reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

No to wszyscy faceci tacy sami...u nas tez juz sterowane BMW jest...poki co Bartka interesuje jedynie antenka...a tate reszta...na roczek w planach tatowych samochod sterowany, ale taki, w ktorym dziecko siedzi i jedzie..juz obmyslil, zeby sie wszyscy zrzucili i jeden prezent kupili ...cos w tym stylu NOWOŚĆ !!! BMW + pilot + mp3 HURTOWNIA W-WA (839182753) - Aukcje internetowe Allegro ...hm ciekawe kto na te spacery bedzie chodzil...

reklama
yawla Mój mąż napwno Zosia na roczek kupi takie bmw albo podobne na pilota:tak::tak::tak:

jużdawno ma to w planach i ogląda na allegro:tak::happy:

do nas wczoraj doszła paczka od chrzestnego. Niko dostał kojec, ciuszki słonia na baterie co tańczy i śpiewa i pchacz . Oczywiście pchacz zrobił furorę . Guziki przyciski i kółeczka na pierwszym planie ,a słoń jest bllee .Jak go włączyłam to Niko zaczął płakać ,a Skiper(pies) szczekać. Schowany leży i czeka na lepsze czasy

yawla dobrze, że mój męzuś nie widział tego samochodu, bo by mi spokoju nie dał;-) ale też już od dawna mówi, że mu kupi takie coś. ciekawe, czy wtedy da się wygonić na spacer z synem:-)

Super Gracjanek prezencik dostał, ale widze że jest to jak narazie zabawka tatusia.Mój M również myśli o kupnie samochodu sterowanego, ale pierwszy oczywiście on sie musi pobawić. Oj ci tatusiowe to dalej dzieci:))))

To ja się wyłamię. Na razie nie planuję kupować nic z takich pojazdów dla Miłoszka:-) Ale oczywiście myślę o tym żeby kiedyś zakupić bo Miłosz raczej lalkami nie będzie się bawił:-D
Ale sobie zamówiłam dzisiaj w księgarni pod choinkę Pamiętnik Brzyduli:tak:

U nas Alicja też woli samochody od lalek czy przytulaków... w ogóle jej takie rzeczy nie kręca a kupiłam jej ostatnio betoniarke i taki spychacz i jeździ po podłodze i mruczy tak jak to niby samochody hehe... śmiesznie to wyglada, ale ja ponoć jak byłam malutka to też z bartem o autka walczyłam wiec może ma moje zainteresowania :)

reklama
Nie, no najgorzej jak rodzice przenosza swoje marzenia i ambicje na dzieci;-)

:tak: Prawda... Wymarzylam sobie żeby Maciek byl tancerzem i strasznie mnie cieszy jak podskakuje w rytm muzyki bo nadal mam nadzieje ze polubi taniec ;-) Jednak mam nadzieje ze nie stane sie taka zaborcza mama ktora bedzie na sile go do tego pchać :eek:

Kupilismy malemu na prezent kombinezon w Carefour bo juz wyrasta z poprzedniego ktorego dostal do cioci z Angli. Niby rozmiarowka byla 9-12 ale to jest wlasnie to o czym pisalam kilka postow wczesniej :confused2: Poplatane rozmiary :cool: Kombinezon kosztoal 38zl wiec w porownaniu z innymi to prawie za darmo :-D

W paczce z Angli przyszedl prezent dla Macka w postaci sliniaczka światecznego, grajacego z reniferem i napisem "My first Christmas" :-D:-D:cool2: Musze przyznac ze maja tan naprawde świetne dodatki dla dzieci :tak:

Aha a odnosnie zabawek... Moj maż juz znalaz autko chyba streowane i uznal ze to kupimy dziecku za rok na swieta ;-) no a w chwili obecnej Maciek bardzo lubi...bawci sie lalkami :-) Tzn ma dwie lalki ktore byly moje i jedna z nich pelni funkcje ozdobna bo to taka lalka baletnica co tanczy wiec stala sobie na półce. Odkad ja maly wypatrzyl to teraz ciagle do niej ciagnie i chce zeby mu ja dac do zabwy. Druga lalke mamy takiego niemowlaka ktory zamyka i otwiera oczy i na niej dziecko uczy sie pokazywac rozne czesci ciala :tak: Jest zazdrosny jak trzymam ta lalke niemowlaka na rekach :cool2::rofl2:

Do góry