reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
Mój M też używa czerwoną Lacoste, ja z kolei uwielbiam różową Britney Spears. A co do świąt to młoda ma spódniczkę i bolerko w krateczkę czerwoną z srebrną nitką,białe rajtki , bluzeczka i wsio:-)
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
dziewczyny- mam do sprzedania komplet pajacyków i body- https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/early-days-pajacyki-i-body-34212/
zamówiłam dla siebie i koleżanki, kumpela zakupiła, przyslała, a tamta się rozmyśliła i zostałam z za dużą ilością ciuchów i zamrożoną kasą. co prawda aukcje się zakończyły, ale jak któraś chce, to dawać znak na prv i zaraz wystawię
zamówiłam dla siebie i koleżanki, kumpela zakupiła, przyslała, a tamta się rozmyśliła i zostałam z za dużą ilością ciuchów i zamrożoną kasą. co prawda aukcje się zakończyły, ale jak któraś chce, to dawać znak na prv i zaraz wystawię
agi0506
Martussa82 czyżby z wysp te pajacyki i body?:-)
Bo ostatnio takie bardzo podobne dostałam
Bo ostatnio takie bardzo podobne dostałam
Martussa82
niop.
agi0506
tak myślałam Zakładałaś już i są wygodne? Bo ja mam tylko takie duże rozmiary.niop.
Martussa82
Agi- używam ich od samego początku i są rewelacyjne.
maran-atha
Martussa dla nas to takie rozmiary są już za małe... Ala już wyrosła z rozmiaru 12-18 i teraz pajace do spania musze kupować pojedyńcze 18-23 a nie pakowane po trzy sztuki niestety
Martussa a ja mam wlasnie ten wzór - krówke :-) wiecej mi nie trzeba bo rodzina z Angli co chwile cos podsyla
Agi ja tez uzywam takich body i pajacow od samego poczatku.... i dlatego nadal je kupuje ;-) jak dla mnie ubrania Early Days sa bardzo dobre dla niemowlaka, bo sa dosc miekkie, wygodne i ladne Mam wiekszosc ubran tej firmy i przewaznie jest mi zal gdy maly juz z czegos wyrosnie i musze je spakowac do kartonu
Agi ja tez uzywam takich body i pajacow od samego poczatku.... i dlatego nadal je kupuje ;-) jak dla mnie ubrania Early Days sa bardzo dobre dla niemowlaka, bo sa dosc miekkie, wygodne i ladne Mam wiekszosc ubran tej firmy i przewaznie jest mi zal gdy maly juz z czegos wyrosnie i musze je spakowac do kartonu
reklama
Podziel się: