reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
dziewczyny uzytkujace wozki Maclarena. jakie macie modele i jak sie Wam je uzytkuje? wiem ze Maranatha masz taki wozeczkek no i jeszcze Larkaa kiedys sie pytalas o niego, czy dokonalas juz zakupu?

dziewczyny uzytkujace wozki Maclarena. jakie macie modele i jak sie Wam je uzytkuje? wiem ze Maranatha masz taki wozeczkek no i jeszcze Larkaa kiedys sie pytalas o niego, czy dokonalas juz zakupu?
Zuzia ja mam maclarena i bardzo sobie go chwale, choć mam juz od dawna upatrzony nowy wozik.ale chce zmienic bo poprostu lubie zmieniać,:-p;-):-) to mój maclaren mi sie sprawdził. Cała ta afera z tymi wózkami mnie zszokowała, ja tam polecam:tak::tak::tak:
11j3cbd.jpg

Zuzia ja kupiłam wczoraj Questa przez neta, więc pewnie we wtorek przyjedzie kurierem.
maclaren-quest-sport-pink-charcoal.jpg

A co do afery, to dla mnie jest naciągana. Która matka rozkłada wózek jak dziecko grzebie przy wózku?
Wszystko jest niebezpieczne tym torem, wszelkie szafki, auta (przecież można sobie palca drzwiami przytrzasnąć), foteliki do karmienia...a dajta spokój :D

larka- zgadzam sie z tą aferą, to jakaś bzdura, naprawde, jak tylko to usłyszałam to swój wozik obejzałam ze wszystkich stron i nie ma opcji uciać dziecku palcy, bo na logike nie składa się wózka ani nie rozkłada gdy dziecko siedzi w nim, lub stoi i trzyma za rame, to jakieś banialuki :)))
swoją droga to mamy takie same maclareny :)))

Zuzia ja polecam, świetnie sie prowadzi mimo małych kółeczek,:-) jest bardzo lekki, mi chodziło o forme "parasolki" bo dużo jeżdze autem, na zakupy i wiosenne spacerki będzie idealny- Ja polecam wszystkim znajomym.
A i jeszcze, ten model co ma maran-atha jest troszeczke bardziej masywny [ większy] ale tez fajny, mój jest bardzo lekki, a i oparcie sie rozkłada do pozycju półlezącej, spokojnie wystarcza na czas spaceru, czy zakupów w sklepie.

ja mam parasolke coneco (taka w stylu maclarena) i kurcze nie pasuje mi ten typ wózkow. głownie chodzi o te dwie rączki - nie umiem tego cholerstwa prowadzic jedną ręką, a jak młody zacznie chodzic to bede jakos musiała...może maclareny są pod tym kątem lepsze (są miki?) dlatego zastanawiam sie nad zmianą na wiosne/lato na mutsy spider, bo jest mały, lekki i ma łączoną rączke.

Załączniki

• mutsy-spider-stroller.jpg
    mutsy-spider-stroller.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 34
labudka no ja też jestem rozdarta z tymi rączkami. Mój wózek świetnie mi się jedną ręką prowadzi bo trzymam go tak na środku rączki, ale z zazdrością patrzę na mamy które mają 2 rączki przy wózku, bo mogą tam sobie powiesić siatki z zakupami ;-):-p:-)

ja mam maclarena model xlr tego większego niż miki i bardzo chwale sobie ten wózek, rozkłada sie do pozyji leżącej, jest lekki, łatwo sie składa jedną ręką i jak Ala miała 5 miesięcy to sama wracałam z nią z Polski i miała bagaże i Ala i wózek i własnie dzieki temu, ten wózek jedną reką da sie złożyć podołałam sama ze wszystkim na lotnisku dlatego polecam go. No i Ala każdego dnia sie przy nim bawi i nie ma tam jak sobie krzywde zrobić no chyba, że jakaś matka nie przewiduje i skład i rozkłada wózek jak dziecko ma w niego rączki włożone ale w takim przypadku tak jak dziewczyny napisały wszystko jest niebezpieczne...

reklama
Teraz tylko czekam, aż śnieg stopnieje i nie będzie chlapy i zaczynam przygodę z Questem. Koleżanka moja go ma, więc testowałam. Różnica jest nieziemska z moi obecnym wózkiem. Ale jak się prowadzi jedną ręka, nie mam pojęcia.
Jak wychodzę z tym moim Quinny Buzzem na spacer teraz to po 20 minutach zaczynają mi ręce w nadgarstkach drętwieć. Nie wyrabiam, za ciężki jest teraz dla mnie. Wcześniej jak Kalina była mniejsza to jedną ręką prowadziłam jak chciałam, a teraz jest masakra jakaś.
Labudka ile taki Mutsiak kosztuje? Fajnie wygląda :)

Do góry