reklama
habcia ja kupilam ten kombinezon w Carefor Czyzyny ale bylko kilka ostatnich sztuk wiec nie mialam w czym wybierac. Wzielam kolor pomaranczowy Z tego co wiem ty masz blizej siebie inne Carefoury to moze w nich bedziesz miala wiekszy wybor
Mimo iz kolor nie za bardzo mi sie podoba to wole wydac mniej za ubranie w ktorym maly tylko ze dwa miesiace pochodzi.
Mimo iz kolor nie za bardzo mi sie podoba to wole wydac mniej za ubranie w ktorym maly tylko ze dwa miesiace pochodzi.
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Habciu- w Auchan upolowałam ostatnio niezły kombinezon za 20 zł!
no to ja juz niewiem :-(bylam dzis w auchan i nic nie było. za 50 zl bardzo cienkie.Habciu- w Auchan upolowałam ostatnio niezły kombinezon za 20 zł!
w tesco tez nic.
chce taki dwuczesciowy, cieply najlepiej z rekawiczkami
paulusia2209
Fanka BB :)
Habciu poszukaj na allego tam jest duży wybór
habcia to ja kupilam jeszcze jednoczesciowy z rekawiczkami i odpinanymi bucikami szukalam tez dwuczesciowych ale nie znalazlam odpowiednich ani w Auchan ani Carefour Tylko w Realu nie patrzylam
Ta zime jakos przechodzi w jednoczesciowym a za rok chyba wiecej kasy przyszykuje na dwuczesciowy bo w sklepach niedaleko mnie sa za ok 100zl takie albo poprosze rodzine zeby mi z Angli wyslala
Ta zime jakos przechodzi w jednoczesciowym a za rok chyba wiecej kasy przyszykuje na dwuczesciowy bo w sklepach niedaleko mnie sa za ok 100zl takie albo poprosze rodzine zeby mi z Angli wyslala
pbg
mama Zuzanki ;)
Kombinezon mam też jednoczęściowy z odpinanymi nóżkami. A poza tym kurteczkę po prostu. Dziś było u nas 5 stopni, ale bez wiatru, śniegu i z pięknym słońcem - Zuzia w samym ciepłym swetrze chodziła (zresztą jak reszta dzieciaków i ja też). Za to wczoraj wiatr był taki, że i ten nasz niby ekstra ciepły kombinezon nie dawał rady a stopni tylko -1 tu było. Współczuję wam teraz tych -15
agi0506
U nas jest -15i Milosz ubolewa.
KRZESEŁKO + STOLIK - BabyMix 2kol + SUPER GRATISY (846339998) - Aukcje internetowe Allegro
to kupiliśmy pod choinkę
KRZESEŁKO + STOLIK - BabyMix 2kol + SUPER GRATISY (846339998) - Aukcje internetowe Allegro
to kupiliśmy pod choinkę
mary105
agi0506 fajne ja mam takie drewniane Zosi się podoba twoje ma ten plus że ma pasy bo u mnie Zosia to nie usiedzi w krzesełku spokojnie
kupiłam Zosia ten kubek ostatnio KUBEK LOVI 360 MINI SUPER CENOWA PROMOCJA!!! (846780239) - Aukcje internetowe Allegro no i nie umie z niego pic narazie Jak nie ma tej gumy to pije ale jak wsadzę tą gume to nie umie zassac ale fajny jest lata z nim po całej podłodze i nic nie kapie Ciekawe kiedy się nauczy pic
kupiłam Zosia ten kubek ostatnio KUBEK LOVI 360 MINI SUPER CENOWA PROMOCJA!!! (846780239) - Aukcje internetowe Allegro no i nie umie z niego pic narazie Jak nie ma tej gumy to pije ale jak wsadzę tą gume to nie umie zassac ale fajny jest lata z nim po całej podłodze i nic nie kapie Ciekawe kiedy się nauczy pic
reklama
Maks dostanie pod choinke to :https://ssl.allegro.pl/item852011685_muzyczny_stolik_edukacyjny_mobi.html
Podziel się: