aga221122
mama Jurandzika :))
My byliśmy dziś w sklepie i wybraliśmy ten wózek &IMPLAST WÓZEK BOLDER +FOTEL+ŚPIWÓR+PARA+TE (436273125) - Aukcje internetowe Allegro oczywiście kupujemy na allegro bo jest o jakieś 400 zł tańszy niż w sklepie. Też zastanawiałam się nad CHICCO, ale nie podobają mi się w nim małe koła, a mój mąż kategorycznie powiedział nie. On to by najchętniej chciał taką gondole z lat 50, duże koła itp. Są jakieś firmy takie wózki, ale kosztują ok 4000 więc powiedział, że to ciut za dużo.
Ubranka 59 szt dziś dotarły są ładne, ale niektóre brzydkie. Jednak zadowolona jestem z wydatku 120zł. Ja nie kupuje ubranek większych jak 62 na razie, bo nie mam gdzie ich trzymać. Całą resztę będę nabywać już na bieżąco. Mam problem co ze swoimi ubraniami robić, bo mam nadzieje wrócić do nich po ciąży.
Ubranka 59 szt dziś dotarły są ładne, ale niektóre brzydkie. Jednak zadowolona jestem z wydatku 120zł. Ja nie kupuje ubranek większych jak 62 na razie, bo nie mam gdzie ich trzymać. Całą resztę będę nabywać już na bieżąco. Mam problem co ze swoimi ubraniami robić, bo mam nadzieje wrócić do nich po ciąży.
Ostatnia edycja: