reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Gabrys tez ma ciuszki i spioszki tej firmy ale rozmiar 12-24 albo cherokee z Tesco rozmiar 18-24 nie mniejsze :-D

A dzis kupilam mu kapcie w H&m i mialam problem bo najwiekszy rozmiar na dziale niemowlecym to 20-21 i sa takie na styk po kim to dziecie takie wielkie:confused2:

A i z ciuszkowych zakupow to zaczely sie wyprzedaze Gabciowi skapnal sie od dziedkow kombinezon Coccodrillo az o 50 zl tanszy niz pierwotnie :tak:

Z tymi rozmiarami to roznie bywa :tak: Jesli chodzi o producentow zagranicznych to najczesciej kupuje rozmiar 12-18msc i jest w sam raz na kilka miesiecy ;-) Ale bylo i tak ze dostalam np bluzke Next 9-12 msc ktora byla wieksza od bluzki Next 12-18msc :sorry:
Poplątane te rozmiarowki sa bardzo :tak:

Z polskich ubran najczesciej musze kupowac ubrania na rozmiar 92:shocked2: jest tylko jedna firma ktorej kupie rozmiar 80 i jest dobry :tak:

No a buty... jednej firmy mam rozmiar 20 i jest dobry a drugiej firmy rozmiar 22 tez jest dobry :-p

Zosia body z tesco nosi na 9-12 msc pajacyki tez 9-12 z tesco ale juz chyba ostatni tydzień bo małe już się robią.

Dzisiaj kupiłam jej te skarpetki kapcie i na święta bębenek:-)
I dalej nie wiem co jeszcze na święta mam kupić

Dzięki za info o perfumach wszystko spisałam :tak:w następnym tyg,pojadę i mam nadzieje że bedzie mi się coś podobać i kupię:happy:

Do nasz doszedł wczoraj stolik:-) Miłoszek jak się dopadł do niego. a najlepsze upodobał sobie laptop bo otwiera i zamyka go cały czas:-D
A teraz już buty i kapcie muszę mu kupić bo może szybko pójść na nogi. I cały czas stoi.

O u nas ciuszki tak zwane early days i inne niemowlęce poszły w zapomnienie. Teraz w H&M chodzimy kupować na stoisko dla większych dzieci. Rajstopki 92\98. Szkoda bo pajaców do spania czy bodziaków w tym rozmiarze prawie nie ma, są oddzielne gora i dół a Zosia wciąż się nie spionizowała więc wygodniej mi zakldać jej body bo jak raczkuje o nie ma nerek na wierzchu. Jak dobiła 80 myślałam że dłużej w nim pochodzi a to właśnie z tego rozmiaru i z 86 najszybciej wyrosła.

reklama
Pod choinkę kupiliśm yjej masę insrumentów muzyczncyh jako że Zośka jest okropnie muzykalna, caly czas tańczy, czasem sobie sama spiewa i robi tany tany. A wczoraj dopadlam zabawkową pralkę do której wlewa się wody i robi pranie. Zośka może godzinami wpatrywać się w wirujący bęben pralki:tak:

Do góry