reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Byłam teraz na Wszystkich Świętych u mojej mamy i na strychu znalazłyśmy mojego bratanka śpiworek, becik i nosidełko w bardzo dobrym stanie mimo upływu 12 lat:-D
Tak mi się sentymentalnie zrobiło:-)

A u moich rodziców na strychu stoi chodzik, w którym ja niegdyś uczyłam się chodzić. Taki blaszany z kółkami i siodełko tylko z materiału.
Fajnie jest powspominać jak to kiedyś było się dzieckiem. Ale szkoda , że tego doświadczamy dopiero wtedy gdy same jesteśmy w ciąży. Jakoś wcześniej nigdy mnie do takich refleksji nie ciągnęło.

j ja też ciągle gdzieś pędziłam a teraz kiedy trzymam te ubranka przypominam sobie jaki był słodki jak się przejmowałam bratowej ciążą a potem starłam się pomagać przy maluszku. Teraz do stary koń i okropnie pyskaty, ale dla mnie zostanie małym Kamilkiem:-)

JA wczoraj kupiłam sobie stanik z triumpha do karmienia. JEst REWELACYJNY! nareszcie wygodny, nigdzie nie uwiera. Mam juz 4 i wszystkie są niewygodne. 2 pary kupiłam na allegro wrrr a 2 dostałam w spadku. rozmiar też mnie zdziwił 80D! A przed ciążą mialam 75B. Jak tak dalej pojdzie to dojdę do E!!!! I tak już mam okropne, wielkie czerowone rozstępy na piersiach.

Ja też mam stanik do karmienia z Triumpha i jestem z niego zadowolona (ale to wyjątek bo normalnie nie znosze tej firmy), tylko się zastanawiam jakie oni mają największe rozmiary, bo z tego mojego kupionego 3 miesiące temu już pomału wyrastam :o

reklama
Do góry