reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Body "Jacek" Nicola (826339166) - Aukcje internetowe Allegro

Maciek dostal taka koszulke :-D Strasznie mu sie podoba ten "kawaler" i chodzi z nia po mieskzaniu trzymajac w rekach. Rozmiar 86 z tej firmy jest na niego troche za duzy.

Antar jesli bys gdzies znalazla tego producenta u siebie w sklepie to oni maja tez ubrania na rozmiar 92 ktore sa bardzo duze w porownaniu do innych producentow ;-) Ja tez lubie body i pajace bo sa wygodne a wiem ze od tego producenta moge kupowac bo maly jeszcze miesci sie u nich w rozmiar 80 :tak: W sklepie niedaleko mnie sprzedaja te ubranka i moge poprostu u nich zamowic wiekszy rozmiar ubranka z jakims fajnym napisem ;-)

reklama

Maciek dostal taka koszulke :-D Strasznie mu sie podoba ten "kawaler" i chodzi z nia po mieskzaniu trzymajac w rekach. Rozmiar 86 z tej firmy jest na niego troche za duzy.

Antar jesli bys gdzies znalazla tego producenta u siebie w sklepie to oni maja tez ubrania na rozmiar 92 ktore sa bardzo duze w porownaniu do innych producentow ;-) Ja tez lubie body i pajace bo sa wygodne a wiem ze od tego producenta moge kupowac bo maly jeszcze miesci sie u nich w rozmiar 80 :tak: W sklepie niedaleko mnie sprzedaja te ubranka i moge poprostu u nich zamowic wiekszy rozmiar ubranka z jakims fajnym napisem ;-)

Maks też dostał to body :-):-):-):-):-) hehe

Polecam wam buciki z Lidla... W tym tygodniu jest promocja pantofelkow za 15zl, takie

Lidl Online

Ludzie rzucili sie na nie tak ze gdy poszlam po nie to bylo tylko 5 par :-p wzielam od razy rozmiar 22 i 23, a za tydzien buciki tej samej firmy beda za 13zl :tak: i chyba wybiore sie po kolejne pary 24 i 25 :tak: bo pantofelki sa naprawde swietne. Mieciutkie obicie i wykonane podeszwy z dobrej i miekkiej gumy :-) Maciek dostanie te buciki na Mikolaja;-)

Właśnie wczoraj byłam w lidlu i buciki kupiłam. Takie są zapinane na rzepy i ta podeszwa jest świetna. Miękka guma. Koszt 13 zł.

Pod choinkę kupiliśm yjej masę insrumentów muzyczncyh jako że Zośka jest okropnie muzykalna, caly czas tańczy, czasem sobie sama spiewa i robi tany tany. A wczoraj dopadlam zabawkową pralkę do której wlewa się wody i robi pranie. Zośka może godzinami wpatrywać się w wirujący bęben pralki:tak:
U mnie też pralka świetna rzecz. Tyle że nie zabawka a ta prawdziwa. Siedzimy w łazience i patrzymy jak się kręci. :)

my mamy tej firmy "syneczek mamuni";-);-) rozmiar chyba 74, ale dosyć duże są, Matik teraz 80 nosi:happy:

kraf :tak: ja mam buciki Lidlowskie z zeszlego tygodnia i z obecnej promocji. Buciki tej samej firmy sa ale ostatnio pomaranczowe kosztowaly 15zl a teraz te granatowe z lewkiem sa za 13zl i musze przyznac ze jednak te pomaranczowe za 15zl byly porzadniej wykonane niz te za 13zl z lewkiem, ale tez sa miekkie i mam juz rozmiar 22,23 i 24 na Macka :tak:

antar podsunelas mi swietny pomysl :tak: chyba tez kupie mu jakis instrument muzyczny :tak:

Anius mam z tej seri tez Syneczek Mamuni, Kocham Babcie (w planach zakup Kocham Dziadka), Kawaler do Wziecia i Jestem Super Dzieciak

Antar my tez zestaw instrumentow kupilismy :-D:-D bedziemy grac :-D:-D..Bartek tez przed TV tancuje :)) a w ogole to bawi sie swoim glosem..a jak juz wyjde na klatke gdzie idzie echo to nie ma zlituj sie..wszyscy wiedza, ze idziemy :))

Kraf ja polowalam na te kapciuchy lidlowskie i oczywiscie mi wykupili..zostaly tylko rozowe:wściekła/y::wściekła/y:
Prawdziwa pralka, tak jak i odkurzacz to cud wymyslony dla rodzicow malych dzieci..przed wlaczona pralka siedzimy ok. 20 min.

Martussa dla nas to takie rozmiary są już za małe... Ala już wyrosła z rozmiaru 12-18 i teraz pajace do spania musze kupować pojedyńcze 18-23 a nie pakowane po trzy sztuki niestety :(
:szok::szok::szok: myśłam, że Zuzia jest duża, ale jak czytam o tyh rozmiarach to mi opada szczęka. Mała nosi ciuszki 9-12msc, a i niektóre na 6-9msc są dobre. A buciki kupiłam nr 13 (polska 20) i są odrobinę większe, ale akurat na zimę/wiosnę.

reklama
Do góry