reklama
Chce Wam donieść że w Donnie jest wyprzedaż biustonoszy min czerwonej bardotki (chyba edycja walentynkowa). Maja dosc spory wybor rozmiarowek, ja wzielam 70D za 40zl i jestem zadowolona, poniewaz ma on wszyty silikon w obwodzie dzieki czemu biustonosz nie przesowa sie Wiem ze Triumph tez wprowadzil takie rozwiazanie, jak dla mnie jest naprawde super, poniewaz jestem szczupla...
Taaak, wiem juz ze powinnam nosic rozmiar 65 pod biustem, ale wszystkie jakie widzialam w takim rozmiarze sa za 150-200zl jak dla mnie to juz przesada
No i drugi biustonosz kupilam czarny klasyczny za 20zl
Drugi donos zakupowy dotyczy akcesori dzieciecych W Realu sa mega promocje ;-) Zajrzyjcie sobie do katalogu na stronie Reala.... Min Pampersy mega paki za 95zl, kaszki mleczo ryzowe za ok 9,50zl za 2 szt, body z dlugim rekawem za 3zl super mieciutkie i sa duze rozmiary!!!! Poza tym sa jakies dresiki, jedzenie sloiczkowe, kosmetyki niemowlece itp ;-) Niemal wszystko na promocji
Taaak, wiem juz ze powinnam nosic rozmiar 65 pod biustem, ale wszystkie jakie widzialam w takim rozmiarze sa za 150-200zl jak dla mnie to juz przesada
No i drugi biustonosz kupilam czarny klasyczny za 20zl
Drugi donos zakupowy dotyczy akcesori dzieciecych W Realu sa mega promocje ;-) Zajrzyjcie sobie do katalogu na stronie Reala.... Min Pampersy mega paki za 95zl, kaszki mleczo ryzowe za ok 9,50zl za 2 szt, body z dlugim rekawem za 3zl super mieciutkie i sa duze rozmiary!!!! Poza tym sa jakies dresiki, jedzenie sloiczkowe, kosmetyki niemowlece itp ;-) Niemal wszystko na promocji
co do tych promocji w realu;-) męzuś miał gazetkę i wyczytał właśnie te kaszki i słoiczki tańsze i dawaj do reala. miał też bodziaki zobaczyć. był w środę 24 i biedny się zdenerwował bo oferta od 25 dopiero a chłop miał dobre zamiary;-)
maltanka
Fanka BB :)
Anius
my byliśmy wczoraj w realu, kupiłam małemu soczków, mleka i słoiczków, pampersów ani 4 ani 4+ już nie było, a byliśmy wieczorem
my byliśmy wczoraj w realu, kupiłam małemu soczków, mleka i słoiczków, pampersów ani 4 ani 4+ już nie było, a byliśmy wieczorem
kurcze, dla mnie te pampersy są za mało wytrzymałe - młody tak sie wierci przy przewijaniu,ze pare razy juz wyrwałam ten rzep do zapinania poki co jetem wierna hugisom, bo mam wrazenie że są toche bardziej pojemne :-) i solidniejsze
maltanka
Fanka BB :)
ja jak na razie nie mam problemów z tymi rzepami, a nieraz zakładanie pampersa to walka. Ostatnio używamy też Happy na zmianę z pampersami, ale jednak jak dla mnie najlepsze pampersy
lajfik
Kuba i Kaja;*
Ja przeszlam na nie 1,5-2 m-ce temu i dla mnie REWELKA! :-)kurcze, dla mnie te pampersy są za mało wytrzymałe - młody tak sie wierci przy przewijaniu,ze pare razy juz wyrwałam ten rzep do zapinania poki co jetem wierna hugisom, bo mam wrazenie że są toche bardziej pojemne :-) i solidniejsze
reklama
tak tak ja też jestem im wierna tylko tym premium nie clasikkurcze, dla mnie te pampersy są za mało wytrzymałe - młody tak sie wierci przy przewijaniu,ze pare razy juz wyrwałam ten rzep do zapinania poki co jetem wierna hugisom, bo mam wrazenie że są toche bardziej pojemne :-) i solidniejsze
Podziel się: