No to wszyscy faceci tacy sami...u nas tez juz sterowane BMW jest...poki co Bartka interesuje jedynie antenka...a tate reszta...na roczek w planach tatowych samochod sterowany, ale taki, w ktorym dziecko siedzi i jedzie..juz obmyslil, zeby sie wszyscy zrzucili i jeden prezent kupili ...cos w tym stylu NOWOŚĆ !!! BMW + pilot + mp3 HURTOWNIA W-WA (839182753) - Aukcje internetowe Allegro ...hm ciekawe kto na te spacery bedzie chodzil...
reklama
do nas wczoraj doszła paczka od chrzestnego. Niko dostał kojec, ciuszki słonia na baterie co tańczy i śpiewa i pchacz . Oczywiście pchacz zrobił furorę . Guziki przyciski i kółeczka na pierwszym planie ,a słoń jest bllee .Jak go włączyłam to Niko zaczął płakać ,a Skiper(pies) szczekać. Schowany leży i czeka na lepsze czasy
paulusia2209
Fanka BB :)
mary widze ze ne tylko mój M by kupował dziwne prezenty dla dziewczynki hehehehe
młoda już dostała coś takiego MOTOREK AKUMULATOROWY POLICJA MOTOR NA AKUMULATOR (851264155) - Aukcje internetowe Allegro
młoda już dostała coś takiego MOTOREK AKUMULATOROWY POLICJA MOTOR NA AKUMULATOR (851264155) - Aukcje internetowe Allegro
agi0506
To ja się wyłamię. Na razie nie planuję kupować nic z takich pojazdów dla Miłoszka:-) Ale oczywiście myślę o tym żeby kiedyś zakupić bo Miłosz raczej lalkami nie będzie się bawił
Ale sobie zamówiłam dzisiaj w księgarni pod choinkę Pamiętnik Brzyduli
Ale sobie zamówiłam dzisiaj w księgarni pod choinkę Pamiętnik Brzyduli
maran-atha
U nas Alicja też woli samochody od lalek czy przytulaków... w ogóle jej takie rzeczy nie kręca a kupiłam jej ostatnio betoniarke i taki spychacz i jeździ po podłodze i mruczy tak jak to niby samochody hehe... śmiesznie to wyglada, ale ja ponoć jak byłam malutka to też z bartem o autka walczyłam wiec może ma moje zainteresowania
reklama
Nie, no najgorzej jak rodzice przenosza swoje marzenia i ambicje na dzieci;-)
Prawda... Wymarzylam sobie żeby Maciek byl tancerzem i strasznie mnie cieszy jak podskakuje w rytm muzyki bo nadal mam nadzieje ze polubi taniec ;-) Jednak mam nadzieje ze nie stane sie taka zaborcza mama ktora bedzie na sile go do tego pchać
Kupilismy malemu na prezent kombinezon w Carefour bo juz wyrasta z poprzedniego ktorego dostal do cioci z Angli. Niby rozmiarowka byla 9-12 ale to jest wlasnie to o czym pisalam kilka postow wczesniej Poplatane rozmiary Kombinezon kosztoal 38zl wiec w porownaniu z innymi to prawie za darmo
W paczce z Angli przyszedl prezent dla Macka w postaci sliniaczka światecznego, grajacego z reniferem i napisem "My first Christmas" Musze przyznac ze maja tan naprawde świetne dodatki dla dzieci
Aha a odnosnie zabawek... Moj maż juz znalaz autko chyba streowane i uznal ze to kupimy dziecku za rok na swieta ;-) no a w chwili obecnej Maciek bardzo lubi...bawci sie lalkami :-) Tzn ma dwie lalki ktore byly moje i jedna z nich pelni funkcje ozdobna bo to taka lalka baletnica co tanczy wiec stala sobie na półce. Odkad ja maly wypatrzyl to teraz ciagle do niej ciagnie i chce zeby mu ja dac do zabwy. Druga lalke mamy takiego niemowlaka ktory zamyka i otwiera oczy i na niej dziecko uczy sie pokazywac rozne czesci ciala Jest zazdrosny jak trzymam ta lalke niemowlaka na rekach
Podziel się: