reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

postrzałko zank Kozakiewicza powalił mnie na nogi:tak: , ale sie uśmiałam:-D. Nie słyszałam o tym nic a nic.:no:Gdyby człowiek wierzył w te wszystkie zabobony nic by nie mógł przy dziecku zrobić, bo wtedy wszystko by sie z tym wiązało, że chore będzie.

reklama
dokładnie co by sie nie robiło to zaraz jakieś do tego przesądy wymyślają, az czasami to sie zastanawiam gdzie mają ludzie głowy że tak powtarzają takie głupoty no bo sorry ale co ma jakis tam mój chwyt do tego że dziecko bez rączki się urodzi? W genach to przejdzie czy może przez łożysko jak krem się wchłonie?

Co to znak Kozakiewicza???

Postrzałka hahaha faktycznie, tych przesądów jest tyle, że nie dałoby się żyć normalnie, gdyby się ich przestrzegało. :)

Też uwielbiam rzeczy z H&M, mają ciuszki bardzo dobre jakościowo, mam kilka po Ingusi i po kilku praniach wyglądają nadal jak nowe. :) I sa bardzo praktyczne, mają np body rozpinane z przodu (szczególnie na poczatek jak się jeszcze boimy, że zrobimy maluszkowi krzywdę). Tylko czasami mają pajacyki bez stópek, a ja wolę zdecydowanie ze stópkami, bo dzidzia sobie ściąga skarpetki.

inaczej się mówiło "tak się zgina dziób pingwina" :-) wygląda tak że jedna rękę kładziesz na łokciu drugiej od środka i zginasz ją no i masz znak Kozakiewicza :-)

W H&M teraz jest śliczny pajacyk ze stópkami tylko bez rękawków taki welurowy jasny z sową taki piekny i takie welurowe kaftaniki ze spodniami, strasznie mi się podobały ale przez brak kasy nie kupiłam, ale jeszcze zdązę :-)

reklama
Cieszę się, że Wam się podobają. Powiem Wam, ze dobrze, że nie znam płci, bo bym rodzinę z torbami puściła takie cuda tu mozna dostać. ;)

Do góry