reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
nowy spider to jakies 800-900zł :-( i jest naprawde super mały i lekki. jedyny minus to to, ze ten wózek to takie troche krzesełko na kólkach (zalaczam fotke) i nie jest on za głeboki. dlatego mysle zeby go kupic dopiero za kilka m-cy bo poki co młody jeszcze zasypia w wózku, wiec potrzebuje takiego co służy troche jak gondola...nad quinny buzz tez myslałam :-) ale kurcze chyba bardziej potrzebujemy taką miejską parasolke niz taki duży wózek

Załączniki

• stroller.jpg
    stroller.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 59
Labudka- fajowy ten wozik
Zuzia - tak mam questa tak jak na zdjęciu nawet kolor taki sam,
pbg- co do prowadzenia jedna ręką, to nigdy nie prowadziłam, ale zapewne nie będzie to łatwe;-), ale tak jak wspomniałaś na zakupy jest kapitalny, bo moge siatki pozawieszać na raczkach, potem jak wielbład do samochodu ide, ale jest ok.Właśnie ze względu na możliwość wieszania torebki [ nieodzowny element] jak i zakupów chciałam typową parasolke.Ten wózek jest mega wygodny na zakupy, taka przewozówka:tak::tak::tak:, ale jeżeli ciągle dryptasz pieszo, to polecam Ci model maranatha- jej jest większy i rozkłada sie do poziomu [ plecki], jest też szerszy od mojego. Teżmi sie podoba bardzo, jak kupowałam swój to tamtego modelu akurat nie mieli, a mi się spieszyło bo na wakacje potrzebowałam lekka parasolke.
agi- bardzo ładny wózek, pierwszy raz taki widze, naprawde mi sie podoba:tak::tak:
a Zuzia- elvis ma fajną spacerówke dla Gabiny, jest nawet podobny do maclarena

Ja jak tylkoo sprzedam swój mac. to chcę kupić
30xbi2v.jpg

bardzo mi się podoba i na całodniowe spacery jest rewelacyjny. Kiedyś uparłam się na quiniaka, ale w tamtym nie rozkłada sie oparcie, a w tym modelu tak.

oj labudka- na tej drugiej fotce ten wózek już się tak fajnie nie prezentuje, to nie mój typ, takie krzesełko,

Ostatnia edycja:
hihihi Miki widze ze ty tez taka maniaczka wozkowa jak ja :-p
tez mi sie podoba ten Petite Star Zia no i ciagle mam metlik w glowie czy Zia czy Maclaren :cool2:. moj A juz glupieje bo co raz mu pokazuje jakies wozki a on na to ze ten co mamy - Loola mu sie podoba i on by nie zamienial tylko ze ona troszeczke ciezka a ja codziennie pare razy skladam go i rozkladam i wyciagam i wkladam do bagaznika :sorry2: wiec mam co podnosic.

super miki ten wózek! no ja wlasnie bym chciala taki 3kołowy, głębszy niz ten mutsy spider, bo masz racje, ze to takie krzesełko na kólkach. ale sie uparłam na jedną łączoną rączkę...nie widzialas takiego? ;-)

zuzia- ja bardzo chciałam loole dla Majki, ale w sklepie kroś mnie obuchem trzasnoł i kupiłam britaxa, to dopiero był czołg:-D;-)ale też fajnie go wspominam.
Ja już Ci nie podpowiem, bo ja to już maclarena przetestowałam i chce właśnie tego zia
, jak dużo jeżdzisz to polecam maclarena, a jak spacerujesz to ten drugoi:tak::tak::tak:

super miki ten wózek! no ja wlasnie bym chciala taki 3kołowy, głębszy niz ten mutsy spider, bo masz racje, ze to takie krzesełko na kólkach. ale sie uparłam na jedną łączoną rączkę...nie widzialas takiego? ;-)
no widziałam-
ten pierwszy model - rewelacja- ale cena:szok::szok:łłłoo zgrozo u mnie ponad 700 euro:szok::szok:
14jc4nc.jpg

no i jeszcze takie:
1-,Mamas & Papas Skate Pushchair
2-Mamas & Papas Luna Mix With Yellow Hood ,
3-Mamas & Papas Luna Pushchair
4- Mamas & Papas Nuna Buggy [ zaje-fajny]:happy2:
w17l2g.jpg
34eue09.jpg

20cqu.jpg
sl7m94.jpg

labudka no mówiąc "krzesełko na kółkach" chyba w pełni da się ten wózek co pokazujesz opisać. Mnie akurat się nie podoba... poza tym dla mnie to wózek musi mieć te wszystkie klasyczne baldachimy, podnóżki, rączki blokujące, pasy, pokrowce na nóżki, folie itd. Choć ja raczej jeżdżę autem niż spaceruję z wózkiem, to postanowiłam puki co zaoszczędzić pieniążki i nie kupować na razie spacerówki.

reklama
Do góry