reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

troszkę się nazbierało, a nie wymieniłam jeszcze cyrkowego pociągu Fishera, słonika Plaskolla, szczeniaczka uczniaczka, śpiewającego żółwia Fishera, bączką, bańki wstańki, drewnianych zabawek i klocków, autek jeżdzących i grających i wiele wiele innych :D
masakra :D

mikimauro gratuluje rzucenia palenia!!!!! a co do prezentu dla męża ciężko powiedzieć, każdy lubi co innego, mój zawsze się cieszy z książek i z gier na PS3 :p

reklama
u nas grające zabawki są najlepsze, a jeszcze jak świecą.

Wiecie mamuśki ze ja juz drugi miesiąc nie pale:tak::tak::tak::tak::-):-) i mnie nie ciągnie:no::-):-)

miki no to ogromne ogromne GRATULACJE!!! super. i tak trzymaj

swojej chrześnicy(7msc) kupiłam takie coś SUPER KOSTKA EDUKACYJNA SIMBA DZWIĘK,GRA (849016439) - Aukcje internetowe Allegro młodemu się podobało, więc liczę, że jej też się spodoba.
mój mężuś zażyczył sobie komplet kluczy, o taki PROFESIONALNE KLUCZE MAR-POL108 ELEMENTÓW !! (844189976) - Aukcje internetowe Allegro

Anius kostka fajna. A Twój M i mój to chyba z jednej bajki są.:-) mój też sobie klucze zarzyczył i tylko w takim stylu prezentów sobie szuka:tak:

mary mialam kupic mu taki niekapek ale uznalam tez ze nie ebdzie umial z niego pic bo z ustnika Aventu tez nie chce sprobowac pic :no: zreszta on malo co pije :sorry: kupie mu ten kubek na pierwsze urodziny

halmarta ja w tym roku kupilam mu po prostu kombinezon pod choinke a myslalam tez o innych ubrankach. Nie kupie mu zabawki bo ma ich duzo a i tak jeszcze dostanie od rodziny :tak:Zreszta i tak sie tymi zabawkami nie bawi, ostatnio uwielbia mikser i suszarke do wlosow

U nas zrobili częściowo składkowe na prezenty dla Miłosza. Jeszcze na paczkę czekam z zabawkami ale nie wiem kiedy nasza kochana poczta przyśle. Wiem że ma tam być ten misiek itd. Miłosz lubi garnuszek i stolik najlepiej co gra, w końcu przy muzyce usypia.:-)
Ogólnie ma dużo zabawek i nie które pochowane. Bo nie jest w stanie wszystkimi się bawić.
A co do mnie. U nas kupujemy sobie sami prezenty od kilku lat, bo rodzice nie wiedzą już co nam kupić. Od siory dostane tunikę. Ja sobie kupiłam książkę Pamiętnik Brzyduli bo lubię czytać a poza tym słuchawki z mikrofonem bo są mi bardzo potrzebne jeśli mam być nadal dj radiowy. I jeszcze coś tam dostanę albo sobie kupię.

http://www.romantycy.ugu.pl/index.php fajne radyjko

Ostatnia edycja:
Larkaa a Gabrys sie super bawi zyrafka :-) za to w ogole nie interesuje go cyrkowa ciuchcia fishera ktora Kalina lubi co dziedzius to guscik i bardzo dobrze :tak:,
i roumiem Ciebie bo Gabrys ma tez zabawek juz na rok albo i wiecej , takze juz nie kupuje :-D

A mojemu M kupilam torbe ladna elegancka i sie przyda

Gracjanek znajdzie pod choinka cymbalki fishera
AW09206-7088TPS510064.jpg

i takie cudenko
AW07201-2854TPS199907.jpg

do tego kupilam mu 2 ksiazecki dla maluchow ze zwierzatkami:-)

reklama
No tata Miłosza sprawił mu frajdę:tak: Dostanie duże pudło z drewnianymi klockami, miska polsko-angielskiego,podobną zabawkę do garnuszka tylko bez muzyki itd.:-)

Do góry