reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Jak bede sie wybierala gdzies taksowka to pewnie wezme swoj fotelik :tak: No albo zapytam na centrali jakie oni widza rozwiazanie...

Martussa82 ja juz o dziwo nie wpadam w panike, ale wiem co czujesz :tak: choc wiem ze musze jeszcze kupic sporo ubranek i nawet pieluch nie mam w domu :sorry2: ostatnimi dniami udaje mi sie jakos opanowac stres przedporodowy :-D
Prosilam rodzine juz dawno zebysmy cos zrobili w kwesti wyprawki (sama nie mam sily za wszystkim biegac), no i slyszalam od nich za kazdym razem ze mamy jeszcze czas:confused: Teraz zostal miesiac do porodu i okazuje ze czasu wcale nie ma za duzo, zwlaszcza ze mieszkanie trzeba przemebliwoac, szafe dokupic, wszytsko wyczyscic, ubranka przeprac itp - jestem ciekawa kto o tym pomysli jak bede juz rodzic :shocked2: No ale nich sie martwia oni... jak mnie nie sluchali :tak:

reklama
nimfii staraj się to co można kupić przez internet, wychodzi to taniej i jest tak wygodniej. My większość rzeczy zakupiliśmy przez internet.

do mnie przyszedł dziś stanik do karmienia z allegro, rozmiar 75F :D pływam w nim jak cholercia, a myślę, że jak przyjdzie mleko to będzie idealny :)
mamaekokropki2copy1tt0.jpg

Larkaa ma racje, my też sporo rzeczy zakupilismy przez internet i jestesmy zadowoleni, choć nie ukrywam ze zakupy robione osobiscie tez byly przyjemne... ale nie z 3kg dzidzia w brzuchu ;o)
Stanik jest świetny... oby sie dobrze nosil ;o)

Tez rozgladalam sie w necie za wyprawka :tak: ale po obliczeniu wstepnego kosztorysu obliczylam ze bardziej oplaca mi sie zrobic zakupy w mojej hurtowni dzieciecej gdzie mam 20%rabatu, a kupie tam od razu wszytsko....
Moze jutro uda mi sie do niej wybrac w koncu... Caly czas powstrzymuje mnie fakt ze czekam na zmontowanie szafy :eek: No bo nie mam gdzie trzymac juz rzeczy :-p Tak to jest jak nowy domownik przybywa do domu - juz czuje brak miejsca po kątach

a mi wczoraj przywieźli tego JETa..bardzo ładny i funkcjonalny wózeczek..łatwo się składa, dośc lekki ogólnie jestem zadowolona..tylko, że..muszę oddać go do reklamacji:sorry: po obu stronach gondolki jest niedoszyty materiał..trochę jestem zła..bo na rozpatrzenie reklamacji mają dwa tygodnie..mam nadzieję, że Malutka jeszcze posiedzi tyle w brzuszku:) najważniejsze, że fotelik ok..będzie w razie co przywieźć w czym Małą ze szpitala:tak:

Załączniki

• S7001189.jpg
    S7001189.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 42
nimfii staraj się to co można kupić przez internet, wychodzi to taniej i jest tak wygodniej. My większość rzeczy zakupiliśmy przez internet.

Do mnie przyszedł dziś stanik do karmienia z allegro, rozmiar 75f :d pływam w nim jak cholercia, a myślę, że jak przyjdzie mleko to będzie idealny :)
mamaekokropki2copy1tt0.jpg

daj linka do tego staniczka proszę :-), bardzo ładny jest :-)

Ostatnia edycja:
Martussa82 w Carrefourze też są poprzeceniane ciuszki dla niemowląt - np kombinezon zimowy 10zł (może nie jakiś super śliczny ale ładny i ciepły) ;-)
larkaa bardzo fajny :tak: też chciałam kupić ten stnik (podpatrzyłam na styczniówkach, że dużo dziewczyn go kupiło) , ale zastanawiam się cały czas bo nigdy nie kupowałam biustonosza przez internet nie wiem jaki konkretnie wybrać rozmiar :confused:

Śliczny stanik, ale ja mam zwykle problem z rozmiarem. Nie wiem zupełnie jak bardzo piersi powiększą mi się zaraz po porodzie, ale póki co, w 34 tc mam zaledwie miseczkę B i to naprawdę ZALEDWIE. Uwielbiam bieliznę, więc od dawna zaglądałam na strony z tą ciążową droższą i tańszą, ale często mam ten problem, że rozmiary zaczynają się od C :) Chyba pływałabym w nim cały czas, chociaż kto to wie :) Zaczekam z kupnem stanika jeszcze trochę, a potem wybiorę coś na szybko. Co do zakupów przez internet, planuję tak nabyć wózek -wybór jest jak pewnie wiecie, ogromny. Boję się, ale słyszałam wiele pozytywnych opinii. Dziś oglądałam wiele stron z ubrankami i rzeczywiście widzę różnicę w cenach. Kilka złotych na jednych śpioszkach, to naprawdę dużo.
pbg dziękuję za informację, już się zastanawiam kiedy tu się wybrać do Carrefoura :) Ah ten szał zakupów :) -gdyby nie ten areszt domowy. Wiem, że jeszcze za tym spokojem i wylegiwaniem się przyjdzie mi zatęsknić, ale teraz gdy tyle jest jeszcze do załatwienia, człowiek wyleżeć ani nawet wysiedzieć nie potrafi.

reklama
Rufka sprawdź sobie na necie jaki powinnaś mieć rozmiar- zmierz się w biuście i pod.. potem wpisz na necie na odpowiedniej stronce i już..
Ja tak właśnie kupiłam stanik na allegro- trochę ciut za duży ale tak jak laarka mam nadzieje, że jak mleczarnia rozpocznie produkcję to będzie w sam raz:tak:

Do góry