reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
habcia ja kupilam ten kombinezon w Carefor Czyzyny ale bylko kilka ostatnich sztuk wiec nie mialam w czym wybierac. Wzielam kolor pomaranczowy :shocked2: Z tego co wiem ty masz blizej siebie inne Carefoury to moze w nich bedziesz miala wiekszy wybor :tak:

Mimo iz kolor nie za bardzo mi sie podoba to wole wydac mniej za ubranie w ktorym maly tylko ze dwa miesiace pochodzi.

habcia to ja kupilam jeszcze jednoczesciowy z rekawiczkami i odpinanymi bucikami :tak: szukalam tez dwuczesciowych ale nie znalazlam odpowiednich ani w Auchan ani Carefour :no: Tylko w Realu nie patrzylam :-p
Ta zime jakos przechodzi w jednoczesciowym :tak: a za rok chyba wiecej kasy przyszykuje na dwuczesciowy bo w sklepach niedaleko mnie sa za ok 100zl takie :tak: albo poprosze rodzine zeby mi z Angli wyslala :tak:

Kombinezon mam też jednoczęściowy z odpinanymi nóżkami. A poza tym kurteczkę po prostu. Dziś było u nas 5 stopni, ale bez wiatru, śniegu i z pięknym słońcem - Zuzia w samym ciepłym swetrze chodziła (zresztą jak reszta dzieciaków i ja też). Za to wczoraj wiatr był taki, że i ten nasz niby ekstra ciepły kombinezon nie dawał rady a stopni tylko -1 tu było. Współczuję wam teraz tych -15 :no:

agi0506 fajne ja mam takie drewniane Zosi się podoba twoje ma ten plus że ma pasy bo u mnie Zosia to nie usiedzi w krzesełku spokojnie

kupiłam Zosia ten kubek ostatnio KUBEK LOVI 360 MINI SUPER CENOWA PROMOCJA!!! (846780239) - Aukcje internetowe Allegro no i nie umie z niego pic narazie Jak nie ma tej gumy to pije ale jak wsadzę tą gume to nie umie zassac ale fajny jest lata z nim po całej podłodze i nic nie kapie Ciekawe kiedy się nauczy pic:rolleyes2:

reklama
Do góry