reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

mary ja nie pomoge :no: mam tylko gumową książke kąpielowa albo normalne dla dzieci ;-)

Cos w temacie zakupowym z zupelnie innej beczki....

Mam do sprzedania działke rolna we wsi gminy Grybów... Pisze o tym do was bo wiem ze bylo tu kilka osob co maja doczynienia z Gorlicami i okolicami. Moze znacie kogos kto chcialby taka dzialke kupic, a moze ktoras z mam marzy o kawalku ziemi dla siebie?;-)

Cale ogloszenie brzmi tak:
Mam do sprzedania grunty rolne klasy IV i V o powieszchni 2,13ha. Działka znajduje się w niewielkiej miejscowości Wyskitna położona w województwie małopolskim, w powiecie nowosądeckim, w gminie Grybów. Znajduje się ona na lekkim wzienisieniu, dzięki czemu można podziwiać panoramę sąsiadujących wsi. Przylega do drogi asfaltowej, co ułatwia do niej dostęp. Prosty dojazd do miast sąsiadujących. Graniczy z działką budowlaną i lasem. Okolica przepiękna i zaciszna. Teren rekreacyjny. Osoby zainteresowane proszę o kontakt nimfii@interia.pl. Udzielę więcej informacji.

Zatem prosze Was o info gdybyscie cos wiedzialy w temacie, bo zalezy mi na czasie :tak::sorry2:

reklama
Mam takie pytanie Któraś pisała kiedyś że ma dla dziecka taka książeczkę. gdzie na jednej stronie jest tylko jeden obrazek.Możecie napisać mi autora:blink: bo byłam u nas w księgarni i nic nie znalazłam takiego:confused:

mary ja mam dokładnie taką
OWOCE I WARZYWA TW - OPRACOWANIE ZBIOROWE (850542485) - Aukcje internetowe Allegro

mam też coś takiego

LICZYMY ZE ZWIERZAKAMI - OPRACOWANIE ZBIOROWE (850744835) - Aukcje internetowe Allegro

http://allegro.pl/item850744784_zwierzeta_i_ich_mamy_opracowanie_zbiorowe.html

jeden obrazek na stronie jest. ja kupiłam te książeczki w Realu po promocji:tak:

Mam takie pytanie Któraś pisała kiedyś że ma dla dziecka taka książeczkę. gdzie na jednej stronie jest tylko jeden obrazek.Możecie napisać mi autora:blink: bo byłam u nas w księgarni i nic nie znalazłam takiego:confused:
ja mam takie dwie książeczki
4 KSIĄŻECZKI "OBRAZKI DLA MALUCHÓW" (872182834) - Aukcje internetowe Allegro
i chwalę je sobie. Jeden obrazek na jednej stronie :)
Dostępne na allegro bądź w Realu za niecałe 8 zł sztuka.

nimfii - mam tam rodzinę, ale nie chcą kupować ziemi :)

dzięki dziewczyny:-):tak::tak: Po 22 stycznia będę w opolu to wstąpię do reala :-) Jak nie będzie to kupie z allegro ale książki to ja lubię sobie pooglądać przed kupieniem :happy2:

My też mamy takie ksiązeczki co larrka i ardzeh i pbg :) chyba z 7 sztuk :) kilka dostałysmy, kilka kupiłam w empiku po 6,99 każda.

ale mnie dziewczyny nakreciłyscie na tego maclarena, nie wiem czy i ja nie kupię :)

a powiedzcie, w quest jest pod nózki, że tak sie wyrażę "oparcie'?'
mamy loole i tego nie ma, w quinny speedi mamy ale to jeszcze duży wózek i nie parasolka...

Ostatnia edycja:
Tak..ksiazeczki naprawde sa bardzo fajne z tej serii:-)
ja mam 'krok po kroku' 'owoce' Boze Narodzenie'. Kaja UWIELBIA krok po kroku -jest rewelacyjna!:-D

Wystepuje rowniez podobna seria 'Ksiazeczki z minipoleczki' - wydawnictwo OLESIEJUK;-)z jednym obrazkiem na stronie.

Co do pchacza ja mam blokade przednich kol , sa tam 4 warianty(predkosc obracania sie kolek)...dzieki temu Kajka nie zalicza gleby na podlodze w kuchni :blink:... szukalam wlasnie czegos takiego :-)

Pieluszki na razie zmienilam na Hugisy... sa sztywniejsze to fakt , ale moim zdaniem bardziej chlonne..i to mi odpowiada -odparzen brak;-).

Wozka na razie nie zmieniam , mamy zime wiec po co?
Ardzesh jak tam X-lander zadowolona?, bo ja jezdze nim caly czas :tak::-).
Kolka juz Ci nie bzikuja:-p?

Antar ..ale sie odpalilas z tym kombinezonem! :-)..pochwal sie jak wyglada! ..ja nie mam tu sklepu chicco ...kurcze drogi nie?

reklama
No i jeszcze w temacie totalny niewypał to pieluchomajtki - gdy je zakładałam to zawsze jeden bok mi się rozerwał i pielucha do niczego, a gdy w środku znalazła się kupa to przy zmianie całe ubranko zafajdane i nóżki do umycia, wiec nie polecam.

ja po prostu rozrywam boki

Do góry