reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

ja zastanawiam się jeszcze nad laktatorem.
miałam avent izis i bylam zadowolona, a teraz chyba kupię elektryczny, wygodna się zrobiłam... a wracam do pracy zaraz po macierzyńskim i napewno mi się przyda. karmić piersią zamierzam pewnie ok. roku, zobaczymy zresztą...

reklama
Ojejku jakie pięęęęęęęęękne staniki!!!!!!!!!!!!!!! jej a ja kupiłam wielki biały, najzwyklejszy namiot z Triumpha za 90 zł ;/

Powiedz mi Elwisku nigdzie CIę nie gniotą fiszbiny?

absolutnie nie :-)
a sklepach te staniki są i możesz poprzymierzać :-)
ja nie przymierzałam i trafiłam rozmiarem :-), teraz wzięłam trochę większy, mam nadzieję, że będzie ok.
a jak nie to najwyżej wymienię :-)

te staniki nie wyglądają na typowo dla karmiącej, można ich spoko używać po karmieniu i tego nie widać :-)

ja się boje nosić za często fiszbinowe staniki teraz, bo powodują zastoje pokarmu ;/ więc zakładam tylko na wyjścia.

Dziewczyny u mnie to było daaaaaaaawno dlatego mam do Was pytanie : jak już urodzicie to w czym macie zamiar przywieźć dziecko ze szpitala do domu ? Chodzi mi o ubranie , no i co dalej kombinezon ? bet ? rożek ? fotelik ? Proszę o jak najwięcej szczegółów bo nie wiem co kupować i z jakiego materiału - polar ? welur ? czy jeszcze coś innego ?

Asus, ja myslę że dzidzi trza w kobinezon ubrać a są szpitale w kórych wymagają żeby ojciec przyniósł fotelik i dopiero dziecko wlożone w fotelik moze wyjsc ze szpitala( ja tak 2 lata temu nie mialam, Kube niosla babcia w kombinezonie owinietego kocem a w samochodzie dopiero wlozylismy w fotelik ....juz za 2 dni bedzie dwa lata :-) ) A kominezon taki na zime, bo to luty bedzie a jaka zima tego nikt nie wie....hmmm...

Kurcze, a ja sama nie wiem. Jakoś do kupowania bielizny przez internet nie moge się przekonać, bo boję się, że z rozmiarem całkowicie nie trafię :baffled:

do mnie przyszły paczki :) zakupy allegro :-)
kombinezonik za 20 zł i śpiworek za 25 zł :-)

Załączniki

• kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 46
  • spiworek.jpg
    spiworek.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry