reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

my mamy teraz pampersy 4 jeszcze
Ostatnio nawet chciałam kupić te hugissy ale co zajade do biedronki to tam same 3 są:eek:

nimfii fajnie masz z tym ciucholandem:-D ja byłam raz kiedyś u nas w pobliżu ale nic tam nie znalazłam dla siebie

Ja powoli się rozglądam za kurteczką na wiosnę do Zosi no i bucikami

reklama
Sprzedaliśmy dziś naszego X landera XA z gondolą. Nigdy jeszcze tak szybko nie sprzedałam na allegro. 10 min po wystawieniu wózek poszedł :) I to za super cenę. 850 zł, a kupiliśmy go za 1099 :D czyli 250 zł taniej :D

Sąsiedzi sprzedali ostatnio swojego X landera XA limited edition. Dali za niego 1999, a sprzedali za 1200.

Ojjj a ja bym bardzo chciala pozbyc sie obecnego wozka i kupic nowa spacerowke, bo jest juz dla mnie za ciezki ten wozek, nawet gdy go pcham z mackiem w srodku. Problem taki ze wozek ma dosc wygodne siedzisko i maciek go lubi, a jak kupie spacerowke to wieszosc co ich widzialam maja mniejsze siedziska, ech...

habcia gratuluję, bo rzeczywiście udało się wam dobrze wózek sprzedać. A ja zrezygnowałam z kupna innego wózka, bo Zuzia nie lubi jeździć na spacerach - tylko chodzić, na zakupy to i tak samochodem tylko jeżdżę.

musze sie pochwalic :) Przyłaczamy sie do grona maclarenowców questów :) kupilam dzis czekam na przesyłke

A jeszcze jedno pytanko. Ten wózek ma amortyzowane koła? dobrze się go prowadzi? Bo nigdzie nie mogę doczytać tego ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry