reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Macie jakies sprawdzony podkald do twarzy NAWILZAJACY??? Mam wrazenie ,ze ostatnio mi sie wysusza skora i to m.in. przez puder w kremie:sorry2:. Uzywam raz na jakis czas ...ale robia mi sie suche plamy na twarzy ...no i szukam tez porzadnego kremu (mam cere wrazliowo-naczynkowa)..wrrr.. ostatnio mam nerwa na swoja gebe :wściekła/y:... Nic nie moge dopasowac!

reklama
Tak można bez żadnych konsekwencji anulować zakończoną aukcję?? przecież ten ktoś zaoferował Ci sensowną ofertę, którą sama ustaliłaś. Habciu, piszesz jakieś bajki.:-(

jak to piszę bajki? nie widzisz aukcji ? hehehehehehe

Tak apropos to juz nie mozna sie dogadac z kupujacym?????????????????????????????? Z reszta nie bede o tym pisać.

Nie habciu, nie śledzę cię... z resztą po co miałabym to robić? :confused:
Często wchodzę na wątek " Sprzedam", bo sama sprzedaję ubranka, jak i również kupuję...
Po prostu weszłam i zobaczyłam Twoje ogłoszenie. Dziwne mi się wydało, że sprzedajesz swojego X Landera , bo pamiętałam , że niedawno chwaliłaś się sprzedażą i to dość szybką. Z resztą nie tylko to ogłoszenie zauważyłam.;-)
Powiem ci , że głupiego wytłumaczenia użyłaś. Tak jakby nikt na allegro się nie znał.
Koniec temata.:dry:

lajfik nie pomogę.:no:

Powiem ci , że głupiego wytłumaczenia użyłaś. Tak jakby nikt na allegro się nie znał.
Koniec temata.:dry:

komu jak komu ale Tobie nie muszę się tłumaczyć :) :baffled::baffled:

Habciu, widzę aukcję, ale nie wierzę w to, co piszesz.
swoją drogą, to widzę też, że handlujesz maclarenami, a niedawno zdaje się pytałaś, czy mają amortyzację...:sorry2:
niewiem o co Ci chodzi. :confused:

Odnośnie Maclarenów tak :) handluję od 2 dni :) Zapraszam do kupna. Atrakcyjna cena :)

Ostatnia edycja:
lajfik ja uzywam wlasnie podkladu w kremie wiec chyba niewiele pomoge. U mnie dobrze sie trzymal a mialam np taki z Nivei w tubce, albo ostatnio Brazujacy krem tonujacy z Bielendy i tez fajnie zakrywal to co trzeba :) Z tym ze ja mam cere mieszana i niemal kazdy kosemtyk trzyma sie bez zastrzezen(poza matujacymi)

lajfik polecam Maybelline new york superstay silky. Nie nawilża z nazwy, ale na pewno nie wysusza i kryje pięknie, mam dość suche policzki i mi pasuje.

Załączniki

• podklad..jpg
    podklad..jpg
    2,2 KB · Wyświetleń: 75
ja kupiłam dzisiaj pampersy 162 szt w Leclerku za 87 zł

a i kupiłam małemu rajstopki z myszką miki, w sklepie były tak zwinięte, że było widać tylko rysunek na jednej nodze. Mycha miki w czerwonych spodenkach i żółtych bucikach, no to ok biorę zwłaszcza, że nie było dużego wyboru w rozmiarze 80. Ja w domu to rozpakowuje, patrzę a tam na drugiej nodze druga myszka w różowej sukience i z biało różowymi motylkami:baffled::baffled::baffled: o matko ale zakup zrobiłam:baffled:

reklama
Do góry