maltanka oj spóźniłam się:-( powiem ci że u nas młody bawi się tym samochodem, ale on jak tylko zobaczy jakikolwiek samochów to od razu uśmiech od ucha do ucha, robi to swoje "buuu" i leci obejrzeć teraz jeździmy po salonie moich rodziców i zwiedzamy dół domu. Matik siedzi w samochodzie, a mężuś się bawi i go wozi jak się młodego wysadzi z fury to chodzi naokoło i go sobie ogląda i przepycha, kręci kierownicą i włącza melodyjki. ogólnie jak zejdziemy do dziadków to nic innego go nie interesuje. dziecko zadowolone i prezent na roczek uważam za udany
reklama
maltanka no ja tez malemu daje pojemniki do ktorych moze sobie chowac miejsze zabawki ;-) uwilbia to
Chcialam wam doniesc ze w Realu znow sa promocje Pampersow Mega Paki za 85zl ;-) juz nabylam dwa egzemplarze wczoraj wiec pieluch w sumie mam na dwa miesiace ok 400sztuk
i ogolnie ciekawe promocje w Realu obecnie do 10lutego, zobaczcie ;-)
Hipermarket Real / Gazetki i katalogi
Chcialam wam doniesc ze w Realu znow sa promocje Pampersow Mega Paki za 85zl ;-) juz nabylam dwa egzemplarze wczoraj wiec pieluch w sumie mam na dwa miesiace ok 400sztuk
i ogolnie ciekawe promocje w Realu obecnie do 10lutego, zobaczcie ;-)
Hipermarket Real / Gazetki i katalogi
pamiętam namioty z koców i poduch fotelowych
ardzesh- świetny wybór, super jest ten fotelik, na pewno się sprawdzi, dobra jakość:-)
u mnie w domu rzucało się koc na stół i to był czołg ,koledzy brata byli pancernymi ,a ja no cóż ... zostało mi tylko Szarikiem być
maltanka
Fanka BB :)
maltanka oj spóźniłam się:-( powiem ci że u nas młody bawi się tym samochodem, ale on jak tylko zobaczy jakikolwiek samochów to od razu uśmiech od ucha do ucha, robi to swoje "buuu" i leci obejrzeć
Anius nic się nie stało. Dobrze, że zabraliśmy małego do sklepu i zobaczyłam, że dla niego to jeszcze za wcześnie. Bawi się samochodami, ale takimi mniejszymi, a właśnie obawiałam się wydać tyle pieniędzy żeby to stało tylko. Będzie za rok na prezent.
Zuzia24
namiot super sprawa ale z doswiadczenia wiem ze dziecko chwile sie pobawi i koniec . my mamy i Zuzia (starsza) czasami sie nim pobawi ale i tak woli robic domek z sofy albo z fotelow i przy okazji teraz Maja razem z nia szaleje bo do spokojnej zabawy to daleko
maran-atha
agi my pieniądze złote łąńcuszki i ciuszki na chrzciny dostaliśmy, ale ludzie kupują też i zabawki. To różnie
agi0506
Ja nie wiem co mu dać. Bym chciała coś takiego by miał na zawsze i żeby była to pamiątka.Właśnie ty fajne dostałaś.Bo zabawki się znudzą szybko.agi my pieniądze złote łąńcuszki i ciuszki na chrzciny dostaliśmy, ale ludzie kupują też i zabawki. To różnie
agi my tak samo ubranka dostalismy dla niemowlaka i zabawki na chrzciny. Jako rodzice nic mu nie kupowalismy za to od chrzestnej dostal łancuszek z krzyzykiem - w tej rodzinie to taka tradycja
Jak chcesz aby mial pamiatke to moze rozejrzyj sie tez za specjlanymi albumami z dnia chrztu. Ja mialam cos takiego jak mnie chrzcili, to jest ksiazeczka z zyczeniami na chrzest i mozna tam wkleic kilka zdjec z tej uroczystosci.
Jak chcesz aby mial pamiatke to moze rozejrzyj sie tez za specjlanymi albumami z dnia chrztu. Ja mialam cos takiego jak mnie chrzcili, to jest ksiazeczka z zyczeniami na chrzest i mozna tam wkleic kilka zdjec z tej uroczystosci.
reklama
agi0506
Mam taki album na cały rok
Chrzciny BUCIKI SWAROVSKI figurka prezent (881942033) - Aukcje internetowe Allegro myśle o takie pamiątce co sądzicie?
Chrzciny BUCIKI SWAROVSKI figurka prezent (881942033) - Aukcje internetowe Allegro myśle o takie pamiątce co sądzicie?
Podziel się: