reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Fajny stolik habcia:tak: Opłaca się za tą cenę.
Miłosz już ma stolik fisher price. I on też pod choinkę był.
A co do tego krzesełka to w Elblągu i wogle są tak drogie że na allegro opłaca się kupować. Ale chciałam z pasami bo w przypadku Miłoszka to konieczność.
A właśnie jak ten kubek?:-)

Ostatnia edycja:
reklama
habcia fajny stoliczek i cena dobra, moje dziecko niestety nie lubi grających zabawek, jak coś świeci to jest super, ale nie daj żeby grało :confused2:
Zuzia pod choinkę dostanie (a raczej już dostała :sorry: tyle że jej wszystkie ciekawsze zabawki w papiery kolorowe zapakuję i położę pod drzewko) "Garnuszek klocuszek" i pchacz-jeździk hipopotam z Fisher Price chciałam inny Playskool ale już wyprzedali :-(
Uparłam się na te pchacze co mogą też być jeździkiem to starczą na dłużej i więcej z nimi zabawy. Ten hipopotam np "zjada" klocki z podłogi, do tego był u nas w promocji i kosztował 15 funtów, czyli ok 65zł :-D

Ostatnia edycja:
my już mamy tyle zabawek, że dość na rok!
co mogę powiedzieć:
nadal najlepiej sprawdza się
- stolik edukacyjny
- grający panel
- konik na biegunach

a najgorsze to
- garnuszek na klocuszek
- na piłeczkową żyrafę nawet nie spojrzy, w ogóle do niej nie podchodzi. Nawet jej schowaliśmy na tydzień i przynieśliśmy znowu do pokoju, to odrazu odwróciła się do niej pupą i poszła :D

a reszta zabawek to takie pośredniaki, od czasu czasu się nimi bawi, jak pchacz, maskotki, grzechotki, mula itd. itp.

larkaa rzeczywicie sporo nazbieralicie, u nas akurat ten garnuszek klocuszek to rewelacja, tak samo jak ślimak co klocki wypluwa, ale muszą cicho grać bo inaczej mała się boi i płacze. Na topie też są non stop książeczki. Wiadomo, że to zależy od wymysłów naszych dzieci :-D

habcia- rewelacyjny ten stolik grający
pbg- fajne prezenty
larka- no to faktycznie troche tych zabawek nazbieralo Wam się.

A ja kupiłam Maxowi stolik grajacy, ale taki bardziej pod pianino, zastrzelcie mnie , ale nie pamiętam już jak wygląda. hahaha... Jak tylko kupiliśmy prezenty to ja je odrazu popakowałam i nie pamiętam jak wygląda Maxa ten stolik- pianinko:eek::eek::eek::eek:. Jak rozpakujemy to sie pochwalimy.:tak:;-):-D

Pochwale sie nieskromnie , ze wczoraj byliśmy kupić dla mnie prezent. tzn miałam sobie wybrać, maz płacił.:-p;-)Zamówiłam u Mikołaja suszarke do włosów, konkretna firma i model, dla dodatkowej pomocy temu mojemu mikołajoiwi, wyciełam nawet zdjęcie z gazety:-p;-):-D co by mi mikołaj nie nawalił i jakiejś z popromocji turystycznej nie kupił. hahaha.....No i kupił, ale że była tańsza niz na fotce ze zdjęcia to jeszcze przyszalałam i kupiłam sobie portwel i okulary przeciwsłoneczne [ firmówki ze szkiełkami, a nie plastikowe]. Tyle że ja nadal nie mam nic dla tego mojego mikołaja, nie wiem co mu kupić. Roba chciał zapalniczke na benzynke, ale ja właśnie walcze z nim żeby rzucił palenie, hmm.. nie mam pomysłu. Doradzcie:-:)-:)-(
Wiecie mamuśki ze ja juz drugi miesiąc nie pale:tak::tak::tak::tak::-):-) i mnie nie ciągnie:no::-):-)

reklama
Do góry