reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

yawla z tego co pamietam ten wozek polecalo juz kilka mam i chyba sa z niego zadowolone. Sama sie za nim rozgladam.

reklama
Mamuśki jak kupujecie butki to zwracacie uwagę żeby się zginały przy palcach a nie w połowie ?

Ja wczoraj byłam z Zosią po kapcie i kupiliśmy fajne z befado roz.21 Przymierzalismy i Zosi pasują dopiero w domu zauważyłam że one się zginają tak bardziej w połowie a czytałam gdzieś że powinny zginać się przy palcach bardziej W sklepie o tym zapomniałam:confused:

Ja ne zwracam na to uwagi, za to kupuje buty zawsze miekkie wiec takie ktore dobrze sie zginaja na kazdej wysokosci. Noa teraz Maciek chodzi tuptajac wiec z tego co zauwaylam nie zgina palcow u nog, co nawyzej jak kuca, ale raczej jest mu wygodnie w tych mieciutkich bucikach

Mamuśki jak kupujecie butki to zwracacie uwagę żeby się zginały przy palcach a nie w połowie ?

Ja wczoraj byłam z Zosią po kapcie i kupiliśmy fajne z befado roz.21 Przymierzalismy i Zosi pasują dopiero w domu zauważyłam że one się zginają tak bardziej w połowie a czytałam gdzieś że powinny zginać się przy palcach bardziej W sklepie o tym zapomniałam:confused:

Tez mam buciki z Befado. Jestem z nich BARDZO zadowolona! Mają super podeszwę, nie tak bardzo miękka, ani twardą Taką w sam raz, dobrze się trzymają na nóżce. To 4 para kapci jakie kupiłam Maksowi i te mu najbardziej dopowiadają.

Sprzedaliśmy dziś naszego X landera XA z gondolą. Nigdy jeszcze tak szybko nie sprzedałam na allegro. 10 min po wystawieniu wózek poszedł :) I to za super cenę. 850 zł, a kupiliśmy go za 1099 :D czyli 250 zł taniej :D

Sąsiedzi sprzedali ostatnio swojego X landera XA limited edition. Dali za niego 1999, a sprzedali za 1200.

Ekhem....:eek::eek::eek: a to co?
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/x-lander-xa-2008-jak-nowy-kolor-czerwony-37891/
X-LANDER XA Gondola+Spacerówka jak nowa!!! (945106565) - Aukcje internetowe Allegro
:sorry2::-p:-p:-p

Sprzedaliśmy dziś naszego X landera XA z gondolą. Nigdy jeszcze tak szybko nie sprzedałam na allegro. 10 min po wystawieniu wózek poszedł :) I to za super cenę. 850 zł, a kupiliśmy go za 1099 :D czyli 250 zł taniej :D

nie kupujący tylko ja, bo stwierdziłam, że za tanio :p Śledzisz mnie ?:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

JUSTA A tu dowód, że nie kłamałam, tak dla Twojej informacji
:angry:

X-Lander XA Gondola+Spacerówka jak nowa!!!! (940696084) - Aukcje internetowe Allegro

Tak można bez żadnych konsekwencji anulować zakończoną aukcję?? przecież ten ktoś zaoferował Ci sensowną ofertę, którą sama ustaliłaś. Habciu, piszesz jakieś bajki.:-(

reklama

Justa jak Ty to znalazłaś:-D:-D:-D:-p

Tak można bez żadnych konsekwencji anulować zakończoną aukcję?? przecież ten ktoś zaoferował Ci sensowną ofertę, którą sama ustaliłaś. Habciu, piszesz jakieś bajki.:-(

Martussa no właśnie po zakończeniu aukcji nie można. Jak się sprzedający wycofa, a kupujący się wkurzy i nie daruje taka sprawa może skończyć się w sądzie.:sorry2:

Do góry