reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
:-d:-d:-d:-d:-dgracjanek dostal od taty prezent;samochod na sterowanie ich zabawa wyglada tak,ze tata kieruje samochodem,a gracjanek partrzy:-d:-d:-d
mnie też mężol męczy żeby kupić młodemu samochód sterowanyoni wszyscy sa tacy sami
![]()
u nas to samo;-)

Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
myśłam, że Zuzia jest duża, ale jak czytam o tyh rozmiarach to mi opada szczęka. Mała nosi ciuszki 9-12msc, a i niektóre na 6-9msc są dobre. A buciki kupiłam nr 13 (polska 20) i są odrobinę większe, ale akurat na zimę/wiosnę.
u nas tak samo..ciuszki 6-9 mies z niektórych firm sa ok..a tak to 9-12 miespgb u nas to samo. Buty 20 i jeszcze duże, a ciuszki 74-80. I to jeszcze Ty masz dziewczynkę, a ja to chłopa mam i taki kruszyna.

labudka moj nawet sobie juz wybral jakies samochody, samoloty i motory sterowane tylko takie troszke wieksze (chyba nie dla dzieci tylko kolekcjonerow) i jedna taka zabawka kosztuje ok 1000-2000zl
Masakra... Ale mąż jest nimi oczarowany... A to ze nas na nie nie stac to druga sprawa 

Zreszta moj maz czesto wybiera sobie takie kosztowne prezenty, zupelnie nie realne do kupienia, dlatego tez zawsze mam problem z tym co mu kupic, bo jak kupie cos taniego to potem mam wrazenie ze mu sie prezent nie podoba
Teraz na Świeta dostanie w prezencie pasek dwustronny (z przekadana szluwka) i tyle ;-) Nie stac mnie na wiecej... Ale ciiśśśśśśś ;-)

Zreszta moj maz czesto wybiera sobie takie kosztowne prezenty, zupelnie nie realne do kupienia, dlatego tez zawsze mam problem z tym co mu kupic, bo jak kupie cos taniego to potem mam wrazenie ze mu sie prezent nie podoba

Teraz na Świeta dostanie w prezencie pasek dwustronny (z przekadana szluwka) i tyle ;-) Nie stac mnie na wiecej... Ale ciiśśśśśśś ;-)
maltanka
Fanka BB :)
mnie też mężol męczy żeby kupić młodemu samochód sterowanyoni wszyscy sa tacy sami
![]()

labudka moj nawet sobie juz wybral jakies samochody, samoloty i motory sterowane tylko takie troszke wieksze (chyba nie dla dzieci tylko kolekcjonerow) i jedna taka zabawka kosztuje ok 1000-2000zlMasakra... Ale mąż jest nimi oczarowany... A to ze nas na nie nie stac to druga sprawa
![]()
nimfii jak bym czytała opis mojego M. dokładnie tak samo. wybiera takie zabawki drogie. tyle, że na razie nas na takie nie stać i nie upiera się bardzo aby takie drogie kupować.
pbg
mama Zuzanki ;)
heh... no z facetem to jak z dzieckiem po prostu 
ewelinka Zuzia też taka okrąglutka i wiele osób mówi mi że jest klopsik. A ja tam uważam, że normalne dziecko, nie chudzielec ani tłuścioszek ale niemowlak. Z tymi butami to też tak jest, że Zuzia miała przyciasne w nóżce, no i po przczytaniu art. o bucikach dziecięcych poszłam po rozum do głowy ... kto kupuje kozaki dziecku które dopiero uczy się chodzić
Żeby nóżka miała swobodę ruchu to takie pół-kozaczki co podtrzymują kostkę trzeba kupić. I z takimi nie było problemu. Mamy coś takiego:

ewelinka Zuzia też taka okrąglutka i wiele osób mówi mi że jest klopsik. A ja tam uważam, że normalne dziecko, nie chudzielec ani tłuścioszek ale niemowlak. Z tymi butami to też tak jest, że Zuzia miała przyciasne w nóżce, no i po przczytaniu art. o bucikach dziecięcych poszłam po rozum do głowy ... kto kupuje kozaki dziecku które dopiero uczy się chodzić

Załączniki
reklama
U nas od jakiegos czasu ubranka w rozmiarze 12-18, ale np. body musze kupic juz wieksze, bo ten rozmiar jest na styk.;-) To wszystko pewnie geny - wiadomo, jesli rodzice sa wysocy, to trudno oczekiwac, ze dziecko bedzie male i na odwrot.;-)
A ja sie wylamie, bo nie wie wiem jak body i pajacyki z tej firmy, ale nie przepadam za Early Days
Heh, moj Z. wpadl dzis na genialny pomysl - zeby na roczek kupic malemu konsole z winylami do miksowania muzyki
Nie, no najgorzej jak rodzice przenosza swoje marzenia i ambicje na dzieci;-)
A ja sie wylamie, bo nie wie wiem jak body i pajacyki z tej firmy, ale nie przepadam za Early Days

Heh, moj Z. wpadl dzis na genialny pomysl - zeby na roczek kupic malemu konsole z winylami do miksowania muzyki

Podziel się: