reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

maltanka oj spóźniłam się:-( powiem ci że u nas młody bawi się tym samochodem, ale on jak tylko zobaczy jakikolwiek samochów to od razu uśmiech od ucha do ucha, robi to swoje "buuu" i leci obejrzeć:-D:-D teraz jeździmy po salonie moich rodziców i zwiedzamy dół domu. Matik siedzi w samochodzie, a mężuś się bawi i go wozi:sorry2: jak się młodego wysadzi z fury to chodzi naokoło i go sobie ogląda i przepycha, kręci kierownicą i włącza melodyjki. ogólnie jak zejdziemy do dziadków to nic innego go nie interesuje. dziecko zadowolone i prezent na roczek uważam za udany:happy2:

reklama
maltanka no ja tez malemu daje pojemniki do ktorych moze sobie chowac miejsze zabawki ;-) uwilbia to :tak:

Chcialam wam doniesc ze w Realu znow sa promocje Pampersow Mega Paki za 85zl ;-) juz nabylam dwa egzemplarze wczoraj wiec pieluch w sumie mam na dwa miesiace :-D ok 400sztuk :szok:

i ogolnie ciekawe promocje w Realu obecnie do 10lutego, zobaczcie ;-)
Hipermarket Real / Gazetki i katalogi

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:pamiętam namioty z koców i poduch fotelowych
ardzesh- świetny wybór, super jest ten fotelik, na pewno się sprawdzi, dobra jakość:tak::-)

u mnie w domu rzucało się koc na stół i to był czołg ,koledzy brata byli pancernymi ,a ja no cóż ... zostało mi tylko Szarikiem być:-p:-p:wściekła/y:

maltanka oj spóźniłam się:-( powiem ci że u nas młody bawi się tym samochodem, ale on jak tylko zobaczy jakikolwiek samochów to od razu uśmiech od ucha do ucha, robi to swoje "buuu" i leci obejrzeć:-D:-D

Anius nic się nie stało. Dobrze, że zabraliśmy małego do sklepu i zobaczyłam, że dla niego to jeszcze za wcześnie. Bawi się samochodami, ale takimi mniejszymi, a właśnie obawiałam się wydać tyle pieniędzy żeby to stało tylko. Będzie za rok na prezent.:tak:

namiot super sprawa ale z doswiadczenia wiem ze dziecko chwile sie pobawi i koniec :baffled:. my mamy i Zuzia (starsza) czasami sie nim pobawi ale i tak woli robic domek z sofy albo z fotelow i przy okazji teraz Maja razem z nia szaleje bo do spokojnej zabawy to daleko :shocked2::sorry2:

Miłosza inne zabawki nie interesują. Tylko stolik fisher price. Teraz używa go jak chodzik i tak samo krzesła.Nie mam pomysłu co mu kupić, będzie miał 2 imprezy.Co na chrzciny dawałyście?

agi my pieniądze złote łąńcuszki i ciuszki na chrzciny dostaliśmy, ale ludzie kupują też i zabawki. To różnie

agi my pieniądze złote łąńcuszki i ciuszki na chrzciny dostaliśmy, ale ludzie kupują też i zabawki. To różnie
Ja nie wiem co mu dać. Bym chciała coś takiego by miał na zawsze i żeby była to pamiątka.Właśnie ty fajne dostałaś.Bo zabawki się znudzą szybko.

agi my tak samo ubranka dostalismy dla niemowlaka i zabawki na chrzciny. Jako rodzice nic mu nie kupowalismy za to od chrzestnej dostal łancuszek z krzyzykiem - w tej rodzinie to taka tradycja :tak:
Jak chcesz aby mial pamiatke to moze rozejrzyj sie tez za specjlanymi albumami z dnia chrztu. Ja mialam cos takiego jak mnie chrzcili, to jest ksiazeczka z zyczeniami na chrzest i mozna tam wkleic kilka zdjec z tej uroczystosci.

reklama
Do góry