reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

No mi chce oddać koleżanka bo mała jej już za duża. A ojciec Miłosza chce też kupić więc powiedziałam mu że coś lepszego niech kupi np. krzesełko do karmienia.

reklama
larkaa - dzięki za rady odnośnie tego konia. Jeszcze sie zastanowię.

I mam pytanie, bo dziś pognałysmy wózkiem do miasta i byłysmy w ccc po buty ale nie mieli żadnego rozm. 21. Babka jakaś zdziwiona. Proszę powiedz larkaa jak mniej więcej wyglądają te buciki, które Ty masz i czy one są szersze u góry czy raczej węższe? Bo nie wiem czy nóżka mojej małej wejdzie w takiego bucika.

femme my mamy koloru brudnego różu z gwiazdkami śniegowymi, z boku są zapinane na zamek, a z tyłu wiązane na sznurówki. Mamy rozmiar 21, ale żałuję, że nie wzięłam 22. Dziś założyłam Kalinie grubsze rajtuzy i bucik wciskałam jej na siłę. Dobrze, że jej nogi nie złamałam :p żartuje :p

Larkka to super mam nadzieje ze ten cyrkowy pociag Gabrysiowi sie rowniez spodoba , i widze ze mamy podobny gust zabawkowy :-D co ma Gab ma i Kalinka i odwrotnie , tylko narazie konika mu nie kupie;-)

Do nas juz przyszedl Mikolaj od dziadkow i przyniosl malemu kosz na zabawki z Ikei i taka zabawke

IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Zabawka

ile maly ma radochy z tego prezentu :-DNiby jest od 18msc ale on juz swietnie sie bawi starajac sie chwycic znikajace elementy;-)

Polecam wam buciki z Lidla... W tym tygodniu jest promocja pantofelkow za 15zl, takie

Lidl Online

Ludzie rzucili sie na nie tak ze gdy poszlam po nie to bylo tylko 5 par :-p wzielam od razy rozmiar 22 i 23, a za tydzien buciki tej samej firmy beda za 13zl :tak: i chyba wybiore sie po kolejne pary 24 i 25 :tak: bo pantofelki sa naprawde swietne. Mieciutkie obicie i wykonane podeszwy z dobrej i miekkiej gumy :-) Maciek dostanie te buciki na Mikolaja;-)

My mamy serie pluszków z IKEI :tak:
A dlaczego aż 23-24 :szok: ja wczoraj kupowałam Zuzi buty to rozmiar 20 wziełyśmy, a i tak jest luz...

tez chyba dostaniemy jeszcze cos z Ikei z zabawek bo tesciowa cos wspomniala takiego ;-) fajne sa nawet :tak:

pbg na Macka rozmiar 22 tych bucikow jest w sam raz, :tak:a wiec 23 bedzie dobry pewnie w lutym ( gdzies czytalam ze dziecku rosnie noga o rozmiar co 3 msc) wiec dostanie na urodziny, a ze te pantofelki sa naprawde świetne chce mu kupic tez wieksze rozmiary bo szczerze mowiac nie wiedzialam do tej pory bucikow tak porzadnych i tak tanich zarazem :-p przedwczoraj chodzilam po sklepach firmowych za butami dla malego i to byl dla mnie szok - buty dla malucha za 150-200zl :shocked2: na to mnie nie stac :tak:

nimfii zabawka fajna a buciki widziałam wczoraj no i faktycznie fajne są
U nas w lidlu były też zimowe tak jak larka pisze na zamek i na sznurowanie chyba za 35 zł nie pamietam dokładnie ale podobały mi się ale ja już kupiłam Zosia za 60:crazy: a miała je ubrane chyba z 4 razy narazie

larkaa a ten pociąg sam jezdzi czy tylko jak się go pcha ? bo ja już kiedyś patrzyłam na niego podoba mi się

gawędziarę widziałam wczoraj i raczej nie kupie

Możecie mi polecić fajny perfum dla męża ?Ostatnio dostał na urodziny ale mi się nie podoba za bardzo :sorry: i chciałam mu kupic na swięta nowego a w sklepie wczoraj tyle tego na półce było :eek: że nie wiedziałam co wybrac

reklama
ja kupilam męzowi w tym roku boss, trafiłam nawet fajną promocje bo 100ml + żel nawilzający do twarzy w zestawie 40euro wiec nie tak drogo a poza tym ja lubie jeszcze perfumy Fahrenheit no ale to rzecz gustu

Do góry