reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Ostatnia edycja:
reklama
elunia z wyglądu jest super, i bardzo ładnie się składa.

z minusów to:
-bardzo mały kosz na zakupy (mi się przydaje, bo sporo chodzę z małym sama na zakupy)
- i nie widzę tam regulowanego podnóżka (jak Ci Iga uśnie na spacerze to nuszki jej będą wisiały).

najlepiej jak byś go obejrzała w sklepie i wtedy podejmij decyzję. Nie wiem na czym Ci zależy, co chcesz aby taki wózek miał, a co jest zbędne.

maltanka jednak zdecydowalam sie zakupic ten ktory wam wczesniej pokazalam, ten qick smart jest maly nie ma kosza i nie bardzo sie rozkladado spania a iga uwielbia spac w wiozku i opinie poczytalam i jest bardzo niewygodny przy dziurawych ulicachdobry na zakupy w markecie, i cena nie adekwatna do jakosci material sie podobno szybko przeciera i nie za wygodny dla dziecka wlasnie chociazby ten podnozek....

elunia oba wozki sa fajne :tak: lekkie i male po zlozeniu a pewnie na tym ci zalezy, ale jakbym miala brac to ten pierwszy, bo tak jak maltanka pisze on ma wiekszy kosz na zakupy a u mnie potrzebny jak najwiekszy po chodze z Mackiem na zakupy co drugi dzien. Poza tym ma fajnie wyscielony podnuzek i wydaje mi sie ze wygodniejszy dla dziecka.
Spedzilam ze dwa tygodnie szukajac fajnego wozka na aalegro i sie poddalam. w kazdym jest cos fajnego i kazdy ma jakies minusy. Musze isc do sklepu i tam obejrzec i odrazu przymierzyc malego. Jak bedzie wszytsko ok to biore ;-)

elunia r. mam koleżankę z wózkiem Lira 4. Ten wózek to był moim malutkim marzeniem dla Wiki. Świetnie wygląda i wydaje się wygodny. Ale jak zobaczyłam jak rama (stelaż) ugina się pod ciężarem dziecka to nie wyglądało już tak ciekawie. Poza tym okropnie trzeszczał:szok: Fakt, że jej córka nie należy do chudziutkich dzieci, ale wózek powinien wytrzymać wagę takiego malucha. Aha, chyba podnóżek też się nie regulował. Mi bardzo podoba się ten wózeczek Gesslein Buggy Swift - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl

elunia nie wiem czy juz zamowilas ten wozek ale moze powinnas sie jeszcze rozejrzec? skoro jest tak jak pisze kasha to moze lepiej porownac inne wozki?

Ja zamowilam przez interent wozek wielofunkcyjny dla Macka zanim sie urodzil bo byl tanszy a jego opis wskazywal na to ze bedzie dobry produkt i lzejszy od innych. Teraz bardzo zaluje takiego zakupu :no: Najlepiej chyba kupowac w sklepie albo choc zobaczyc ten model w sklepie. Wozkow o podobnym wygladze, jak te co pokazalyscie, jest przeciez bardzo duzo :blink:

kasha tak jak piszesz ze ten wozek uginal sie pod ciezarem dziecka:shocked2: to tym bardziej przemawia do mnie zeby kupic wozek w sklepie a nie na allegro;-) Choc nadal przegladam wozki na allegro to tylko po to aby rozeznac sie w markach, a przed zakupem musze koniecznie wsadzic tam malego i wyprobowac jak jezdzi sie nim po sklepie ;-)

Ostatnia edycja:
kasha tak jak piszesz ze ten wozek uginal sie pod ciezarem dziecka:shocked2: to tym bardziej przemawia do mnie zeby kupic wozek w sklepie a nie na allegro;-) Choc nadal przegladam wozki na allegro to tylko po to aby rozeznac sie w markach, a przed zakupem musze koniecznie wsadzic tam malego i wyprobowac jak jezdzi sie nim po sklepie ;-)

Nimfii a może to były takie rewelacyjne sprężynowe amortyzatory???:-D:-D:-D Oczywiście żartuję bo po każdym ugięciem było niesamowite trzeszczenie:szok:. I tak jak piszesz, ja zanim kupiłam swoją parasolkę to najpierw objeździłam nią cały sklep przez 20 minut, a potem zakupiłam na allegro i to w duuużo bardziej korzystnej cenie;-)

reklama
kasha i ja tak robie :tak: jak planuje jakis drozszy zakup to najpierw jezdze po sklepach, ogladam , testuje a jak mi odpowiadaja to zakupuje na allegro albo w sklepie internetowym w nizszej cenie :tak: Choc kolejny wozek juz raczej kupie w sklepie za gotowke, bo przynajmniej bede wiedziala w ktore miejsce sie zglosic w przypadku reklamacji ;-) No a firma od ktorej zakupilam obecny wozek znajduje sie tak daleko ze nie mialam szans zglosci reklamacji a produkt okazal sie byc bardzo malo wytrzymaly :no:

Do góry