reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

elwis_m ładniutkie ubranka.
Ja takie cuda odpuszczam sobie, dziecko urodzi się na początku lutego, w wózku nie będą cieszyć mojego oka, z wizytami za bardzo nie będziemy chodzić, bo nie ma do kogo, wszyscy gdzieś daleko, takie ładniutkie szmatki kupię na wiosnę, a dziewczyny już mnie nastraszyły rozmiarami i wolę poczekać i zobaczyć jak pulpet będzie rósł.

reklama
elwis_m jakie jazdowne. Małe jest piękne.Ale co do ubranek to mam takie podejście jak Aga. Tera kupuję w małych ilościach ( tyle ile potrzeba) za to na wiosnę , kiedy zrobi sie już cieplej i zaczniemy częściej na spacerki chodzić i w odwiedziny jeździć ,wtedy troszkę zaszaleję.
A te ciuszki I klasa.:tak:Jakie sliczne sukieneczki:tak:. Ja chyba narazie sie nie odważę kupić jakiejkolwiek kiecki.

elwis_m jakie jazdowne. Małe jest piękne.Ale co do ubranek to mam takie podejście jak Aga. Tera kupuję w małych ilościach ( tyle ile potrzeba) za to na wiosnę , kiedy zrobi sie już cieplej i zaczniemy częściej na spacerki chodzić i w odwiedziny jeździć ,wtedy troszkę zaszaleję.
A te ciuszki I klasa.:tak:Jakie sliczne sukieneczki:tak:. Ja chyba narazie sie nie odważę kupić jakiejkolwiek kiecki.

Super te ubranka..
Ja ostatnio dodałam do obserwowanych- z ciekawości- podobną aukcję z tym, że ciuszków było więcej i dla chłopca.. ale na prawdę piękne.. i wiecie za ile poszła? Za 999zł:szok:.. no ale fakt-rzeczy były przecudne..

Co do kiecek to ja mam już kilka-sama nie mogłam się powstrzymać, no i dostałam chyba ze 2 od przyjaciólki..
A przed wczoraj się dowiedzieliśmy, że naszemu koledze któremu miała urodzić się córa- urodził się Mateuszek:-D.. mam nadzieje, że nasza młoda jednak już zostanie młodą;-)

A przed wczoraj się dowiedzieliśmy, że naszemu koledze któremu miała urodzić się córa- urodził się Mateuszek:-D.. mam nadzieje, że nasza młoda jednak już zostanie młodą;-)

Ja właśnie sie boję takiego rozczarowania.:baffled: Najlepiej jest nie nastawiać sie na żadna płeć. Znam też kilka takich przypadków.Rozczarowanie wówczas było ogromne.Sama dokładnie nie znam płci maluszka i dlatego rzeczy jakie kupuje są uniwersalne.:tak:

A ja sobie wczoraj sprawiłam przewijak z Ikei, zobaczyłam go u mojej kuzynki i odrazu wiedziałam, że muszę go mieć :)

Ja uważam, że lekarz nie powinien mówić nic jak nie jest w 100% pewien. Już kiedyś myślałam sobie, ile w śród nas będzie pomyłek :-):-):-)

No właśnie Aga- gin do którego chodzę tylko na USG (on się tylko tym zajmuje) dokładnie to nam powiedział.. że jak się nie jest pewnym to się nie mówi.. bo mój poprzedni lekarz mówił że coś mu wystaje na tym zdjęciu ale on nie jest pewien ale gdyby miał obstawiać to byłby chłopak..

A ten nasz kolega nie był z żoną na 3D.. no i z tego co wiem to lekarz który im robił badanie też raczej bawił się w gdybanie..

-j- zapłaciłam za niego niecałe 100 zł, spodobał mi się bo te klasyczne komódki zajmują za dużo miejsca i są za drogie. do tego w ikei dokupuje się taką dmuchaną matkę za 20 zł, kładzie się na ten przewijak i na to co już my wolimy, albo pieluszkę, albo kocyk albo podkład.

463645866

reklama
Do góry