reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Kurde fajny ten nowy stoliczek fisher price a ja kupilam Gabrysiowi jakis czas temu starsza wersje o taka SUPER STOLIK EDUKACYJNY FISHER PRICE - ZOBACZ ! (831544970) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest taki wypasiony ale dziec tez sie ladnie bawi

ana to nie jest najważniejsze żeby zabawki były super wypasione. ważne żeby mieć czas pobawić się z małym, a kupę zabawy można mieć przy zwykłych butelkach po napojach. my to już przerabialiśmy. najwięcej zabawy było przy takich rzeczach:tak:

pociąg super:tak:

a my dostaliśmy od dziadków pod choikę konika na biegunkach Little Tikes - rewela! Kalina jest prze szczęśliwa :D

larkaa wrzuć w wolnej chwili linka to tego konika.

reklama
jolek bo te "prostackie" zabawki są najlepsze :-):-):-), często je można zmieniać, bo nie pociąga to wydatków dodatkowych:-):-):-).

:tak::tak::tak:
Zadna zabawka z Chicco nie podoba sie malemu tak jak puste opakowania, czy tez odkurzacz, albo zwykle grzechotki za 5zl :-p Woli tez sluchac piosenek z kompa albo komurki niz bawic sie zabawkami wydajacymi dźwięki :sorry:

larkaa - my własnie zastanawiamy sie nad tym konikiem little takes ale chyba wolałabym takiego z sierscią hihihi i już sama nie wiem czy ten kupić.Warto?O matko, znów zapomniałam edytować,przepraszam...

femme111 stolik fisher price promocja jest na niego
Miłosz też konika ma dostać ale ja tej osobie powiedziałam żeby nie kupywała bo ja nie chcę. Ale pewnie i tak dostanie.

larkaa - my własnie zastanawiamy sie nad tym konikiem little takes ale chyba wolałabym takiego z sierscią hihihi i już sama nie wiem czy ten kupić.Warto?O matko, znów zapomniałam edytować,przepraszam...

femme wiesz co, dziadki też chciały wziąć tego z sierścią, ale nam się one nie podobają, od 30 lat są takie same... poza tym pojechaliśmy specjalnie do Makro je oglądać wcześniej. One po naciśnięciu ucha rżą i takie tak. Wyje to na cały głos, tak jakby ktoś mordował tego konia... :D
co kto lubi :D najlepiej samemu zobaczyć i ocenić. Ten jest tańszy i się nie kurzy ;) szmatą przejedziesz i włola.

reklama
Do góry