reklama
a my na zmianę raz pampersy, raz huggies, co akurat w promocji się trafi;-) teraz mieliśmy kilka paczek huggiesów to ciężko mi się na pampersy znowu przestawić
labudka ty to masz siłę kobieto;-) ja jeszcze żadnego rzepa nie urwałam;-)
labudka ty to masz siłę kobieto;-) ja jeszcze żadnego rzepa nie urwałam;-)
szczęśliwa1
Fanka BB :)
Labudka ma dużo siły :-) :-) mi też się nigdy nie urwały te rzepy :-)
maltanka ja mam w domu cztery opakowania Pampersow 4+ i jako ze kiedys ich nie moglam dostac to kupilam dwa opakowania Pampersow 5 Zawsze lepiej to wieksze ;-)
jolek no tak Hugissy Classic to jest jakas katastrofa
Ja od poczatku kupowalam Pampersy. Byl okres gdzie testowalam tez inne zamiennie ale zawsze jakos wracalam do Pampersow. To jedyne pieluszki co mu nie podrazniaja skóry ani nie robia sie wgniecenia i tez najrzadziej odparzenia ;-)
jolek no tak Hugissy Classic to jest jakas katastrofa
Ja od poczatku kupowalam Pampersy. Byl okres gdzie testowalam tez inne zamiennie ale zawsze jakos wracalam do Pampersow. To jedyne pieluszki co mu nie podrazniaja skóry ani nie robia sie wgniecenia i tez najrzadziej odparzenia ;-)
To jeszcze Wam sie pochwale swoim nowym zakupem ;-) Wczoraj na wyprzedarzy z ciuchlandu kupialam sobie korzuszek H&M za 24 zl Normalnie dalabym za taki ponad 200zl
Jak juz wspominalam uwielbiam ten sklep ;-)
Mam sporo rzeczy z garderoby do wymiany wiec juz zacieram raczki na kolejne mega zakupy :-):-):-)
Jak juz wspominalam uwielbiam ten sklep ;-)
Mam sporo rzeczy z garderoby do wymiany wiec juz zacieram raczki na kolejne mega zakupy :-):-):-)
mikimauro
Niestety , ale nie:----( nie moge sprzedac mojego blizniaka i tego maclarena. :---(Miki, jestem ciekawa, czy kupilas nowy wozio, ten Zia Petite Star?:-)
My sie zdecydowalismy ma maclarena, ale jednak nie na questa.
Co do pieluch to ja wole pampersy
Zuzia24
Miki a probowalas na eBayu albo na gumtree???Niestety , ale nie:----( nie moge sprzedac mojego blizniaka i tego maclarena. :---(
Co do pieluch to ja wole pampersy
my tez wierni pampersom ale podkusilyscie mnie na huggisy
mikimauro
Zuzia- dzisiaj postanowiłam ze na ebaya wystawie go, jak nie to do polandi wywioze, niech teściowa na allegro sprzeda;-)
reklama
maltanka
my tez wierni pampersom ale podkusilyscie mnie na huggisy
ja kupowałam huggisy 2 te premium i były fajne, później wróciliśmy do pampersów. Kupiłam też jedną paczkę 4 jakiś czas temu i zawiodłam się na nich. Ta guma z tyłu jest taka twarda, mały miał całą odciśniętą na pleckach. Dla mnie lepsze są Happy.
Podziel się: