reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

elwis_m ona po prostu chcialaby, zebysmy kupili tradycyjne, drewniane i byc moze dlatego tak mowi. Zreszta ona zawsze mowi, ze "OGLADALA W TV" zeby poprzec swoje pomysly.
A materac to jaki? Gryka-pianka-kokos? A moze jakis inny?

reklama
elwis_m ona po prostu chcialaby, zebysmy kupili tradycyjne, drewniane i byc moze dlatego tak mowi. Zreszta ona zawsze mowi, ze "OGLADALA W TV" zeby poprzec swoje pomysly.
A materac to jaki? Gryka-pianka-kokos? A moze jakis inny?

ja kupowałam gryczano-kokosowy i jest ok.

a na teściowe nie ma rady... ;-);-);-);-), choć na swoją nie narzekam :-).

elwis_m chodzi mi w tej chwili o drewniane lozeczko. Czy takie z opuszczanym bokiem jest praktyczniejsze od takiego zwyklego, czy to tylko takie pitu-pitu? :)))Moze ktoras z mam cos doradzi.

klaudiakiwi, może wystarczy z wyjmowanymi szczebelkami. materac tez mam gryczano - kokosowy. Ogolnie to nie jestem za dobrym doradcą zakupowym...też mam mętlik w głowie co kupić.

Golimek ja tez mysle, ze szczebeleki powinny byc wyjmowane tylko nie wiem czy ten opuszczany bok to jest przydatna rzecz :confused:
Powtorze swoje pytania co do wozka. Czy wybrac taki wszystko w jednym czy dwa rozne? Moja psiolka mowi, ze w tych wszystko w jednym to gondola jest troche za mala jak pozniej dzieciaczek porosnie. Co o tym sadzicie?
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym, wiec nie ma problemu z winda a na osiedlu sa wszedzie chodniki, lepsze lub gorsze ale sa, a do tego do "miasta" to trzeba dojechac samochodem, wiec raczej powinnismy sie zaopatrzyc w fotelik samochodowy. Czy w takich 4w1 lub 3w1 zestawach, to sa wlasnie typowe foteliki samochodowe?
Jaki radzicie kupic dziewczyny? Pomozcie!
Buziaki:-)

Golimek ja tez mysle, ze szczebeleki powinny byc wyjmowane tylko nie wiem czy ten opuszczany bok to jest przydatna rzecz :confused:
Powtorze swoje pytania co do wozka. Czy wybrac taki wszystko w jednym czy dwa rozne? Moja psiolka mowi, ze w tych wszystko w jednym to gondola jest troche za mala jak pozniej dzieciaczek porosnie. Co o tym sadzicie?
Ja mieszkam w domku jednorodzinnym, wiec nie ma problemu z winda a na osiedlu sa wszedzie chodniki, lepsze lub gorsze ale sa, a do tego do "miasta" to trzeba dojechac samochodem, wiec raczej powinnismy sie zaopatrzyc w fotelik samochodowy. Czy w takich 4w1 lub 3w1 zestawach, to sa wlasnie typowe foteliki samochodowe?
Jaki radzicie kupic dziewczyny? Pomozcie!
Buziaki:-)

w takich 3w1 są foteliki (gondola+spaceróka+fotelik) i moiecznie trzeba się w fotelik zaopatrzyć. czasami ze szpitala nie chcą wypuszczać jak fotelika nie ma....
ja bym nie kupowała osobno wózka głębokiego, a osobno spacerowki, tylko właśnie 3w1
przykładowo
coneco V3 GONDOLA + MAXI TORBA + FOTELIK + GRATISY (437301465) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry