reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

A tak swoją drogą - jaki stoliczek edukacyjny polecacie? I czy warto kupić?

ja mam taki: Fisher Price AKTYWNY STOLICZEK NOWOSC P7529 KURIER (831931015) - Aukcje internetowe Allegro

dawałam Hubertowi żeby sobie zobaczył ten stoliczek i miał zabawy, a zabawy. No na razie to fascynuje go to, że coś się naciska i gra, coś świeci. mam nadzieję, że mu się nie znudzi szybko.

No ja kupię mu stoliczek fisher price
A właśnie maltanka ile dawałaś za niego?I kupywałaś w sklepie?

ja kupiłam w Realu po 235 zł jak była promocja:tak: może jeszcze jest, nie wiem. W każdym razie u nas w ciągu paru dni wszystkie poszły.

a widziałyście ceny tych stoliczków w smyku - 340 - 360 zł:szok: powariowali.

reklama
no dobra to ja wam powiem ,że mój łobuziak to ostatnio upodobał sobie pudełeczka od danonków .Uzbierałam mu 10 .Układa sobie ,wrzuca do plastykowych misek i kubków ,i ściska ,a one mu szeleszczą .Tak popatrzyłam na te zabawki to pomyślałam ,że te pudełeczka spełniają podobną rolę a są ...o wiele tańsze:-D:-D:-D

Oj prawda:-) Miłosz uwielbia w kuchni na podeście się bawić, wtedy ma frajdę na całego. A to butlą wody mineralnej się bawi a to gazetami albo jakimiś innymi rzeczami:-) A jeszcze na dodatek próbuje tam wstawać i łapię się szafki.

:-) u nas jeszcze w kategorii dobre i niedrogie są kartony po sokach i puste butelki:tak: i opakowania po danonkach też mogą być;-)

Kurde fajny ten nowy stoliczek fisher price a ja kupilam Gabrysiowi jakis czas temu starsza wersje o taka SUPER STOLIK EDUKACYJNY FISHER PRICE - ZOBACZ ! (831544970) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest taki wypasiony ale dziec tez sie ladnie bawi

A to preznt od nas pod choinke CYRKOWY POCIĄG Z KLOCKAMI firmy FISHER PRICE. Sklep z zabawkami,hurtownia zabawek oferuje lego,klocki lego, playmobil,zabawki,zabawki dla dzieci,akcesoria dla dzieci Kraków

I na tym koncze zakupy mysle ze teraz dopiero maly na roczek dostanie cokolwiek , no chyba ze mnie wyjatkowo cos podkusi:-p

reklama
ana cyrkowy pociąg jest nieziemski, jedna z lepszych zabawek jakie mamy ;>

a my dostaliśmy od dziadków pod choikę konika na biegunkach Little Tikes - rewela! Kalina jest prze szczęśliwa :D

Do góry