reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
jakich pieluch używacie dla maluchów??:confused::confused:

wiem, że sporo polecało DADY Biedronkowe więc i ja kupiłam, ale nie jestem zadowolona:dry: Młody mi je przesikuje, prawie co drugą pieluszkę...chociaż i tak zmieniam częściej niż Pampersy, ale co godzinę to się już nie opłaci, bo wyjdą tak samo cenowo:sorry2:

Anius- Ja jestem "wierna" pampersiakom, chociaż omyłkowo kiedyś w pośpiechu złapałam za tescowe [ opakowanie jest identyczne] nie nażekałam, są tylko troszke bardziej sztywne, przez co jak Max siuśnoł dwa razy pieluszka sięgała mu do kolan;-),w zeszłym tygodniu wysłałam mezola po pieluchy i pomylił się i wzioł znowu te tescowe, tym razem zakładam je Majce na noc, a Maxiolowi dokupiłam pampersiaki.Ale nic generalnie do tych tescowych nie miałam, pozatym że są sztywne [ coś jak hugissy]
Zuzia- zapomniałam, dzisiaj na spacerku prowadziłam wózek jedną ręką, nie miałam z tym żadnego problemu. Decyzja należy do Ciebie :)))))))

jakich pieluch używacie dla maluchów??:confused::confused:

wiem, że sporo polecało DADY Biedronkowe więc i ja kupiłam, ale nie jestem zadowolona:dry: Młody mi je przesikuje, prawie co drugą pieluszkę...chociaż i tak zmieniam częściej niż Pampersy, ale co godzinę to się już nie opłaci, bo wyjdą tak samo cenowo:sorry2:

Anius ja ostatnio kupiłam Happy, bo była promocja. są trochę sztywne. zakładam je Hubertowi w dzień, na noc daję pampersy. jednak najlepiej pasują mi pampersy. oglądałam kiedyś też te biedronkowe, ale nie podobały mi się i wcale nie wychodziły taniej niż pampersy po promocji- przeliczając na sztuki.

My uzywamy od samego poczatku pampersow,nigdy nie eksperymentowalam z innymi pieluchami,bo pampki bardzo nam odpowiadaja I od jakiegos czasu kupuje malemu 5,bo 4 byly troche ciasnawe:happy2:

Juz wszystkie prawie pieluszki przetestowalam i na teym etapie wrocilam do Pampersow :tak: Hugissy, Dada, Happy itp jak dla mnie za sztywne, a zatem i odparzaja. Pieluszki z Lidla byly fajne, ale rozmiar 5 juz byl troszke maly, no a ten rozmiar i tak nie bardzo oplacalo sie kupowac ze wzgledu na cene. W zblizonej cenie wychodzi pieluszka Baby Dream z Rosmana (bralam 80szt za 50zl) i nadal kupuje je tez gdy np maly ma biegunke bo wtedy szkoda mi wyrzucac Pampersiaki co 20 min :dry:Pampersy kupuje 120szt za 89zl w tych kartonowych pudłach i oplaca sie... Mnie starczaja na 3 tygodnie

Rozmiar to teraz 4+ Pampersow i Baby Dream

reklama
my też wierni pampersom ;p

Mikimauro czy Ty w swoim Quescie też masz to zapicie szelek w postaci takiego okrągłego urządzenia, które trzeba naciskać jednocześnie i na wierzchu i pod spodem?
Ja mam właśnie to i masakrycznie ciężko chodzi, jestem ciekawa czy to się wyrobi w ogóle czy co...połamałam sobie wszystkie paznokcie i mam opuchnięte kciuki :O

Do góry