reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Ja świeczke tez juz mam, jak byłam w polandi kupiłam jedyneczke dla Maxia, a dla Maji na lipiec kupiłam takiego kwiatuszka , Gabinka miała ta torcie urodzinowym, jest śliczny i inny niz takie cyferki.:-):-):-)

Ja świeczkę dostałam w hipermarkecie bez problemu.
Co do ciuszków to Zosia tez nosi buciki 21, bluzeczki na 92-98, body bezwzględnie 98"( inne obcierają) a spodenki 92 choć 86 tez jej zakladam, o rozmiarze 80 dawno zapomniałam i oddałam kolezance co ma 7 miesięcy starszą córkę:tak: Największy problem mamy z gumkami w spodenkach bo brzuszek u nas ogromnyyyyyy( przeslodki) i ją uciska, więc gdzie się da to przeszywam a raczej oddaję babci do przeszycia:)

:szok::szok::szok: zapomniałam, że świeczkę trzeba kupić:rofl2::szok:
a najgorsze, że cały rok byłam przekonana, że co jak co, ale na pierwsze urodziny Matika zamówię mu tort. a tu mąż mi marudzi, że sama mam upiec, bo jemu nie smakują z cukierni... nigdy w życiu tortu nie robiłam i do tego debiut na pierwszych urodzinach syna:confused::szok::rofl2: tzn mam mu urodziny zepsuć jakimś zakalcem??!!:szok: no i już sama nie wiem co robić:-(

ja świeczkę kupiłam w realu.

Anius to spróbuj upiec wcześniej, wypróbujesz najpierw:tak:
ja też nie piekłam nigdy tortów i kupiłam, ale mój nie narzekał na szczęście, miał inne domowe ciacha.:-)

Anius, to moze chociaz kup gotowego biszkopta? Ja tak zrobilam, bo moj piekarnik nierowno piecze:angry: do tego jakis ciekawy krem i troche inwencji przy dekorowaniu i juz.:-)

Ja miałam zrobić, też był by to debiut, ale stwierdziłam zenie zaryzykuje w pierwsze urodzinki Maxa i kupuje. Zamówie jak zawsze sprawdzony; biszkopt nasaczony, bita śmietana z owocami w środku, pycha to mało powiedziane:tak::tak::tak:

reklama
Do góry