pbg mnie nie zalezy na jak najtanszej spacerowce (choc to bedzie dodatkowy atut) ;-) ale i ok 300zl-400zl moglabym wydac jesli byloby warto. Tylko z tego co sie orientowalam to spacerowki np Baby design czy Milly Mally im sa drozsze tym sa ciezsze :-( a to stanowczo odpada.... Szukam wozka co by wazyl ok 6kg - max 7,5kg bo takie ogladalam juz w sklepie i wiem ze sa natyle lekkie ze zniose je sama z 5 pietra ;-) Moze wybralam nie najlepsze kryterium poszukiwan ale teraz mam 17kg wozek i nie daje z nim rady, no a przy tym chcialabym zeby byl tez dos porzadny. Ten wozek jaki kupilas fajny sie wydaje, ale dla mnie minusem tutaj jest rączka - wolalabym aby byla pojedyncza a nie rozdzielona na dwie4 czesci. Wiem ze to uparasolek graniczy z cudem wiec chyba nie kupie standardowej parasolki.
Aha i bylam w sklepie
Macka mierzylam, tak ze wiem jakie musi miec wymiary wozek aby maly sie w nim zmiescil
maltanka w tym drugim wozku na pewno nie ma amortyznacji, za to ma porzadniejsze kolka niz wozek nr 1
Podejrzewam ze ten pierwszy Lotos moze nie miec amortyzacji, choc tak pisza
No ale to co mi sie najbardziej podoba w tym pierwszym Lotosie to mala waga wozka, dosc spore wymiary siedziska - zwlaszcza wysokie oparcie, za to ten drugi Petit ma wiekszy daszek i kosz na zakupy, oraz porzadniejsze kola
Niesteyn ani jednego ani drugiego nie znajde w sklepie w poblizu mnie aby je porownac
Dzieki za info dziewczyny
Ja chyba tez bym wybrala ten pierwszy
Kusi mnie ta jego waga
Ale rozejrze sie jeszcze po sklepach bo moze trafi sie cos ciekawego