reklama
jakich pieluch używacie dla maluchów??

wiem, że sporo polecało DADY Biedronkowe więc i ja kupiłam, ale nie jestem zadowolona
Młody mi je przesikuje, prawie co drugą pieluszkę...chociaż i tak zmieniam częściej niż Pampersy, ale co godzinę to się już nie opłaci, bo wyjdą tak samo cenowo

wiem, że sporo polecało DADY Biedronkowe więc i ja kupiłam, ale nie jestem zadowolona

mikimauro
Fanka BB :)
Anius- Ja jestem "wierna" pampersiakom, chociaż omyłkowo kiedyś w pośpiechu złapałam za tescowe [ opakowanie jest identyczne] nie nażekałam, są tylko troszke bardziej sztywne, przez co jak Max siuśnoł dwa razy pieluszka sięgała mu do kolan;-),w zeszłym tygodniu wysłałam mezola po pieluchy i pomylił się i wzioł znowu te tescowe, tym razem zakładam je Majce na noc, a Maxiolowi dokupiłam pampersiaki.Ale nic generalnie do tych tescowych nie miałam, pozatym że są sztywne [ coś jak hugissy]
Zuzia- zapomniałam, dzisiaj na spacerku prowadziłam wózek jedną ręką, nie miałam z tym żadnego problemu. Decyzja należy do Ciebie
))))))
Zuzia- zapomniałam, dzisiaj na spacerku prowadziłam wózek jedną ręką, nie miałam z tym żadnego problemu. Decyzja należy do Ciebie
maltanka
jakich pieluch używacie dla maluchów??
wiem, że sporo polecało DADY Biedronkowe więc i ja kupiłam, ale nie jestem zadowolonaMłody mi je przesikuje, prawie co drugą pieluszkę...chociaż i tak zmieniam częściej niż Pampersy, ale co godzinę to się już nie opłaci, bo wyjdą tak samo cenowo
![]()
Anius ja ostatnio kupiłam Happy, bo była promocja. są trochę sztywne. zakładam je Hubertowi w dzień, na noc daję pampersy. jednak najlepiej pasują mi pampersy. oglądałam kiedyś też te biedronkowe, ale nie podobały mi się i wcale nie wychodziły taniej niż pampersy po promocji- przeliczając na sztuki.
paulusia2209
My używamy głównie pampersy ale M kupił teraz huggiesy i też są ok tylko troszkę sztywne.
Juz wszystkie prawie pieluszki przetestowalam i na teym etapie wrocilam do Pampersow
Hugissy, Dada, Happy itp jak dla mnie za sztywne, a zatem i odparzaja. Pieluszki z Lidla byly fajne, ale rozmiar 5 juz byl troszke maly, no a ten rozmiar i tak nie bardzo oplacalo sie kupowac ze wzgledu na cene. W zblizonej cenie wychodzi pieluszka Baby Dream z Rosmana (bralam 80szt za 50zl) i nadal kupuje je tez gdy np maly ma biegunke bo wtedy szkoda mi wyrzucac Pampersiaki co 20 min
Pampersy kupuje 120szt za 89zl w tych kartonowych pudłach i oplaca sie... Mnie starczaja na 3 tygodnie
Rozmiar to teraz 4+ Pampersow i Baby Dream

Rozmiar to teraz 4+ Pampersow i Baby Dream
reklama
larkaa
my też wierni pampersom ;p
Mikimauro czy Ty w swoim Quescie też masz to zapicie szelek w postaci takiego okrągłego urządzenia, które trzeba naciskać jednocześnie i na wierzchu i pod spodem?
Ja mam właśnie to i masakrycznie ciężko chodzi, jestem ciekawa czy to się wyrobi w ogóle czy co...połamałam sobie wszystkie paznokcie i mam opuchnięte kciuki :O
Mikimauro czy Ty w swoim Quescie też masz to zapicie szelek w postaci takiego okrągłego urządzenia, które trzeba naciskać jednocześnie i na wierzchu i pod spodem?
Ja mam właśnie to i masakrycznie ciężko chodzi, jestem ciekawa czy to się wyrobi w ogóle czy co...połamałam sobie wszystkie paznokcie i mam opuchnięte kciuki :O
Podziel się: