reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Tez mi sie spodobal ten Espiro :tak: tylko powiedzcie mi czy jest przeznacozny dla dziecka powyzej 15 kg? Ja tylko takiego szukam

Habciu wózek składa sie jak parasolka, jest leciutki i nawet mało miejsca zajmuje w samochodzie.Dośc tani.
Wady to takie ze koszyk jest dosc mały , ale co ja moge wymagac od spacerówki. Potrzebowałam ja głównie na wyjazdy czy na zakupy jak jedziemy z mężem gdzies dalej.

Halmarta, fajny ten wozio i ma przystepna cene:tak:
My sie jednak zdecydowalsmy na Maclarena, ale musze poszpaerac w watku, bo podoba mi sie quest i nie pamietam, co o nim pisalyscie. Tylko odkad wrocilam do pracy - czasu brak.:sorry:

Habciu ja mam ten wózek tylko ja go kupowałam dla Dominika trochę starszą wersję jak dla mnie jest ok, ma tylko jedną wadę jak się da na pozycję leżącą to nie mam dostępu do kosza pod wózkiem.

reklama
Dobrze bo moj to juz prawie 12kg wazy wiec wozki do 15kg sa nie dla nas ;-)
Podejrzewam ze nawet nie bede uzywalam pozycji lezacej, bo maly na spacerach nie lubi spac. zbyt wiele rzeczy go interesuje :tak::tak:

Do góry