reklama
mikimauro
Fanka BB :)
Ja świeczke tez juz mam, jak byłam w polandi kupiłam jedyneczke dla Maxia, a dla Maji na lipiec kupiłam takiego kwiatuszka , Gabinka miała ta torcie urodzinowym, jest śliczny i inny niz takie cyferki.:-):-):-)
Ja świeczkę dostałam w hipermarkecie bez problemu.
Co do ciuszków to Zosia tez nosi buciki 21, bluzeczki na 92-98, body bezwzględnie 98"( inne obcierają) a spodenki 92 choć 86 tez jej zakladam, o rozmiarze 80 dawno zapomniałam i oddałam kolezance co ma 7 miesięcy starszą córkę Największy problem mamy z gumkami w spodenkach bo brzuszek u nas ogromnyyyyyy( przeslodki) i ją uciska, więc gdzie się da to przeszywam a raczej oddaję babci do przeszycia
Co do ciuszków to Zosia tez nosi buciki 21, bluzeczki na 92-98, body bezwzględnie 98"( inne obcierają) a spodenki 92 choć 86 tez jej zakladam, o rozmiarze 80 dawno zapomniałam i oddałam kolezance co ma 7 miesięcy starszą córkę Największy problem mamy z gumkami w spodenkach bo brzuszek u nas ogromnyyyyyy( przeslodki) i ją uciska, więc gdzie się da to przeszywam a raczej oddaję babci do przeszycia
zapomniałam, że świeczkę trzeba kupić
a najgorsze, że cały rok byłam przekonana, że co jak co, ale na pierwsze urodziny Matika zamówię mu tort. a tu mąż mi marudzi, że sama mam upiec, bo jemu nie smakują z cukierni... nigdy w życiu tortu nie robiłam i do tego debiut na pierwszych urodzinach syna tzn mam mu urodziny zepsuć jakimś zakalcem??!! no i już sama nie wiem co robić:-(
a najgorsze, że cały rok byłam przekonana, że co jak co, ale na pierwsze urodziny Matika zamówię mu tort. a tu mąż mi marudzi, że sama mam upiec, bo jemu nie smakują z cukierni... nigdy w życiu tortu nie robiłam i do tego debiut na pierwszych urodzinach syna tzn mam mu urodziny zepsuć jakimś zakalcem??!! no i już sama nie wiem co robić:-(
maltanka
ja świeczkę kupiłam w realu.
Anius to spróbuj upiec wcześniej, wypróbujesz najpierw
ja też nie piekłam nigdy tortów i kupiłam, ale mój nie narzekał na szczęście, miał inne domowe ciacha.:-)
Anius to spróbuj upiec wcześniej, wypróbujesz najpierw
ja też nie piekłam nigdy tortów i kupiłam, ale mój nie narzekał na szczęście, miał inne domowe ciacha.:-)
maltanka
Anius możesz zrobić masę śmietanową plus do tego owoce jakie tylko chcesz truskawki, jagody, podobno z nutellą jest też dobra :-)
mikimauro
Ja miałam zrobić, też był by to debiut, ale stwierdziłam zenie zaryzykuje w pierwsze urodzinki Maxa i kupuje. Zamówie jak zawsze sprawdzony; biszkopt nasaczony, bita śmietana z owocami w środku, pycha to mało powiedziane
maran-atha
a ja robie tylko biszkopt kupie bo u mnie piekarnik tez nie sparwadzony w pieczeniu ciast
reklama
Podziel się: