reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

antar to mega zakupy byly ;-) juz dawno nie wydalam tyle kasy co ty naraz :-p zwlaszcza ze ja kupilam kombinezon za 40zl :shocked2: napisz jak wam sie sprawdza pchacz...

No i prośba do mam o ocene pchacza... Mamy pchacza z Chicco i maly teraz z nim śmiga po domu z tym ze robi to bardzo szybko i nieostoznie ze nieraz uderzy w jakis mebel i sie gibnie, abo nawet wywroci. Czy wasze dzieci tez maja takie przejscia z pchaczem? A moze inne firmy produkuja bardziej stabilne zabawki? Wg mnie taki pchacz powinien byc bezpieczny a ja boje sie poscic w nim macka bez opieki :sorry2: Duzo lepiej maluch radzi sobie chodzac sam po mieszkaniu niz z tym pchaczem :dry:

reklama
Też mamy pchacza chicco i przy pchaniu zawsze go asekuruje. Ani raz mi się nie wywrócił.
Tak go uwielbia, że jak tylko go zobaczy inne zabawki nie istnieją. Bawi się panelem przednim. Ustawiam go przy ścianie, żeby sam nie popchał go. Jak zaczyna marudzić to muszę z nim chodzic. Z tego co czytałam, jak dzieci będą chodzić to wtedy super się tym bawią.

Antar oj jak ja bym chciała pojechać na takie zakupy.... marzenie

u nas to samo, przy pchaczu zawsze asekuracja musi być. Moja koleżanka ma Fisher Price i ma to samo. Nie wiem jak inne firmy.

Antar zaszalalas kobieto ale ja tez uwielbiam kupowac ciuszki moim dziewczynom i moglabym majatek wydac bo tyle pieknych rzeczy jest :-p
co do pchacza to robie tak jak Habcia ze stawiam go przy scianie aby Maja bawiac sie za daleko nim jie odjechala i wszystkie pchacze sa wlasnie takie ze dziecko musi sie dobrze nauczyc chodzic zanim zacznie go samo pchac bo one strasznie szybko jada :sorry2:

Miki, Larkaa dzieki :blink:. zachorowalam na Maclarena :shocked2:

Nie zazdroście, ja tak robię zakupy, czekam aż mi się nagromadzi potrzeb i jadę, raz a dobrze, drugi raz wołem mnie nikt nie wyciągnie do centrum handlowego w ciągu najbliższych kilku tygodni:tak:
Co do pchacza to wkurza mnie że te kółka nie są blokowane, choć fajne jest to że jak Zosia staje przy nik to się na nią nie wywraca. Dzisiaj muszę go wymienić bo sprzedali mi niekompletny bez jednej nogi. Mój jest taki że jak dziecko z niego wyrośnie to robi się z niego stolik na kółkach.

Ja nie mam pchacza więc się nie wypowiem. I nie wiem nawet czy kupię bo młody jest za bardzo ruchliwy. I jego chyba by to znudziło.

antar ja mam osobno kurteczkę i spodenki ocieplane na szelkach i bardzo je sobie chwalę :)
miki rewelacja, piękny kolor, lekki, skrętny, składana się w sekundę, tylko te zapięcia....nie daję sobie z nimi rady. A przecież nie zawsze jestem z mężem, żeby mógł mi je odpinać :|
Larka- nie pomoge z tą klamerka, na pewno sie wyrobi, u mnie się wyrobiła i nie mam juz problemu z zapinaniem, a raczej z odpinaniem. Cieszę sie ze jesteś zadowolona z questa :tak::tak::tak:
Miki, Larkaa dzieki :blink:. zachorowalam na Maclarena :shocked2:
Zuzia - no to super, jaki kolorek i model wybierasz ???

dziewczyny robi nam sie tu gang maclarenowców hahaha:-D:-D:-D

reklama
Do góry