnieść dziecko ze spacerku do domu i tam może sobie smacznie spać jeszcze, poza tym ma usztywniany spód (nie wiem jak miękka w tym wózku) co jest dobre dla plecków, plus dodatkowe ocieplenie od spodu, i ostatni plus to taki, ze można fajnie wykorzystać ta gondolke jako łózeczko gdy jedziemy do kogoś na noc. Przez moment miałam okazję korzystać z wózka z miękka wkładką i nie byłam zadowlona, wydawało mi się, ze moze się wyślizgnąc przy znoszeniu wózka po schodach, spód nieusztywniany, nie wiem, mi jakoś nie leżał...

Emkamek Super ten wozio..troszke sie na niego napalilam..kolor tez wybralas super. Musze jeszcze przemyslec dokladnie co z ta gondolka. Nathalie dzieki za podpowiedzi, na pewno sie przydadza!!

reklama
Fajny wózeczek

Pościele też są słodziutkie

Ja baldachimu nie miałam jak dla mnie to on tylko przeszkadza zbiera kurz i zabiera światło poza tym strasznie niewygodnie wyjmowało mi się dziecko z łóżeczka jak byłam u koleżanki i ona miała baldachim zresztą po tygodniu sama go wyrzuciła;-)
Ale fakt wygląda bardzo ładnie:-)

Do góry