reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Macie jakies sprawdzony podkald do twarzy NAWILZAJACY??? Mam wrazenie ,ze ostatnio mi sie wysusza skora i to m.in. przez puder w kremie:sorry2:. Uzywam raz na jakis czas ...ale robia mi sie suche plamy na twarzy ...no i szukam tez porzadnego kremu (mam cere wrazliowo-naczynkowa)..wrrr.. ostatnio mam nerwa na swoja gebe :wściekła/y:... Nic nie moge dopasowac!

reklama
Tak można bez żadnych konsekwencji anulować zakończoną aukcję?? przecież ten ktoś zaoferował Ci sensowną ofertę, którą sama ustaliłaś. Habciu, piszesz jakieś bajki.:-(

jak to piszę bajki? nie widzisz aukcji ? hehehehehehe

Tak apropos to juz nie mozna sie dogadac z kupujacym?????????????????????????????? Z reszta nie bede o tym pisać.

Nie habciu, nie śledzę cię... z resztą po co miałabym to robić? :confused:
Często wchodzę na wątek " Sprzedam", bo sama sprzedaję ubranka, jak i również kupuję...
Po prostu weszłam i zobaczyłam Twoje ogłoszenie. Dziwne mi się wydało, że sprzedajesz swojego X Landera , bo pamiętałam , że niedawno chwaliłaś się sprzedażą i to dość szybką. Z resztą nie tylko to ogłoszenie zauważyłam.;-)
Powiem ci , że głupiego wytłumaczenia użyłaś. Tak jakby nikt na allegro się nie znał.
Koniec temata.:dry:

lajfik nie pomogę.:no:

Powiem ci , że głupiego wytłumaczenia użyłaś. Tak jakby nikt na allegro się nie znał.
Koniec temata.:dry:

komu jak komu ale Tobie nie muszę się tłumaczyć :) :baffled::baffled:

Habciu, widzę aukcję, ale nie wierzę w to, co piszesz.
swoją drogą, to widzę też, że handlujesz maclarenami, a niedawno zdaje się pytałaś, czy mają amortyzację...:sorry2:
niewiem o co Ci chodzi. :confused:

Odnośnie Maclarenów tak :) handluję od 2 dni :) Zapraszam do kupna. Atrakcyjna cena :)

Ostatnia edycja:
lajfik ja uzywam wlasnie podkladu w kremie wiec chyba niewiele pomoge. U mnie dobrze sie trzymal a mialam np taki z Nivei w tubce, albo ostatnio Brazujacy krem tonujacy z Bielendy i tez fajnie zakrywal to co trzeba :) Z tym ze ja mam cere mieszana i niemal kazdy kosemtyk trzyma sie bez zastrzezen(poza matujacymi)

lajfik polecam Maybelline new york superstay silky. Nie nawilża z nazwy, ale na pewno nie wysusza i kryje pięknie, mam dość suche policzki i mi pasuje.

Załączniki

• podklad..jpg
    podklad..jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 72
ja kupiłam dzisiaj pampersy 162 szt w Leclerku za 87 zł

a i kupiłam małemu rajstopki z myszką miki, w sklepie były tak zwinięte, że było widać tylko rysunek na jednej nodze. Mycha miki w czerwonych spodenkach i żółtych bucikach, no to ok biorę zwłaszcza, że nie było dużego wyboru w rozmiarze 80. Ja w domu to rozpakowuje, patrzę a tam na drugiej nodze druga myszka w różowej sukience i z biało różowymi motylkami:baffled::baffled::baffled: o matko ale zakup zrobiłam:baffled:

reklama
Do góry