reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Dziewczęta posiadające drobne dzieciaczki- zostały mi nowiutkie body do sprzedania: Early Days Body 12-18 m-cy! NAJTANIEJ!! BCM!!! (924001074) - Aukcje internetowe Allegro

leżą i się kurzą na szafie- jak która ma chęć :)

Martussa- A ty moja droga to do Irlandi na zakupki latasz:eek: powiedz jeszcze że własnym odrzutowcem, hehe..
No i aż sobie powiekrzyłam zdjęcie, chcesz powiedzieć ze ten rozmiar 12-18m jest zamały na Hanke:eek::eek::eek:, kurde kobito, ja Maxa mieszcze w 6-12m, co prawda kupimy już następna pake większego rozmiaru, ale wydaje mi sie że Max jest sporym chłopcem , jak więc wyglada Hania??????? :eek::nerd:;-):-)

Miki - koleżanka na wyspach mi zakupy robi:-Di jak przyfruwa do Polandii to przywozi:tak:
i poważnie Hanka od 3 czy 4 dni nosi rozmiar 18-23 miesiące,:szok: bo ten 12-18 niby się jeszcze w kroku zapinał, tak jak mocniej naciągnęłam, ale siki na brzuch się wylewały bo pieluszka była zbyt mocno ściśnięta...

A czy jest duża- no chyba jest- nie wiem, to moje jedyne dziecię, więc skali nie mam:-p - ale w niedzielę na mszy roczkowej będzie sześcioro dzieci z lutego, to se przyrównam- zwłaszcza, ze Hanka chyba będzie najmłodsza, bo z 27 lutego przecież:laugh2::laugh2:

Miki - koleżanka na wyspach mi zakupy robi:-Di jak przyfruwa do Polandii to przywozi:tak:
i poważnie Hanka od 3 czy 4 dni nosi rozmiar 18-23 miesiące,:szok: bo ten 12-18 niby się jeszcze w kroku zapinał, tak jak mocniej naciągnęłam, ale siki na brzuch się wylewały bo pieluszka była zbyt mocno ściśnięta...

A czy jest duża- no chyba jest- nie wiem, to moje jedyne dziecię, więc skali nie mam:-p - ale w niedzielę na mszy roczkowej będzie sześcioro dzieci z lutego, to se przyrównam- zwłaszcza, ze Hanka chyba będzie najmłodsza, bo z 27 lutego przecież:laugh2::laugh2:
No to Maxik trzyma fason;-):-), bo on sie mieści w 6-12m i nic mu się nie " wymyka" boczkami. Wykończymy te bodziaki i dopiero kupimy tamten rozmiar co Hania.:-);-):-)

moja Iga też jeszcze w tych na 6-12 śmiga z early days, mamy już zakupioną pakę 12-18 i pewnie niedługo zaczniemy urzywać, więc moja Iga chyba średniawe lutowiątko 9 kg teraz waży

my z tych early days mamy 12-18 i pewnie jeszcze jakiś czas będą dobre:-) a kupiłam jeszcze w lato przez pomyłkę i czekały w szafie aż Matik dorośnie;-) przed niedzielą odrzuciłam do pudła z za małymi takie body rozmiar 68 bo młody jeszcze w nich chodził.

Ja co prawda nie kupuje bodziakow z early daysa,ale mamy inne ciuszki z tej firmy na rozmiar 12-18,a czy moje dziecie jest duze?no na pewno do kruszynek nie nalezy bo wazy 12 kg i jest dosc wysoki za tata:-)mlody jest wyzszy od kilku nawet o rok starszych kolegow:laugh2:

U nas rozmiar 12-18 juz jest na wykonczeniu. w szafie czekaja juz ubranka ponad 18msc ktore zaczne mu zakladac pewnie za jakies dwa, trzy tygodnie :tak:

No a buciki to sie dowiedzialam ze Maciek ma rozmiar prawie jak dwulatek :szok: rozmiar 23 i co kupuje ubranka to sie sprzedawczynie dziwia ze to na roczniaka :sorry:
No a wasze dzieci jakie maja rozmiary butow?:eek:

No a buciki to sie dowiedzialam ze Maciek ma rozmiar prawie jak dwulatek :szok: rozmiar 23 i co kupuje ubranka to sie sprzedawczynie dziwia ze to na roczniaka :sorry:
No a wasze dzieci jakie maja rozmiary butow?:eek:
Amelia nosi kapcie 20 a butki na dwór 21.:tak: nimfii ale co firma , co butek to inna numeracja:tak:. Mierzyłam jej 24 i dobre były.:tak:

moja Iga też jeszcze w tych na 6-12 śmiga z early days, mamy już zakupioną pakę 12-18 i pewnie niedługo zaczniemy urzywać, więc moja Iga chyba średniawe lutowiątko 9 kg teraz waży
moja kruszyna też 9 kg waży.:tak:

reklama
Matik teraz w domu nosi 20, a na dwór ma 21 i są sporo za duże, ale mniejszych bym mu nie wcisnęła na nogę jak jest ubrany na dwór;-)

Martus masz dla Hani też pajace early days? bo chę kupić na allegro ale nie wiem jaki rozmiar teraz:zawstydzona/y: bo teraz wyrasta z pajaców Early days 6-12, 12-18, 12-24, które miał po bracie ciotecznym i nie wiem sama jaki rozmiar kupić:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry