reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

ja tez zakupilam hugisy i bardziej nam pasuja niz pampersy, pojemniejsze i bardziej trzymaja, mam wrazenie tez ze delikatniejsze sa...

reklama
a my na zmianę raz pampersy, raz huggies, co akurat w promocji się trafi;-) teraz mieliśmy kilka paczek huggiesów to ciężko mi się na pampersy znowu przestawić:-D

labudka ty to masz siłę kobieto;-) ja jeszcze żadnego rzepa nie urwałam;-)

maltanka ja mam w domu cztery opakowania Pampersow 4+ i jako ze kiedys ich nie moglam dostac to kupilam dwa opakowania Pampersow 5 :-p Zawsze lepiej to wieksze ;-)

jolek no tak Hugissy Classic to jest jakas katastrofa :-p

Ja od poczatku kupowalam Pampersy. Byl okres gdzie testowalam tez inne zamiennie ale zawsze jakos wracalam do Pampersow. To jedyne pieluszki co mu nie podrazniaja skóry ani nie robia sie wgniecenia i tez najrzadziej odparzenia ;-)

To jeszcze Wam sie pochwale swoim nowym zakupem ;-) Wczoraj na wyprzedarzy z ciuchlandu kupialam sobie korzuszek H&M za 24 zl :szok: Normalnie dalabym za taki ponad 200zl :sorry:
Jak juz wspominalam uwielbiam ten sklep ;-)

Mam sporo rzeczy z garderoby do wymiany wiec juz zacieram raczki na kolejne mega zakupy :-):-):-)

reklama
my tez wierni pampersom ale podkusilyscie mnie na huggisy :-p

ja kupowałam huggisy 2 te premium i były fajne, później wróciliśmy do pampersów. Kupiłam też jedną paczkę 4 jakiś czas temu i zawiodłam się na nich. Ta guma z tyłu jest taka twarda, mały miał całą odciśniętą na pleckach. Dla mnie lepsze są Happy.

Do góry