reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Paulusia ja też zaplanowałam, że większość rzeczy kupię w styczniu. Teraz jest remont i mogą się pobrudzić, potem święta, więc styczeń wydał mi się najlepszy.

Nathalie czyżbyś miała halo co do poukładania w szafkach ?? Ja mam takie i raz moja siostra zobaczyła jak ma skarpetki i gaciochy poukładane to powiedziała, że mam nierówno pod sufitem :-D:-D:-D:-D

Hihi, Aga, ja mam dokldnie to samo, lubie jak jest wszystko poukladane, bo wtedy nie musze bezsensownie grzebac i szukac, wszystko elegancko widac:-D:-D:-D Ktoregos razu moja ciotka widziala jak wyjmowalam skarpetki z szuflady z bielizna i... zrobila zdjecie dla swoich corek:-D:-D:-D

Za to ja jestem waszym przeciwieństwem :zawstydzona/y: Mam tak pomieszane w szufladzie, że nigdy nic nie mogę znalezc. Maz jak to widzi to się za głowe łapie i pyta kiedy to posprzatam :-D oczywiście do tej pory tego nie zrobiłam, bo nie widzę takiej potrzeby;-)

JA wszystko dostaję od znajomych czyli: ciuszki, wózek, przewijak, łózeczko, nosiedłko :D Juz zaczynaja mi zwozić wszystko. Pozostana nam do kupienia tylko pampersy i kosmetyki

każdy w swoim bałaganie potrafi się odnaleźć ja też nie jestem pedantką ale potrafię zawsze znaleźć to co w danym momencie jest mi potrzebne:)

hahah ja jestem pedantką w kuchni!!!!! za to w szafie z ciuchami rozgardiasz na amen, ciuchy nie poskładane w ogóle tylko wrzucone :)

chociaż...ciuchy dla dziecka mam poukładane :p

Ja to jestem straszną bałaganiarą. Podobno świadczy to też o bałaganie w głowie. Raz na jakis czas robię wielkie porządki w szafie i układam wszystko, zresztą po każdym praniu wszystko składam, tylko nie potrafię odkładać rzeczy na swoje miejsce. Za to w kuchni i łazience muszę mieć porządek, bo to moje ulubione pomieszczenia:-)

Ja kiedys byłam okropna pedantką!!! Przysięgam, byłam w stanie wytropić kto był u mnie w pokoju po śladach stóp na wykładzinie... wszystko miało swoje miejsce, zawsze wszystkiego na zapas, robiłam sobie plan zajęc na nastepny dzień, co kiedy musze zrobić i ile mi to mniej więcej zajmie... zeszyciki z róznych przedmiotów na rózne kolorki, w szafkach ciuszki też poukładane kolorystycznie jak pod linijkę... :D No ale mąż jeszcze nie mąż już się wkurzył któregoś razu i powiedział, że nie da się ze mną żyć i że jak ja się nie zmienię to on sobie nie wyobraża ze mną mieszkać. Od tamtej pamiętnej rozmowy zaczęłam specjalnie zostawiać bałagan, nie zmywałam od razu naczyń, zostawiałm ciuchy na krześle itd... i tak się do tego przyzwyczaiłam, że teraz na mnie krzyczy, że straszna bałaganiara ze mnie (nie znowu taka straszna, ale na pewno większa do niego hehe).. ale ma to czego chciał, nie? W środku jednak jestem nadal pedantką i o wiele lepiej się czuję jak mam porządeczek, szczególnie w szpargałkach, dokumentach i u Ingusi w pokoiku.

reklama
Emkamek ..marantha a gdzie wy planujecie kupować kosmetyki ..akcesoria do pielęgnacji itp.? Macie jakiś sklep wybrany ...czy przez Neta?

Do góry