my używamy róznych pieluch ,ale najbardziej mi podpasowały huggiesy premium.Teraz mam huggiesy clasic nie lubię ich ,no ale dostałam 2 mega paki a ,,darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ,, no i trzeba wykorzystać . Teraz u nas w kauflandzie były pampki w promocji i wzięłam pakę ,a to okazało się ,że są takie majteczkowe nie powiem też są spoko
reklama
my wierne jesteśmy pampersom teraz już rozmiar 4+ najlepiej nam się sprawdzają całą noc przesypia, chociaż raz nam się trafiła taka paczka jakaś podrabiana albo nie wiem bo strasznie bokiem przemakały...ale tylko raz tak było , a tak to nie mam zastrzerzeń do pampków
mikimauro
Fanka BB :)
tak larka- trzeba bardzo mocno ścisnąć po obu stronach, innaczej nie da rady. To takie maclarenowe unikatowe mega bezpieczne zapięciemy też wierni pampersom ;p
Mikimauro czy Ty w swoim Quescie też masz to zapicie szelek w postaci takiego okrągłego urządzenia, które trzeba naciskać jednocześnie i na wierzchu i pod spodem?
Ja mam właśnie to i masakrycznie ciężko chodzi, jestem ciekawa czy to się wyrobi w ogóle czy co...połamałam sobie wszystkie paznokcie i mam opuchnięte kciuki :O

Dziewczyny byłam wczoraj na zakupach bo musiałam kupić Zosi nowy kombinezon, chciałam taki dwuczęściowy ze spodniamo na szelkach i kurteczka, bo Zosia definitywnie wyrosła z 86.W 5,10,15 spotkałam faceta który mówił że zjeździł całą Warszawę i nigdzie już nie ma takich spodni, przeraziłam się ale jeszcze podreptałam do sklepu Chicco i tam...zakohałam się. Był połyskujący kombinezon moich marzeń, preceniony z 475 na 275. Był ostatni i to tym bardziej na mnie podziałało no i jescze wszystkie bajery- super. Kupiłam, i powiem Wam że jest idealny i spełnia wreszcie wszystkie moje oczekiwania. Wogóle sklep zrobił na mnie świetne wrażenie, kupiałm tam jeszcze skarpetki z porz ądnym ABsem, bo Zosia robi kroczki przy meblach a jest prawdopodobnie uczulona na roztocza.
Potem poleciałam do Mothercare i kupiłam jej pierwsze dżinsy i sukieneczkę sztruksową. Potem jeszcze do smyka po pchacza i wróciłam zmęczona ale bardzo zadowolnona, bo wszystko zajęło mi 2,5 godziny a nienawidzę łazic po centrach handlowych. No i kupiłam dokładnie to co miałam kupić bez wydawania na głupoty, mój mały sukces!!!
Potem poleciałam do Mothercare i kupiłam jej pierwsze dżinsy i sukieneczkę sztruksową. Potem jeszcze do smyka po pchacza i wróciłam zmęczona ale bardzo zadowolnona, bo wszystko zajęło mi 2,5 godziny a nienawidzę łazic po centrach handlowych. No i kupiłam dokładnie to co miałam kupić bez wydawania na głupoty, mój mały sukces!!!
mikimauro
antar- Ale poszalałaś kobito;-):-):-):-):-) Pochwal sie tym kombinezonem, jak Zosia będzie na spacerku

aga221122
mama Jurandzika :))
Co do pieluch to też przetestowałam sporo i kiedyś na promocji kupiłam Pampersy i przy nich zostaje. Jak dla mnie najlepsze. Jurand nie ma czerwonej pupy i nie trzeba niczym smarować.
larkaa
antar ja mam osobno kurteczkę i spodenki ocieplane na szelkach i bardzo je sobie chwalę 
miki rewelacja, piękny kolor, lekki, skrętny, składana się w sekundę, tylko te zapięcia....nie daję sobie z nimi rady. A przecież nie zawsze jestem z mężem, żeby mógł mi je odpinać :|
miki rewelacja, piękny kolor, lekki, skrętny, składana się w sekundę, tylko te zapięcia....nie daję sobie z nimi rady. A przecież nie zawsze jestem z mężem, żeby mógł mi je odpinać :|
pbg
mama Zuzanki ;)
anatar ja mam kurteczkę i wkładam Zuzi do tego normalne ciepłe spodnie ogrodniczki - rewelacja na szybkie wyjścia do sklepów, gdzie potrafię po 4 razy małej kurtkę sciągnąć. No a poza tym mam taki normalny typowy kombinezon na spacery z rękawiczkami i odpinanymi stópkami.
Też jestem wierna Pampersom, próbowałam swego czasu jakieś tańsze pieluchy ale na dłuższą metę są nieekonomiczne i 2 razy więcej roboty jest z ich częstszym przebieraniem. W dodatki pupa jak pisze aga często się odparza. Huggisy mi za bardzo przypominają te tanie pieluchy. No i jeszcze w temacie totalny niewypał to pieluchomajtki - gdy je zakładałam to zawsze jeden bok mi się rozerwał i pielucha do niczego, a gdy w środku znalazła się kupa to przy zmianie całe ubranko zafajdane i nóżki do umycia, wiec nie polecam.
Też jestem wierna Pampersom, próbowałam swego czasu jakieś tańsze pieluchy ale na dłuższą metę są nieekonomiczne i 2 razy więcej roboty jest z ich częstszym przebieraniem. W dodatki pupa jak pisze aga często się odparza. Huggisy mi za bardzo przypominają te tanie pieluchy. No i jeszcze w temacie totalny niewypał to pieluchomajtki - gdy je zakładałam to zawsze jeden bok mi się rozerwał i pielucha do niczego, a gdy w środku znalazła się kupa to przy zmianie całe ubranko zafajdane i nóżki do umycia, wiec nie polecam.
reklama
paulusia2209
Antar to żeś poszalała chwal się szybciutko zdobyczami

Podziel się: