reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

larkaa - dzięki za info

Nimfii - do nas też wczoraj przyszedł kosz na zabawki i Mula , ale się zgrałyśmy :))) Póki co Mulę to ona próbuje złapać te kloci i się denerwuje,ze sąna druciku bo chceje wziąć do buzi więc się do nich schyla i je liże.

dzięki za info o promocji w lidl.

Tak a propos - jak ubieracie swoje dzieci na święta? Ja jestem nadal na etapie poszukiwania jakiejś fajnej sukienki.

pociąg cyrkowy, jak sie naciśnie na komin to wygrywa melodyjkę i jedzie, ale za jak się skonczy melodyjka to staje, znów przyciskasz i wtedy jest inna melodia, nie pamietam, chyba ze 4 rodzaje tej melodii, i jak podniesiesz kolcek na przyczepce to melodia leci klocek sie obraca ale lokomotywa stoi w miejscu.

co do perfum fahrenheit jest fajny, ale charakterystyczny, mąż używa opium - ale mnie duszą, kupiłam mu na dzień faceta Diesel fuel coś tam :) o tak wyglądają http://allegro.pl/item838792482_oryginalny_zapach_diesel_fuel_for_life_for_men_50m.html

a propos a same jakich używacie? Ja ostatnio prawie wcale ze względu na małą ale zazwyczaj coco mademoiselle, armani diamonds albo euphoria CK.

Mam pytanie, skąd zamawiałyście pchacza chcicco i stolik? Ja pisałam z zapytanie okoszty przesyłki do bestforkids z allegro ale juz od kilku dni nie ma odzewu :/

Ostatnia edycja:
reklama
femme to moj maly turla po podlodze ta zabawke i ma radoche :tak: wczoraj dostal jeszcze samochodzik i pociag i jak na razie tymi zabawkami sie tylko bawi :tak:

mary ja bardzo lubie meskie perfumy Calivin Klain Cool Water

Tak a propos - jak ubieracie swoje dzieci na święta? Ja jestem nadal na etapie poszukiwania jakiejś fajnej sukienki.
Ja się nie wysilam za bardzo i nic nowego nie kupuję - mam od chrztu pięką sukienkę, wystarczy tylko czerwone a nie białe rajstopki i body ubrać :-)

a propos a same jakich używacie? Ja ostatnio prawie wcale ze względu na małą ale zazwyczaj coco mademoiselle, armani diamonds albo euphoria CK.
M jest wierny od lat STR8 czarnemu, z kolei ja używam Dolce&Gabana Light Blue na zmianę zróżnymi słodkimi zapachami

Możecie mi polecić fajny perfum dla męża ?Ostatnio dostał na urodziny ale mi się nie podoba za bardzo :sorry: i chciałam mu kupic na swięta nowego a w sklepie wczoraj tyle tego na półce było :eek: że nie wiedziałam co wybrac

ja strasznie lubie Aqua Di Gio Armaniego- sa boskie i szczerze Wam powiem ze jak je czuje to odplywam.... (oczywiscie u meza :-p)

A co do ubioru. Miłosza ubiorę w spodnie i kamizelkę a pod spodem body wszystko w granacie i częściowo w bieli. Z chrztu nic nie mam bo nie chrzciłam jeszcze. Dopiero po nowym roku, bo terminy nie pasują i remont się przeciągnął.

Ostatnia edycja:
Jesli chodzi o perfumy to M od dluzszego czasu uzywa CK Euphoria lub Aqua Di Gio Armaniego,ja zdecydowanie wole ten pierwszy Natomiast ja jestem zakochana w D&G Light Blue i Hugo Boss Orange(moj najnowszy nabytek)mam tez Euphorie CK,ktora dostalam od W. na 21 urodziny i jakos nie moge jej zuzyc:-p

Natomiast ja jestem zakochana w D&G Light Blue i Hugo Boss Orange(moj najnowszy nabytek)mam tez Euphorie CK,ktora dostalam od W. na 21 urodziny i jakos nie moge jej zuzyc:-p
Hehe, widze, ze Lutowki maja podobne gusta:-p Ja juz jako nastolatka uwielbialam D&G, ale wtedy o oryginale moglam sobie tylko pomarzyc i kupowalam podrobki typu Dolce Lady;-) A sam zapach jest po prostu boski, delikatny, swiezy, dlugotrwaly, a co najwazniejsze rewelacyjnie dziala na Z.;-) wodze Go za nos:-D:-p A on od dluzego czasu uzywa czerwonej Lacoste, wiec chyba czas na zmine, chyba sprawdze tego Bossa;-)

A malemu kupilam na Swieta dwie koszle (kremowa w brazowa krateczke i bordowa), krawacik:-), kamizelke i pulowerek. Wzielam wiekszy rozmiar i mam nadzieje, ze beda jeszcze dobre na roczek:sorry: jeju, maluchy sa bossssskie w koszulkach.:-D Juz sobie to wyobrazam, tatus i syn:-p

reklama
A jesli chodzi o ubranie na świeta to mam dwie koszule z kolnierzykiem i do tego jakies spodnie mu zaloze.

Wczoraj przebralam malego za mikolaja bo dostal czapke mikolajowa od cioci :-) jak przerzuce zdjecia to wam pokaze fotki. Obiecalam ze malemu zaloze ta czapke w Swieta i zrobie zdjecie z prezentami pod choinka wiec chyba tez wezme mu czerwone spodnie i jasny swetrek aby mu zrobic a tym sejse zdjeciowa

Do góry