paulusia2209
Fanka BB :)
pojazdy pierwsza klasa dobrze że my kasy za bardzo nie mieliśmy to M kupił motorek:-) On czasem zapomina że ma córkę nie syna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jolek twój mąż pewnie też szalał przy pierwszym synu;-) wiadomo, mężczyźni nigdy nie dorośleją;-)
yawla mój też polował na takie bmw, a w końcu kupił merca:-)
zgadzam sie i moim zdaniem maz ma racje-jeszcze mamy za male dzieci do takich zabawek no chyba ze tatus bedzie sie bawil albo dziadekmaltanka - zastanów się, czy autko faktycznie jest Ci niezbędne. Jeśli nie - to może poszukaj czegoś innego
zgadzam sie i moim zdaniem maz ma racje-jeszcze mamy za male dzieci do takich zabawek no chyba ze tatus bedzie sie bawil albo dziadek
maltanka - zastanów się, czy autko faktycznie jest Ci niezbędne. Jeśli nie - to może poszukaj czegoś innego
maltanka ja bym uparla sie i kupila ;-) nie dlatego zeby zrobic na zlosc mezowi, tylko dlatego ze kase dali dziadkowie wiec to niejako prezet od nich jest. Mogloby im byc przykro, ze odmawiacie prezentu, choć oni proponowali wlasnie to autko. Gdyby je poprostu kupili to nie byloby tematu do rozmowy... ;-)
Oczywiscie warto przemyslec to, czy kupic mu taki prezent juz teraz czy za kilka miesiecy na przyklad... Zalezy czy macie miejsce w mieszkaniu, bo np ja nie mam wiec nie kupilabym mu ju teraz takiej zabawki ktora wykorzysta dopiero na wiosne bo nie lubie jak mi cos stoi w domu nieuzywane.