reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Dziewczęta posiadające drobne dzieciaczki- zostały mi nowiutkie body do sprzedania: Early Days Body 12-18 m-cy! NAJTANIEJ!! BCM!!! (924001074) - Aukcje internetowe Allegro

leżą i się kurzą na szafie- jak która ma chęć :)

Martussa- A ty moja droga to do Irlandi na zakupki latasz:eek: powiedz jeszcze że własnym odrzutowcem, hehe..
No i aż sobie powiekrzyłam zdjęcie, chcesz powiedzieć ze ten rozmiar 12-18m jest zamały na Hanke:eek::eek::eek:, kurde kobito, ja Maxa mieszcze w 6-12m, co prawda kupimy już następna pake większego rozmiaru, ale wydaje mi sie że Max jest sporym chłopcem , jak więc wyglada Hania??????? :eek::nerd:;-):-)

Miki - koleżanka na wyspach mi zakupy robi:-Di jak przyfruwa do Polandii to przywozi:tak:
i poważnie Hanka od 3 czy 4 dni nosi rozmiar 18-23 miesiące,:szok: bo ten 12-18 niby się jeszcze w kroku zapinał, tak jak mocniej naciągnęłam, ale siki na brzuch się wylewały bo pieluszka była zbyt mocno ściśnięta...

A czy jest duża- no chyba jest- nie wiem, to moje jedyne dziecię, więc skali nie mam:-p - ale w niedzielę na mszy roczkowej będzie sześcioro dzieci z lutego, to se przyrównam- zwłaszcza, ze Hanka chyba będzie najmłodsza, bo z 27 lutego przecież:laugh2::laugh2:

Miki - koleżanka na wyspach mi zakupy robi:-Di jak przyfruwa do Polandii to przywozi:tak:
i poważnie Hanka od 3 czy 4 dni nosi rozmiar 18-23 miesiące,:szok: bo ten 12-18 niby się jeszcze w kroku zapinał, tak jak mocniej naciągnęłam, ale siki na brzuch się wylewały bo pieluszka była zbyt mocno ściśnięta...

A czy jest duża- no chyba jest- nie wiem, to moje jedyne dziecię, więc skali nie mam:-p - ale w niedzielę na mszy roczkowej będzie sześcioro dzieci z lutego, to se przyrównam- zwłaszcza, ze Hanka chyba będzie najmłodsza, bo z 27 lutego przecież:laugh2::laugh2:
No to Maxik trzyma fason;-):-), bo on sie mieści w 6-12m i nic mu się nie " wymyka" boczkami. Wykończymy te bodziaki i dopiero kupimy tamten rozmiar co Hania.:-);-):-)

moja Iga też jeszcze w tych na 6-12 śmiga z early days, mamy już zakupioną pakę 12-18 i pewnie niedługo zaczniemy urzywać, więc moja Iga chyba średniawe lutowiątko 9 kg teraz waży

my z tych early days mamy 12-18 i pewnie jeszcze jakiś czas będą dobre:-) a kupiłam jeszcze w lato przez pomyłkę i czekały w szafie aż Matik dorośnie;-) przed niedzielą odrzuciłam do pudła z za małymi takie body rozmiar 68 bo młody jeszcze w nich chodził.

Ja co prawda nie kupuje bodziakow z early daysa,ale mamy inne ciuszki z tej firmy na rozmiar 12-18,a czy moje dziecie jest duze?no na pewno do kruszynek nie nalezy bo wazy 12 kg i jest dosc wysoki za tata:-)mlody jest wyzszy od kilku nawet o rok starszych kolegow:laugh2:

U nas rozmiar 12-18 juz jest na wykonczeniu. w szafie czekaja juz ubranka ponad 18msc ktore zaczne mu zakladac pewnie za jakies dwa, trzy tygodnie :tak:

No a buciki to sie dowiedzialam ze Maciek ma rozmiar prawie jak dwulatek :szok: rozmiar 23 i co kupuje ubranka to sie sprzedawczynie dziwia ze to na roczniaka :sorry:
No a wasze dzieci jakie maja rozmiary butow?:eek:

No a buciki to sie dowiedzialam ze Maciek ma rozmiar prawie jak dwulatek :szok: rozmiar 23 i co kupuje ubranka to sie sprzedawczynie dziwia ze to na roczniaka :sorry:
No a wasze dzieci jakie maja rozmiary butow?:eek:
Amelia nosi kapcie 20 a butki na dwór 21.:tak: nimfii ale co firma , co butek to inna numeracja:tak:. Mierzyłam jej 24 i dobre były.:tak:

moja Iga też jeszcze w tych na 6-12 śmiga z early days, mamy już zakupioną pakę 12-18 i pewnie niedługo zaczniemy urzywać, więc moja Iga chyba średniawe lutowiątko 9 kg teraz waży
moja kruszyna też 9 kg waży.:tak:

reklama
Matik teraz w domu nosi 20, a na dwór ma 21 i są sporo za duże, ale mniejszych bym mu nie wcisnęła na nogę jak jest ubrany na dwór;-)

Martus masz dla Hani też pajace early days? bo chę kupić na allegro ale nie wiem jaki rozmiar teraz:zawstydzona/y: bo teraz wyrasta z pajaców Early days 6-12, 12-18, 12-24, które miał po bracie ciotecznym i nie wiem sama jaki rozmiar kupić:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry