reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Miki, jestem ciekawa, czy kupilas nowy wozio, ten Zia Petite Star?:-)
My sie zdecydowalismy ma maclarena, ale jednak nie na questa.

Chce Wam donieść że w Donnie jest wyprzedaż biustonoszy min czerwonej bardotki (chyba edycja walentynkowa). Maja dosc spory wybor rozmiarowek, ja wzielam 70D za 40zl i jestem zadowolona, poniewaz ma on wszyty silikon w obwodzie dzieki czemu biustonosz nie przesowa sie :tak: Wiem ze Triumph tez wprowadzil takie rozwiazanie, jak dla mnie jest naprawde super, poniewaz jestem szczupla...
Taaak, wiem juz ze powinnam nosic rozmiar 65 pod biustem, ale wszystkie jakie widzialam w takim rozmiarze sa za 150-200zl :szok: jak dla mnie to juz przesada :no:

No i drugi biustonosz kupilam czarny klasyczny za 20zl :sorry:

Drugi donos zakupowy dotyczy akcesori dzieciecych :tak: W Realu sa mega promocje ;-) Zajrzyjcie sobie do katalogu na stronie Reala.... Min Pampersy mega paki za 95zl, kaszki mleczo ryzowe za ok 9,50zl za 2 szt, body z dlugim rekawem za 3zl super mieciutkie i sa duze rozmiary!!!! Poza tym sa jakies dresiki, jedzenie sloiczkowe, kosmetyki niemowlece itp ;-) Niemal wszystko na promocji

:-D:-D co do tych promocji w realu;-) męzuś miał gazetkę i wyczytał właśnie te kaszki i słoiczki tańsze i dawaj do reala. miał też bodziaki zobaczyć. był w środę 24 i biedny się zdenerwował bo oferta od 25 dopiero:-D:-D:-D a chłop miał dobre zamiary;-)

Anius:-p:-p:-p i najlepiej wybrac sie tam rano bo do wieczora czasem potrafia juz wszystko przebrac a w nocy wykladaja od nowa towar ;-) juz sprawdzilam ze rankami jest najwiekszy wybor ;-)

kurcze, dla mnie te pampersy są za mało wytrzymałe - młody tak sie wierci przy przewijaniu,ze pare razy juz wyrwałam ten rzep do zapinania :wściekła/y: poki co jetem wierna hugisom, bo mam wrazenie że są toche bardziej pojemne :-) i solidniejsze

kurcze, dla mnie te pampersy są za mało wytrzymałe - młody tak sie wierci przy przewijaniu,ze pare razy juz wyrwałam ten rzep do zapinania :wściekła/y: poki co jetem wierna hugisom, bo mam wrazenie że są toche bardziej pojemne :-) i solidniejsze
Ja przeszlam na nie 1,5-2 m-ce temu i dla mnie REWELKA! :-)

reklama
tak tak ja też jestem im wierna tylko tym premium nie clasik

Do góry