reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

yawla z tego co pamietam ten wozek polecalo juz kilka mam i chyba sa z niego zadowolone. Sama sie za nim rozgladam.

reklama
Mamuśki jak kupujecie butki to zwracacie uwagę żeby się zginały przy palcach a nie w połowie ?

Ja wczoraj byłam z Zosią po kapcie i kupiliśmy fajne z befado roz.21 Przymierzalismy i Zosi pasują dopiero w domu zauważyłam że one się zginają tak bardziej w połowie a czytałam gdzieś że powinny zginać się przy palcach bardziej W sklepie o tym zapomniałam:confused:

Ja ne zwracam na to uwagi, za to kupuje buty zawsze miekkie wiec takie ktore dobrze sie zginaja na kazdej wysokosci. Noa teraz Maciek chodzi tuptajac wiec z tego co zauwaylam nie zgina palcow u nog, co nawyzej jak kuca, ale raczej jest mu wygodnie w tych mieciutkich bucikach

Mamuśki jak kupujecie butki to zwracacie uwagę żeby się zginały przy palcach a nie w połowie ?

Ja wczoraj byłam z Zosią po kapcie i kupiliśmy fajne z befado roz.21 Przymierzalismy i Zosi pasują dopiero w domu zauważyłam że one się zginają tak bardziej w połowie a czytałam gdzieś że powinny zginać się przy palcach bardziej W sklepie o tym zapomniałam:confused:

Tez mam buciki z Befado. Jestem z nich BARDZO zadowolona! Mają super podeszwę, nie tak bardzo miękka, ani twardą Taką w sam raz, dobrze się trzymają na nóżce. To 4 para kapci jakie kupiłam Maksowi i te mu najbardziej dopowiadają.

Sprzedaliśmy dziś naszego X landera XA z gondolą. Nigdy jeszcze tak szybko nie sprzedałam na allegro. 10 min po wystawieniu wózek poszedł :) I to za super cenę. 850 zł, a kupiliśmy go za 1099 :D czyli 250 zł taniej :D

Sąsiedzi sprzedali ostatnio swojego X landera XA limited edition. Dali za niego 1999, a sprzedali za 1200.

Ekhem....:eek::eek::eek: a to co?
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/x-lander-xa-2008-jak-nowy-kolor-czerwony-37891/
X-LANDER XA Gondola+Spacerówka jak nowa!!! (945106565) - Aukcje internetowe Allegro
:sorry2::-p:-p:-p

Sprzedaliśmy dziś naszego X landera XA z gondolą. Nigdy jeszcze tak szybko nie sprzedałam na allegro. 10 min po wystawieniu wózek poszedł :) I to za super cenę. 850 zł, a kupiliśmy go za 1099 :D czyli 250 zł taniej :D

nie kupujący tylko ja, bo stwierdziłam, że za tanio :p Śledzisz mnie ?:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

JUSTA A tu dowód, że nie kłamałam, tak dla Twojej informacji
:angry:

X-Lander XA Gondola+Spacerówka jak nowa!!!! (940696084) - Aukcje internetowe Allegro

Tak można bez żadnych konsekwencji anulować zakończoną aukcję?? przecież ten ktoś zaoferował Ci sensowną ofertę, którą sama ustaliłaś. Habciu, piszesz jakieś bajki.:-(

reklama

Justa jak Ty to znalazłaś:-D:-D:-D:-p

Tak można bez żadnych konsekwencji anulować zakończoną aukcję?? przecież ten ktoś zaoferował Ci sensowną ofertę, którą sama ustaliłaś. Habciu, piszesz jakieś bajki.:-(

Martussa no właśnie po zakończeniu aukcji nie można. Jak się sprzedający wycofa, a kupujący się wkurzy i nie daruje taka sprawa może skończyć się w sądzie.:sorry2:

Do góry