my używamy róznych pieluch ,ale najbardziej mi podpasowały huggiesy premium.Teraz mam huggiesy clasic nie lubię ich ,no ale dostałam 2 mega paki a ,,darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda ,, no i trzeba wykorzystać . Teraz u nas w kauflandzie były pampki w promocji i wzięłam pakę ,a to okazało się ,że są takie majteczkowe nie powiem też są spoko
reklama
my wierne jesteśmy pampersom teraz już rozmiar 4+ najlepiej nam się sprawdzają całą noc przesypia, chociaż raz nam się trafiła taka paczka jakaś podrabiana albo nie wiem bo strasznie bokiem przemakały...ale tylko raz tak było , a tak to nie mam zastrzerzeń do pampków
mikimauro
Fanka BB :)
tak larka- trzeba bardzo mocno ścisnąć po obu stronach, innaczej nie da rady. To takie maclarenowe unikatowe mega bezpieczne zapięcie. Ja tez na to sie wściekałam, bo paluchy aż bolały, ale się wyrobi i nie będzie problemu.Widze że masz jużquesta. Jakie wrazenia???my też wierni pampersom ;p
Mikimauro czy Ty w swoim Quescie też masz to zapicie szelek w postaci takiego okrągłego urządzenia, które trzeba naciskać jednocześnie i na wierzchu i pod spodem?
Ja mam właśnie to i masakrycznie ciężko chodzi, jestem ciekawa czy to się wyrobi w ogóle czy co...połamałam sobie wszystkie paznokcie i mam opuchnięte kciuki :O
Dziewczyny byłam wczoraj na zakupach bo musiałam kupić Zosi nowy kombinezon, chciałam taki dwuczęściowy ze spodniamo na szelkach i kurteczka, bo Zosia definitywnie wyrosła z 86.W 5,10,15 spotkałam faceta który mówił że zjeździł całą Warszawę i nigdzie już nie ma takich spodni, przeraziłam się ale jeszcze podreptałam do sklepu Chicco i tam...zakohałam się. Był połyskujący kombinezon moich marzeń, preceniony z 475 na 275. Był ostatni i to tym bardziej na mnie podziałało no i jescze wszystkie bajery- super. Kupiłam, i powiem Wam że jest idealny i spełnia wreszcie wszystkie moje oczekiwania. Wogóle sklep zrobił na mnie świetne wrażenie, kupiałm tam jeszcze skarpetki z porz ądnym ABsem, bo Zosia robi kroczki przy meblach a jest prawdopodobnie uczulona na roztocza.
Potem poleciałam do Mothercare i kupiłam jej pierwsze dżinsy i sukieneczkę sztruksową. Potem jeszcze do smyka po pchacza i wróciłam zmęczona ale bardzo zadowolnona, bo wszystko zajęło mi 2,5 godziny a nienawidzę łazic po centrach handlowych. No i kupiłam dokładnie to co miałam kupić bez wydawania na głupoty, mój mały sukces!!!
Potem poleciałam do Mothercare i kupiłam jej pierwsze dżinsy i sukieneczkę sztruksową. Potem jeszcze do smyka po pchacza i wróciłam zmęczona ale bardzo zadowolnona, bo wszystko zajęło mi 2,5 godziny a nienawidzę łazic po centrach handlowych. No i kupiłam dokładnie to co miałam kupić bez wydawania na głupoty, mój mały sukces!!!
mikimauro
antar- Ale poszalałaś kobito;-):-):-):-):-) Pochwal sie tym kombinezonem, jak Zosia będzie na spacerku
aga221122
mama Jurandzika :))
Co do pieluch to też przetestowałam sporo i kiedyś na promocji kupiłam Pampersy i przy nich zostaje. Jak dla mnie najlepsze. Jurand nie ma czerwonej pupy i nie trzeba niczym smarować.
larkaa
antar ja mam osobno kurteczkę i spodenki ocieplane na szelkach i bardzo je sobie chwalę
miki rewelacja, piękny kolor, lekki, skrętny, składana się w sekundę, tylko te zapięcia....nie daję sobie z nimi rady. A przecież nie zawsze jestem z mężem, żeby mógł mi je odpinać :|
miki rewelacja, piękny kolor, lekki, skrętny, składana się w sekundę, tylko te zapięcia....nie daję sobie z nimi rady. A przecież nie zawsze jestem z mężem, żeby mógł mi je odpinać :|
pbg
mama Zuzanki ;)
anatar ja mam kurteczkę i wkładam Zuzi do tego normalne ciepłe spodnie ogrodniczki - rewelacja na szybkie wyjścia do sklepów, gdzie potrafię po 4 razy małej kurtkę sciągnąć. No a poza tym mam taki normalny typowy kombinezon na spacery z rękawiczkami i odpinanymi stópkami.
Też jestem wierna Pampersom, próbowałam swego czasu jakieś tańsze pieluchy ale na dłuższą metę są nieekonomiczne i 2 razy więcej roboty jest z ich częstszym przebieraniem. W dodatki pupa jak pisze aga często się odparza. Huggisy mi za bardzo przypominają te tanie pieluchy. No i jeszcze w temacie totalny niewypał to pieluchomajtki - gdy je zakładałam to zawsze jeden bok mi się rozerwał i pielucha do niczego, a gdy w środku znalazła się kupa to przy zmianie całe ubranko zafajdane i nóżki do umycia, wiec nie polecam.
Też jestem wierna Pampersom, próbowałam swego czasu jakieś tańsze pieluchy ale na dłuższą metę są nieekonomiczne i 2 razy więcej roboty jest z ich częstszym przebieraniem. W dodatki pupa jak pisze aga często się odparza. Huggisy mi za bardzo przypominają te tanie pieluchy. No i jeszcze w temacie totalny niewypał to pieluchomajtki - gdy je zakładałam to zawsze jeden bok mi się rozerwał i pielucha do niczego, a gdy w środku znalazła się kupa to przy zmianie całe ubranko zafajdane i nóżki do umycia, wiec nie polecam.
reklama
paulusia2209
Antar to żeś poszalała chwal się szybciutko zdobyczami
Podziel się: